Combinația ciudată pe care o mânca Prințesa Diana. Mulți își fac semnul crucii când aud!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Fiecare dintre noi are acel fel de mâncare (sau poate chiar mai multe, noi nu judecăm!) care îi face pe cei din jur să se uite consternați la noi. Ei bine, gusturi mai „originale” are oricine, fie că ne referim la noi, oamenii obișnuiți, sau la oamenii de rang înalt, cum ar fi cei care fac parte din Casa Regală Britanică. Prințesa Diana a uimit pe toată lumea cu preferințele ei culinare!

Prințesa adora fructul litchi. / foto: The Royal Family, Facebook
Prințesa adora fructul litchi. / foto: The Royal Family, Facebook

Fiecare dintre noi avem preferințele noastre culinare și poate câteva dintre ele, par ceva neobișnuit pentru cei din jurul nostru. Însă, cu toții suntem familiarizați cu vechiul proverb „gusturile nu se discută”, așa că singurul lucru care poate fi spus este „poftă bună în continuare”!

Însă, când vorbim despre personaje ce au marcat societatea, precum Prințesa Diana, poate avem tendința să ne gândim că asemenea oameni preferau să mănânce cele mai scumpe și „dichisite” feluri de mâncare. De la brânza cea mai scumpă din Franța, la ciocolata cea mai fină din Elveția, poate acompaniat totul de un pahar de vin provenit din cele mai exclusiviste podgorii din Italia, ar fi normal să ne gândim că o masă obișnuită la Casa Regală ne-ar face portofelul să „geamă de durere”, dacă am vrea să mâncăm și noi la fel.

Cu toate acestea, unul din lucrurile ce reușește să ne reamintească de faptul că cei care fac parte din Casa Regală sunt tot oameni, firește, este faptul că mai aflăm și de preferințele lor mai neobișnuite. Preferințe ce ne pot fi familiare și nouă, din viața de zi cu zi. Ei bine, despre asemenea lucruri a vorbit Darren McGrady, fostul bucătar regal al Prințesei Diana.

Piersicile cu sare, gustarea favorită a Prințesei Diana

Poate una dintre cele mai bizare dintre felurile favorite ale îndrăgitei „Lady D” era o salată cu piersici și brânză maturată, câteodată chiar cheddar. Poate că unii dintre noi am recitit mai atent propoziția anterioară, combinația părând atât de ciudată încât ne-am gândit că am citit ceva greșit. Însă, dacă stăm să ne gândim, nu este deloc mai „ciudat” decât obișnuitul pepene roșu cu telemea, care este comun pentru noi toți. Când nu avea timp să își prepare salata favorită, „Lady D” punea, pur și simplu, sare peste felii de piersici, pentru o gustare mai rapidă.

Fostul bucătar regal își mai amintește cu drag și de alte preferințe pe care le avea Prințesa Diana, precum fructul litchi. El relatează că „Lady D” mânca chiar câte un bol întreg de litchi, curățând singură fructele.

De asemenea, se pare că aceasta se împotrivea regulilor bonei pentru fiii ei, lăsându-i pe aceștia să mănânce pizza, sau alte produse de fast-food.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
zodii pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net