Horoscop săptămânal 25-31 octombrie 2021: Peștii au relații tensionate cu cei dragi

Ultima actualizare:

    Horoscop săptămânal 25-31 octombrie 2021: Peștii trec printr-o perioadă tensionată cu cei dragiFoto: Shutterstock
Horoscop săptămânal 25-31 octombrie 2021: Peștii trec printr-o perioadă tensionată cu cei dragiFoto: Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 25-31 octombrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 25-31 octombrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Pești nu stau bine emoțional, iar Racii sunt deficitari la capitolul comunicare.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Cu siguranță veți fi mai vulnerabili și mai sensibili. Fie că visați la întâlniri secrete,fie că vă străduiți să păstrați armonie în relația existentă, această perioadă vă va inspira și vă va trezi potențialul creativ care vă conduce în lumea fanteziei. Veți dori să scrieți poezii sau proză, să ascultați melodii romantice, permițându-vă astfel să vă detașați de grijile lumii reale. Nu excludeți simpatia pentru oricare dintre cunoștințele voastre, dar ea nu va provoca un sentiment profund, ci mai degrabă va fi un flirt.

Bărbații ar trebui să acorde o atenție deosebită femeilor, fie ele prietene, logodnice,soții, surori sau fiice. Ca răsplată, ei vor primi sprijinul potrivit și sfatul potrivit,chiar dacă nu le place deloc să dea dovadă de slăbiciune.

Pe femei însă, le îndemn să ceară sfatul, ajutorul și sprijinul mamei. Aceasta este o săptămână în care este util și important să vă simțiți, să vă reluați rolul de  fiică,sub aripa ocrotitoare a părinților.

Horoscop săptămânal Taur: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

În izolare, nativii vor putea reflecta asupra semnificației ascunse a ceea ce se întâmplă în viața lor. Prin meditație și pregătire spirituală, veți deschide ușa unei lumi misterioase. Realizând că adevărul se află de fapt în bogăția spirituală a unei persoane, veți continua să căutați pe cineva care vă poate împărtăși părerile și opiniile. Se pare că în relațiile cu sexul opus tot încercați să găsiți un ideal care s-a format în subconștientul vostru. Să știți că oamenii din jur nu pot îndeplini întotdeauna cerințele voastre, mai ales dacă ele sunt ideale. Prin urmare,momentele de lipsă de înțelegere reciprocă nu sunt excluse.

Dacă v-a preocupat până acum amenajarea locuinței ori chiar schimbarea de domiciliu, acest tip de activități sunt în plină desfășurare și săptămâna asta. 

Pe nativii aflați deja în parteneriate, îi sfătuiesc să nu ezite să își antreneze perechile pentru participarea la afacerile și problemele apărute, chiar solicitați-le ajutorul, dar nu din poziția comandantului, ci din poziția celui care are nevoie de sprijin.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Săptămâna va pune în fața voastră o sarcină dificilă referitoare la cum să transformați o veche prietenie în ceva mai mult? Încă nu aveți curajul, dar aici faceți un pas decisiv ca să obțineți ceea ce doriți!

E o perioadă bună pentru a pleca în excursie, în locuri necunoscute. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care preferă să stea pe scaune. Soții devin prietenoșiși nu numai că veți rezolva împreună probleme dificile de zi cu zi, cu condiția să găsiți și timp pentru plimbările romantice. Aceasta va întări perfect relația dacă ea este relativ diminuată.

Cuplurile divorțate completează procedurile de partajare a proprietății comune și, se pare că nu se vor mai întoarce la ele. Așadar, pentru aceștia, tot înainte, spre o viață diferită!

În parteneriatul de căsătorie veți acorda mai multă atenție soțului, dar nu veți ajunge întotdeauna la înțelegere reciprocă din cauza viziunilor diferite privind educația copiilor sau privind problemele cu părinții unuia dintre voi.

Pluto continuă să pună presiune și să vă testeze rezistența emoțională, punându-vă față-n față cu diferite experiențe intense de viață.

Horoscop săptămânal Rac: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Primele două zile vor veni cu o oarecare stare de disconfort, căci veți avea tendința de a provoca, a lupta, a vă lua la întrecere cu interlocutorii, așa încât comunicarea se poate dovedi un fiasco. Abia după ce vă războiți veți deveni mai prietenoși, mai calmi, va crește capacitatea de a convinge,iar ideile voastre îi vor impresiona pe ceilalți, astfel încât mulți vor dori să participe la planuri comune și să dezvolte împreună cu voi noi direcții strategice. Trebuie doar să vă bazați pe socotelile voastre,și nu pe propunerile venite dinspre alții căci acelea nu vor fi viabile.

În domeniul sentimental, veți fi preocupați în special de impresia pe care o faceți asupra celorlalți, pe opiniile și părerile lor. Pentru voi va fi important să vorbiți nu doar cu alesul față-n față, ci și despre alesul vostru cu persoanele apropiate vouă.

Zona socială, de relații, chiar de parteneriate are energie și activitate intensă, iar situațiile ce vin de acolo sunt greu de coordonat și gestionat. Singurul lucru posibil este să munciți voi cu voi înșivă, pentru a începe vindecarea din interior spre exterior.

Horoscop săptămânal Leu: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Veți avea grijă de cei dragi, deși acest lucru vă ia tot timpul vostru liber. În dragoste, nu vă sfătuiesc să experimentați relații noi și neobișnuite, moderne,pentru că dorința de independență poate afecta relația de căsătorie și riscați despărțirea. Acum viața de cuplu este percepută ca un examen dificil și serios, ca o datorie sau o lecție karmică. Puteți avea probleme neașteptate în familie. Unuia din membri îi va fi greu să tolereze limitările care au apărut în viața sa ori să accepte instrucțiuni de la părinți. Schimbarea poate afecta locul vostru de reședință sau habitat. Dacă nu e o nevoie urgentă să vă mutați, amânați asta pe mai târziu! 

Pentru cei singuri e timpul noilor cunoștințe. Veți fi foarte fermecători, puteți deveni oaspeți frecvenți al petrecerilor, prezentărilor, aniversărilor și a altor activități recreative. Singurul lucru despre care avertizează universul se referă la bani. Generozitatea vă poate îndemna ca pentru diferite plăceri să cheltuiți mult mai mult decât doreați.

Financiar, există riscul de pierderi, mai ales dacă vă cheltuiți banii pe jocuri de noroc sau plăceri costisitoare. Grijă la investițiile riscante!

Horoscop săptămânal Fecioară: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Sentimental, continuă tendința de a conduce într-o relație de dragoste. Poate că acum doriți să experimentați mai altfel sentimentele și nimic nu este imposibil!Traversați o perioadă romantică, plină de pasiune, iar dacă adăugați și acțiune dorințelor voastre, totul se va întoarce spre voi pozitiv.

Este un moment bun pentru a scăpa de afaceri și muncă, pentru a petrece timp la mare, la soare, în locuri departe de casă. Aceasta va întări legătura din cuplu.

Celor singuri le recomand socializare, să participe la reuniuni, la petreceri și să aibă grijă de ținuta lor. Probabilitatea unei întâlniri romantice este foarte mare.

Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți într-o oarecare măsură, dar unele probleme vor rămâne nesoluționate și va trebui să vă întoarceți asupra lor de mai multe ori.Uneori poate exista un sentiment de anxietate internă în familie și trebuie să vă mobilizați cu toate forțele pentru a-l depăși. 

Horoscop săptămânal Balanță: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

În primul rând vă puteți baza pe sprijinul persoanelor influente, ceea ce va crește considerabil  potențialul, greutatea morală în echipă, dar în același timp vă va stimula stima de sine, ceea ce poate afecta negativ starea de lucruri care se vor desfășura chiar până la sfârșitul lunii. Se pare că veți tinde să vă supraestimați capacitățile.

În familie, acasă, este necesar să aveți răbdare, să simpatizați, să empatizați.Învățați să cedați atunci când trebuie, să tolerați și să îi înțelegeți pe cei care vă stau aproape.

Pentru persoanele în cuplu neoficializat,posibil ca relația să o considerați acum învechită, plafonată și să vă doriți altceva. Poate că merită totuși să o păstrați,eventual doar să luați o pauză pentru a vă reculege, pentru a contura noi planuri de viitor.

Medical, nu vă supraalimentați căci organismul nu o să reziste exceselor, iar dacă o stare de rău se ivește, faceți niște analize medicale.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În viața personală, nu este totul chiar așa de  rău, deși petreceți mult timp la locul de muncă. Se pare că membrii familiei tratează acest lucru cu înțelegere deplină.Universul vă ajută să vă îndepărtați de multe din problemele interne, iar principalul lucru este că nu va exista vreuna care să se agraveze ori devină subiect de dispută.Prin urmare, în maniera voastră tipic ușoară, vă sugerez să informați partenerul despre ce este necesar și ce sunteți gata să faceți.

În dragoste sunteți așteptați cu o ploaie de sentimente fără obligații și asta nu-i rău.Oricum nu sunteți pregatiți pentru  uniuni puternice și pe termen lung. Eu spun să preferați menținerea unei  relații deschise, să vă mulțumiți cu admiratori de la distanță, iar ideea de viitor partener pentru căsătorie să o mai amânați puțin. Asta nu înseamnă să ratați ocazia de a privi puțin mai departe, în viitor, însă deocamdată tendința e de a satisface practic dorințele prezentului. 

Horoscop săptămânal Săgetător: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Probabil că luna asta a început intens și în continuare situația s-ar putea dovedi foarte bună pentru o comunicare constructivă, fie de afaceri, fie la nivel personal,pentru stabilirea de noi contacte și realizarea ideilor cuiva. Sprijinul partenerilor și eforturile comune pot aduce rezultate bune, atât în activități profesionale, cât și în soluționarea problemelor de viață, așa încât chiar nu vă merge rău. Veți primi susținere, iar datorită partenerilor puteți extinde piața de desfacere dacă sunteți antreprenori, puteți rezolva multe probleme și puteți crea o bază bună pentru dezvoltarea viitoare a carierei. În același timp, trebuie să vă păstrați independența,să nu vă bazați doar pe parteneri, deoarece tutela excesivă și sprijinul din partea acestora vă pot face dependenți, lucru periculos de altfel.

Acasă, trebuie să acordați atenție celor dragi, copiilor în special, este necesar să aveți răbdare și să nu vă manifestați excesiv.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Sunt posibile probleme în relații și în afaceri, iar ele vor necesita mai mult timp și efort pentru rezolvare. Întâlnirile importante care pot avea loc în acest moment pot aduce progres în planurile și obiectivele voastre, vă vor obliga să acordați mai multă atenție detaliilor și să vă consolidați legăturile cu partenerii și superiorii. Este posibil ca greșelile din trecut, obligațiile neîndeplinite, acordurile încălcate să conducă la proceduri serioase, chiar în fața organelor judecătorești. Este important să nu încălcați legea, chiar și în privința lucrurilor minore, deoarece situația se poate dovedi complicată și poate duce la probleme grave. Însă dacă veți da dovadă de prudență, hărnicie și acuratețe, veți putea depăși această perioadă fără pierderi.Astfel, până la sfârșitul lunii optimismul va crește și așteptați-vă la o ascensiune creativă. Afectiv, relațiile se vor dezvolta armonios, asta dacă nu cumva le veți strica singuri.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Veți putea consolida autoritatea, iar acest lucru va ajuta să vă puneți în aplicare ideile,să acționați după propria dorință și să vă atingeți obiectivele. Vor veni multe idei care vor ajuta la consolidarea situației financiare, a profesionalismului și veți reuși să atrageți parteneri sau sponsori.

Evenimente foarte importante se pot întâmpla și în viața copiilor sau a persoanelor iubite și veți avea suficiente motive pentru a fi mândri nu numai de realizările lor,ci și ale celor dragi.

Puteți sărbători în familie, participa la nunți, la organizarea de activități recreative.Vă veți putea dovedi buni organizatori, astfel încât orice lucrare sub îndrumarea voastră se va face bine și la timp.

Poate în această ultimă săptămână din lună să mai scadă energia care vă susține, în așa fel încât încă nu vă recomand călătoriile sau altercațiile verbale, căci nu veți reuși să rezolvați mai nimic.

Horoscop săptămânal Pești: 25-31 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Vine o perioadă în care nu totul este în favoarea voastră, iar relațiile cu cei dragi pot fi deosebit de tensionate. Fiți atenți la ei, ascultați-i, căci vă iubesc foarte mult și soarta voastră nu le este indiferentă!

Sentimental, cei aflați într-o relație neoficială, parcă ar dori s-o oficializeze ori să se întoarcă la una de mult apusă. Vă sfătuiesc să vă mai gândiți, căci nu e tocmai o soluție benefică pe termen lung.

Medical, dacă ați făcut excese și continuați să le faceți, ficatul,stomacul, organele interne se vor resimți. De asemenea, starea emoțională devine instabilă, iar din această cauză, dar și că nu știți să țineți nervii în frâu, riscați să escaladați situații deja tensionate și să-i faceți și pe alții nervoși. În acest sens, vă sugerez să vă calmați la timp și  să vă aduceți sănătatea mentală la normal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
sarmale de post 520105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net