Ghinion total pentru această zodie! Februarie va fi luna ei de coșmar

Luna februarie se anunță a fi un adevărat coșmar pentru una dintre cele 12 zodii ale horoscopului. Va fi lovită de ghinion din toate părțile și nimic nu-i va merge așa cum se așteaptă să se întâmple. 

Săgetătorul, lovit de ghinion în luna februarie
Săgetătorul, lovit de ghinion în luna februarie

Unul dintre nativii horoscopului va avea ceva probleme în luna februarie. Nimic nu-i va merge conform planurilor și suferințele vor veni din toate părțile pentru el. 

Zodia care va fi lovită de ghinion în luna februarie

Astrologii susțin că zodia care va fi lovită de ghinion în luna februarie este Săgetător. Săgetătorii sunt persoane impulsive, care nu știu să-și controleze sentimentele prea bine, mai ales atunci când vine vorba de sentimente negative, de tot felul. 

Din această cauză, produc numeroase neînțelegeri între ei și cei din jur, dar cel mai rău lucru este faptul că orgoliul nu îi lasă să fie liniștiți și nu-i lasă nici să le ofere celorlalți liniște. În luna februarie, toate ghinioanele se vor abate asupra Săgetătorilor. Aceștia vor fi incapabili de a lega relații cu cei din jur, de a ierta sau de a oferi o vorbă bună, la nevoie. 

Pe plan financiar, lucrurile nu vor merge bine deloc pentru Săgetători, căci aceștia se vor lovi de un zid al lenei și nu vor fi capabili să-și ducă la bun sfârșit planurile în care aveau atât de multă încredere.

Citește și - Zodia care înșală cel mai mult. Fugi de acești nativi dacă vrei o relație serioasă

Nici pe plan sentimental nu va fi mai bine pentru nativul Săgetător. Acesta va avea parte de numeroase probleme în relația cu partenerul de viață, iar într-un final se va ajunge la despărțire. 

10 lucruri interesante despre zodia Săgetător

Dacă ești și tu zodia Săgetător, iată cele mai interesante lucruri pe care trebuie neapărat să le cunoști. 

1. Săgetătorilor le place să exploreze și să hoinărească prin lume. Sunt mereu pregătiți pentru o vacanță sau o drumeție, trebuie doar să-i anunți!

2. Au întotdeauna tone de energie și sunt pregătiți pentru orice aventură, indiferent de context sau riscuri

3. Pot fi nerăbdători uneori, așa că nu trebuie să testezi la cote maxime răbdarea unui Săgetător, căci s-ar putea să dai naștere unui adevărat conflict cu ei

4. Săgetătorul este cel mai loial prieten pe care îl vei avea vreodată. Dincolo de orgoliul său se află o sinceritate care îl face extrem de plăcut în relaționarea cu cei din jur.

5. Își doresc totuși libertate și expansiune. Niciodată să nu încerci să controlezi un Săgetător, căci va ajunge să te urască!

6. Pot fi foarte filozofici. Uneori, cele mai bune discuții pe care le poți purta cu cineva sunt cele avute cu Săgetătorii. 

7. Sunt foarte creativi. Pentru ei nu există niciun fel de limită!

8. Evită dramele și se concentrează pe ceea ce este important pentru ei. Niciodată nu vei vedea un Săgetător că se plânge din lucruri minore!

9. Le poate lua timp să se angajeze, dar odată ce o fac, este pentru totdeauna!

10. Săgetătorii sunt cei mai compatibili cu Berbecul, Gemenii, Leul și Vărsătorul. Aceștia relaționează extrem de bine, fie că este vorba de o relație de cuplu, de colegialitate sau prietenie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
woman 7751363 960 720 jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
eye 2274884 960 720 jpg
Curiozități despre cafea, cea mai consumată băutură în prima parte a zile   cover jpg
Click (1) (14) jpg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock