Cele 3 cuvinte pe care trebuie să le rostești atunci când nu ai bani. Îți vor umple portofelul în mod miraculos

Fie că ne dăm seama de acest lucru, sau nu, totul în viața noastră va fi guvernat de mentalitatea pe care o avem. De la relațiile cu cei din jur și până la succesul în carieră, modul în care alegem să privim lucrurile va influența complet cursul vieții noastre. Iar trei cuvinte anume, dacă sunt repetate suficient, ne pot ajuta să atragem banii în viața noastră.

Trei cuvinte anume pot aduce banii în viața noastră / foto: Shutterstock
Trei cuvinte anume pot aduce banii în viața noastră / foto: Shutterstock

Cu siguranță că toți dintre noi ne dorim să fim independenți financiar și fericiți. Iar, indiferent de ce oportunități ne apar în cale, modul în care privim lucrurile și alegerile spre care personalitatea noastră ne va împine, are un rol crucial în succesul poveștii noastre, ori, în absența acestuia.

Astfel, primul pas spre succes este întotdeauna unul mental, care are legătură cu noi, nu cu lumea din jurul nostru. Iar o utilizatoare TikTok ne vorbește despre sfaturile date de autori precum Joseph Murphy și Neville Goddard, care foloseau anumite cuvinte pentru a atrage banii în viața lor.

„Tot ce ai de făcut este să închizi ochii, să intri într-o stare de liniște, să respiri profund, să te relaxezi și cu ochii închiși, în starea aceea de liniște, să repeți cele trei cuvinte”, ne sfătuiește utilizatoarea TikTok.

Cuvintele care pot aduce banii în viața noastră

Aceste cuvinte simple, care ne împinge creierul către succes, pot fi repetate de trei ori pe zi, ori de câte ori simțim nevoia. În cele din urmă, aceste cuvinte se vor impregna în creierul nostru, iar, în cele din urmă, aceste cuvinte se pot transforma în realitate.

Mai precis, aceste trei cuvinte pe care trebuie să le repetăm sunt „bani”, „abundență” și „fericire”. Astfel, tot ce trebuie să facem este să închidem ochii, să ne relaxăm și să nu mai lăsăm problemele din jurul nostru să ne influențeze.

Odată ce am atins acea stare de liniște atât de importantă, trebuie să repetăm aceste cuvinte, de oricâte ori este nevoie. În timp, putem observa că aceste cuvinte se vor transforma în realitate!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nae prof ub jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop iertare png
Îngrijește părul așa cum are el nevoie   tratament anticădere păr găsești la Wawa Cosmetics  jpeg
Mere catina banane combinatia perfecta de vitamine, minerala, antioxidanti si acizi grasi1 jpg
Te ai saturat de facturile tot mai mari Afla cum sa economise ti bani, nu energie jpg
Cum faci zilele caniculare mai frumoase 5 solutii simple jpg
Cum sa organizezi  i sa pastrezi în siguran a documentele financiare ale familiei tale jpg
Mergi cu cortul Cum te aperi de insecte jpeg
Luna de miere în EGIPT jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net