Cât de rezistent este, de fapt, un telefon CAT. Review S52

#Best buys
Ultima actualizare:

Piața telefoanelor mobile s-a adaptat pentru fiecare preferință, dar și pentru fiecare domeniu în care o persoană poate activa. Avem, așadar, tot felul de modele care se pot mula pe toate gusturile clienților. Chiar și așa, pentru persoanele ce lucrează în domenii solicitante, un producător de utilaje s-a ridicat și a lansat propriul telefon mobil, destinat celor din domeniu.

image

Cât de rezistent poate fi un telefon dezvoltat de un producător de utilaje?

Persoanele ce lucrează în domenii solicitante își pun la încercare rezistența telefonului cu fiecare mișcare ce are loc când aceștia se apleacă sau, în funcție de caz, riscă să-l scape de la o înalțime considerabilă, unde un telefon convențional s-ar face praf în urma acestei cazături. Aici vine în ecuație Caterpillar CAT S52, un telefon rezistent, care nu se sperie, dacă e scăpat de la o înălțime anume.

Telefonul CAT S52 este pregătit pentru o utilizare sigură fără a mai fi necesară o husă sau o folie de protecție, rezistența acestuia fiind punctul forte principal de care acesta se bucură. Având o grosime de 9,69 mm și o greutate aproximativă de 210g, îmbrăcat într-o carcasă dură care, totuși, este adaptată cu un stil elegant și puternic, telefonul poate fi lăsat lângă dumneavostră, în cele mai grele condiții, iar acesta va continua să funcționeze fără probleme. 

Cu o rezistență de grad militar, telefonul Caterpillar CAT S52 este testat pentru căderile pe beton de la o înălțime de 1,5 metri, iar acesta a rezistat formidabil, în ciuda telefoanelor convenționale. Mai mult, acesta se bucură și de o rezistență la apă, fiind echipat cu noul  Gorilla Glass, apa, praful, căzăturile sau accidentele nu vor avea niciun efect asupra acestui telefon rezistent. De asemenea, acesta are și unghiuri frontale ceva mai ridicate, pentru a proteja ecranul telefonului în cazul în care acesta cade cu fața pe beton.

De ce specificații se bucură acest telefon?

Spre bucuria tuturor, acest telefon de la CAT se poate lăuda cu niște specificații de nivel înalt, chiar dacă prețul nu este la acel nivel. La doar 1.809 lei pe eMag, Caterpillar CAT S52 se poate lupta cu alte telefoane, de la branduri de renume. Oferind un procesor cu 8 nuclee dezvoltat de către MediaTek Helio P35 MT6765, cu 4GB RAM și o baterie generoasă de 3100 mAh, CAT S52 va satisface toate nevoile zilnice: de la rezistență în cadrul locului de muncă, la un design elegant și robust, construit cu materiale de ultimă generație, folosite doar pentru sistemele de siguranță premium. 

image

De asemenea, prin intermediul camerelor foto-video echipate cu 12 și 8 megapixeli, vor putea fi surprinse toate momentele importante din viața unei persoane la o rezoluție HD, la doar un click distanță. Fiind echipată cu senzorul ce este disponibil chiar și pe telefonul celor de la Google, fapt ce va oferi imagini de calitate superioară.

Pentru curățare, producătorul recomandă ca orificiile să fie acoperite, iar toate elementele de conectivitate (cabluri, căști etc) să fie deconectate pentru a facilita procesul de curățare sub jetul de apă sau prind intermediul șervețelelor umede, indiferent de pH-ul acestora. 

Acesta este disponibil la eMAG la un preț de 1.809 lei, iar în funcție de momentul achiziției, acesta se poate achiziționa împreună cu un ceas dezvoltat de către producătorul de utilaje CAT.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net