AstroStar cu Sanda Ionescu: Aurelian Temișan a descoperit legătura unică cu mama sa dintr-o viață anterioară

Ultima actualizare:

Aurelian Temișan a fost invitat la rubrica AstroStar, din cadrul emisiunii AstroAnima, unde a avut o discuție fascinantă cu Sanda Ionescu, astrolog, consilier și membru al Asociației Astrologilor din România. Artistului i s-au dezvăluit detalii extrem de interesante despre maniera în care astrele îi influențează chiar și cele mai ascunse aspecte ale vieții și ale personalității sale.

image

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai carismatici artiști de la noi din țară, cu o cariera versatilă ce cuprinde muzică, film, teatru, musicaluri, iar când nu este pe scenă, este la TV și încântă publicul ca jurat la emisiunea «Te cunosc de undeva!». 

Vezi și: Nici nu a început emisiunea că Aurelian Temișan are deja favoriți. S-a fotografiat cu preferații de la „Te cunosc de undeva”

Aurelian a celebrat pe 3 iunie, împlinirea vârstei de 50 de ani, un prag important în viața oricărui om. Fiind în zodia Gemeni, un nativ cu o sensibilitate și curiozitate deosebite, artistul a dorit să știe cum arată astrograma sa, și cine ar fi fost mai potrivită decât astroloaga Sanda Ionescu, care să-l provoace pe Aurelian la o discuție sinceră despre acceptarea trecutului, conexiunile profunde cu cei dragi și minunata forță a empatiei.

Nu rata nici: Temişan şi Monica Davidescu, de 27 de ani împreună. "Căsătoria e libertate în doi"

Aurelian Temișan: Curiozitatea mea de geamăn m-a făcut să spun da invitației tale. 

Astrologul Click! Sanda Ionescu: Geamănul are acest atribut al curiozității al dorinței de a ști. De unde vine această natură carismatică? Ai Soarele pe ascendent, aceasta reprezentând că tu nu treci fără a fi observat. 

Persoanele care au Venus pe casa 1, și femei și bărbați, sunt persoane frumoase, carismatice. De unde vine magnetismul? Ai Uranus care este în trigon cu Mercur. Această planetă Mercur guvernează ascendentul tău, reprezentând personalitatea ta și, de ce nu, chiar și corpul fizic. O persoană cu Soarele pe ascendent este o persoană înaltă sau cu o anumită postură. 

Interesant și: Aurelian Temișan, dezvăluiri despre secretele carierei de artist veteran. Cum îl susține fiica sa Dora, pe platourile de filmare

Aurelian Temișan: D-aia îmi place mie soarele, d-aia simt eu de fiecare dată că soarele mă încarcă, d-aia din primăvară până în toamnă târziu mă simt mai bine decât iarna. 

Astrologul Click! Sanda Ionescu:  Ești o ființă solară și ca o concluzie, datorită faptului că ai soarele pe casa 1 și că ești în Gemeni, tu ești o ființă solară, ești o ființă care transmiți celor din jurul tău, așa ești tu cu toată lumea. 

Ești curios să vezi cu ce bagaj vii din altă viață? Nodul Sud reprezintă o energie niște paternuri cu care tu ai venit în această viață. Tu ai Nodul Sud în Rac tu cunoști mai bine energia unei ființe care s-a născut cu suflet de Rac. 

Aurelian Temișan: Mama era Rac de zodie. De aici legătura între mine și mama. 

Astrologul Click! Sanda Ionescu:  Este o legătură dincolo de planul acesta fizic, este o legătură chiar dincolo de această viață. Sunteți niște suflete care v-ați mai întâlnit și în alte vieți, sub diverse forme. 

Citește și: Aurelian Temișan, mesaj tulburător pentru mama sa: «Azi e o zi tristă»

Aurelian Temișan: «Mă întorc des în trecut»

Astrologul Click! Sanda Ionescu:  Ar fi indicat să scapi de anumite paternuri care nu-ți mai folosesc și să mergi mai departe pentru că această natură a Racului îți dă tendință de a te întoarce în trecut, de a-ți aminti lucrurile mai puțin plăcute care nu-ți mai folosesc acum în momentul ăsta

Aurelian Temișan: Eu de obicei mă întorc des în trecut și mă încarc de la lucruri, chiar dacă nu sunt lucruri nemaipomenit de plăcute, îmi mențin echilibrul în ceea ce sunt astăzi.

Astrologul Click! Sanda Ionescu:  Este foarte important să accepți trecutul dar încearcă să nu-l lași să te copleșească. E important să acceptăm, pentru că datorită trecutului și a persoanelor pe care le-am întâlnit în trecut, tu ești Aurelian de astăzi. Este indicat să nu regreți niciun moment. 

Cât despre colaborările tale, relațiile, pe tine te ajută să evoluezi. Faptul că tu intri în contact cu oamenii, fiind foarte empatic, tu fără să-ți dai seama, tu poți să preiei energii care fiind mai puțin benefice te impactează

Ai Mercur în Gemeni, normal că-ți place comunicarea. 

Aurelian Temișan: În general empatizez cu oamenii și plăcându-mi comunicarea la modul excesiv uneori, unii zic că e pierdere de timp. Nu. Eu zic că de la fiecare om cu care intri în contact poți lua câte ceva și asta am făcut toată viața. Am luat de la colegii mei ce am știut că îmi poate fi benefic mie, sau am pus în practică ce făceau ei și am văzut că e ok, sau nu am făcut ce nu mi-a plăcut la ei. Am avut această putere de selecție. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
zodii pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net