Cele două zodii care vor avea parte de un Paște de coșmar. Ce necazuri îi pândesc pe acești nativi

Paștele, una dintre cele mai importante sărbători din calendarul ortodox, este așteptată cu nerăbdare de către creștinii ortodocși pe data de 16 aprilie a acestui an. Deși sărbătorile transmit ideea de liniște și fericire în sânul familiei, două zodii vor trece prin cumpăna vieții lor.

Previziunile astrelor pentru două zodii. Sursă foto: Pixabay
Previziunile astrelor pentru două zodii. Sursă foto: Pixabay

Persoanele născute în semnul zodiacal Pești și Fecioară vor avea parte de o sărbătoare a Paștelui în care liniștea le va fi zdruncinată de evenimente majore negative. Indiferent dacă această avertizare îi vizează direct pe nativi sau pe cei apropiați lor, astrologii le oferă câteva sfaturi pentru a împiedica o adevărată tragedie.

Un Paște de coșmar pentru nativii Pești

Zodia Pești (20 februarie – 20 martie) este semnul zodiacal care marchează încheierea iernii și sosirea primăverii, o zodie care înclină deopotrivă atât către lumină, cât și către întuneric. Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt cunoscute a fi drept prietenoase, pline de compasiune și empatie. Mereu vor un adevărat sprijin pentru cei din jur, deși defectele lor nu pot fi trecute cu vederea.

Deseori, Peștii au tendința să dea dovadă de superficialitate, deseori schimbători și extrem de pesimiști în anumite momente.

În ultimele săptămâni din viața lor, majoritatea Peștilor au fost protagoniștii unor conflicte de zile mari și au creat probleme în viața unor persoane care au fost acuzate pe nedrept de ceva ce nu au făcut. Duritatea cu care Peștii au întors lucrurile în defavoarea celorlalți și în favoarea lor este motivul principal pentru care Karma va acționa în ziua de Paște.

Astrele îi avertizează pe nativi să fie extrem de atenți la interacțiunea lor socială, întrucât situațiile conflictuale pe care le-au creat vor necesita rezolvare, iar în ziua Paștelui persoane din trecut vor veni să le ceară socoteală Peștilor, iar urmările pot fi unele destul de serioase.

Fecioarele și Peștii pot avea un Paște de coșmar. Sursă foto: Pixabay
Fecioarele și Peștii pot avea un Paște de coșmar. Sursă foto: Pixabay

Fecioarele trebuie să fie atente la bunurile lor

Fecioarele (23 august-21 septembrie) sunt persoane ancorate la realitatea din mediul exterior și niciodată nu vor acționa pe moment, ci își vor lua timp de gândire înainte de a desfășura orice acțiune.

Totuși, fecioarele au momente în care își pierd controlul, motiv pentru care avea parte de un incident major atât timp cât nu vor ține cont de sfaturile celor din jur. Fecioarele trebuie să aibă grijă cu cantitatea de alcool pe care o vor consuma în preajma sărbătorilor și este recomandat să stea cât mai departe de persoanele conflictuale.

De asemenea, Fecioarele trebuie să fie atente la siguranța bunurilor lor și să nu-și lase casa nesupravegheată, încât șansele de a fi victimele unui furt vor fi destul de mari.

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net