Cele două zodii care sunt ca niște vampiri energetici. Evită-le întotdeauna!

În jurul nostru există numeroase persoane, la tot pasul, care sunt vampiri energetici. Mereu gata să te aducă în pragul disperării prin comportamentul lor toxic, astrologii au dat verdictul și au oferit informații despre cele două zodii ale horoscopului de care trebuie să te ferești la orice pas.

Zodii care sunt vampiri energetici
Zodii care sunt vampiri energetici

Vampirii energetici există! Ei sunt acei oameni care te „storc” de energie până la ultima picătură și alături de care chiar și cea mai mică discuție poate fi una extrem de epuizantă. 

Zodiile care sunt vampiri energetici - Taur

Astrologii au vorbit, în primă fază, despre zodia Taur. Nativii născuți sub acest semn zodiacal au tendința să sustragă din tine chiar și cea mai mică urmă de energie. Pentru că vampirii energetici sunt de mai multe feluri, nativii Taur fac parte din vampirii neputinței.

Acest gen de oameni cu siguranță îți este cunoscut chiar și ție! Vampirii energetici ai neputinței sunt cei care se plâng constant că nu reușesc să realizeze nimic în viața lor. De aceea, orice discuție cu ei va fi doar despre ei și atât, nu despre tine sau altceva din jur. 

Vampirii neputinței nu știu să facă altceva decât să-și plângă de milă, însă niciodată nu iau inițiativa de a schimba lucrurile dezastruoase din viața lor. Tot în această categorie se încadrează și vampirii neputinței care îi atacă pe ceilalți. Aceștia le vor spune oamenilor din jurul lor că nu vor reuși niciodată și caută metode pentru a-i descuraja la orice pas. Dacă întâlnești zodia Taur în viața ta și vezi că are aceste „calități”, fugi cât de repede poți, căci e de evitat!

Citește și - Zodia care va pierde o persoană dragă, la finalul lui 2022. Universul i se va prăbuși!

Vărsătorul, un vampir energetic al greșelii

Cea de-a doua zodie care este ca un vampir energetic este Vărsătorul. Acest nativ se încadrează în categoria vampirilor energetici ai greșelii și, după cum ne dă de înțeles denumirea, vânează greșelile tuturor.

Un Vărsător va aștepta întotdeauna momentul oportun pentru a-i face pe ceilalți să se simtă prost pentru greșelile lor. Fie că se raportează la relația pe care o are cu familia, cu prietenii sau cu colegii de la locul de muncă, nativul Vărsător aplică același principiu. 

Mai mult, cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-i face pe ceilalți să se îndoiască de ei, să creadă că dacă au greșit o singură dată, întreaga lor viață este sortită eșecului.

Pentru că este mereu în căutare de greșeli la oamenii din jurul lui, nativul Vărsător nu-și va asuma niciodată riscuri în viață, tocmai din teama de a nu eșua. 

Cum poți să te cureți de energia negativă, cu ajutorul unui simplu ou

Vampirii energetici ne pot da mari bătăi de cap și putem avea zile în care să ne simțim rău, să avem dureri în diverse zone ale corpului sau, pur și simplu, să simțim că nimic nu merge așa cum trebuie. 

Pentru aceste zile, avem un remediu banal, la îndemâna tuturor. Dincolo de ceea ce este explicabil în această lume există anumite lucruri de neacceptat: cum ar fi energia negativă pe care ne-o transmit oamenii. 

Dacă te gândești vreo clipă că cineva ti-a pus gând rău sau că ceea ce gândește despre tine este negativ și toxic, iată ce ai de făcut. Ia un pahar cu apă rece și sparge, în el, un ou. Adaugă puțină sare, piper sau fulgi de ardei iute, 2-3 cuișoare și întreg amestecul aruncă-l în vasul de toaletă. Trage apa fără să te uiți la conținut și vei vedea cum toate gândurile negative dispar. 

Deși banal, acest ritual de purificare sufletească te va ajuta să te simți extrem de bine și va trimite energia negativă înapoi la persoana care a aruncat-o asupra ta. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net