Horoscop săptămânal 30 august - 5 septembrie. Fecioarele primesc lecții în relații

Ultima actualizare:

    foto: Unsplash.com
foto: Unsplash.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 august - 5 septembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 30 august - 5 septembrie 2021 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Peşti li se deschid noi uşi.

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Agitaţia vă dă de furcă. Aveţi impresia că pentru orice hârtie, cât de nesemnificativă sau pentru orice informaţie, e nevoie de efort suplimentar raportat la alte persoane care vin cu aceleaşi solicitări şi rezolvă mai rapid sarcinile respective. Vă simţiţi frustraţi, traşi în mai multe direcţii simultan şi nu aveţi claritate pentru a vă organiza de aşa manieră încât să rezolvaţi mai multe lucruri dintr-un singur drum. Vorbiţi mult la telefon, faceţi drumuri iar la sfârşit de zi ajungeţi să funcţionaţi pe rezerve de energie şi mai mult din inerţie. Vi se impun noi reguli de către persoane din exteriorul familiei, fie de către şefi, fie de către cei cu care aveţi în comun bani sau moşteniri, iar asta duce la alte discuţii şi ajustări pe care nu le-aţi luat în calcul. Este momentul când e bine să realizaţi că trebuie să reduceţi presiunea, să o luaţi mai încet şi să schimbaţi perspectiva personală. Nu vă aşteptaţi ca ceilalţi să vă sprijine pentru că acum fiecare pare să aibă parte de confuzia sa.

Horoscop săptămânal Taur: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Aveţi ocazia să faceţi un pas mare înainte dar vi se cere multă agilitate, rapiditate. Nu aveţi timp să vă destăinuiţi planurile, e moment de acţiune sub impuls şi să fiţi pregătit ca atunci când vine momentul să ştiţi că nu mai e nevoie să cereţi informaţii sau sfaturi, ci doar să faceţi o mişcare. Ritmul impus e intens şi planul mental la un moment vă poate juca feste datorită preaplinului şi tensiunii. Pe acest fond vă poate scădea şi imunitatea, vă treziţi că răciţi acum, vara şi asta nu va face decât să vă încetinească sau să vă oprească din ascensiunea vizată. Trebuie să vă oferiţi timp să vă reîncărcaţi bateriile, de preferat în cămin sau prin oamenii dragi indiferent că în ziua respectivă aţi avut parte de succes sau eşec. Fiţi activistul propriilor planuri, depuneţi eforturi spre a le materializa dar să puneţi mereu în balanţă costul. Nu e cazul să pierdeţi partenerul sau relaţii de colaborare care au fost şi sunt fructuaose doar pentru că voi aveţi ambiţii sau idei despre cum ar trebui să avansaţi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Nivelul energetic este destul de redus şi sunteţi nevoit să adaptaţi modul de îndeplinire al sarcinilor curente la propriile capacităţi. Simţiţi că nu aveţi chef de anumite responsabilităţi şi în aceste situaţii respectivele activităţi ori vă ocupă mai mult timp, ori căutaţi să le amânaţi dar de fapt pierdeţi timp făcând strategii despre cum să le evitaţi. Aruncaţi un ochi în jurul vostru mai ales în mediul profesional unde se pot ivi confruntări pentru putere în care să fiți implicat cu sau fără voie. Toată agitaţia poate fi caracterizată de momente de stop şi de restart şi e bine să vă găsiţi un ritm în care să puteţi gestiona aceste praguri întrucât pot apărea consecinţe pe plan fizic în sensul că vă simţiţi rău fără să aveţi cauze sau afecţiuni concrete. Este valabilă însă şi reciprocitatea în ideea că vă ajută să apelaţi la cheltuieli pentru transformări fizice, la coafor sau la masaj sau diferite terapii pentru corpul fizic.

Horoscop săptămânal Rac: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Pendulaţi între a înainta în ritmul autoimpus şi a avea răbdare să faceţi lucrurile după ritmul şi legile impuse din exterior, fie de autorităţi ale statului, fie de persoane asupra cărora nu aveţi nici un control. Dacă nu vă enervaţi şi nu acţionați după primul impuls de a stârni conflicte puteţi găsi modalităţile constructive de a folosi timpii de aşteptare şi chiar să deveniţi mai productiv decât v-aţi fi propus după estimările iniţiale. Sunt favorizate procedurile de îngrijire personală, să vă acordaţi atenţie mai multă propriei persoane, indiferent că vă ocupaţi de simptome pe care le-aţi neglijat sau pur şi simplu optaţi pentru meniuri mai sănătoase. Este cazul să daţi bani pentru voi să vă sporiţi confortul fizic şi eventual să planificaţi ritualuri comune cu grupul de prieteni intimi, cum ar fi o petrecere tematică în cadrul căreia să vă relaxaţi complet. Nivelul energetic are fluctuaţii şi nu puteţi susţine un ritm alert de muncă.

Horoscop săptămânal Leu: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Acordați mai multă atenție vieții copiilor voștri, hobby-urilor și intereselor acestora, modului în care ei își petrec timpul liber. Dacă sunt adulți, atunci încercați să aflați mai multe despre ei fără a distruge încrederea care există între voi. Dacă sunt elevi, candidați, în materie de școala lor, nu lăsați nuanțele să vă provoace îngrijorare și nici nu reacționați la nervi. Aflați și discutați în timp util ultimele eșecuri. Asta vă va ajuta să nu transformați problemele într-un bulgăre de zăpadă care să se mărească pe viitor și să fiți conștienți de ceea ce se întâmplă cu copilul dumneavoastră. Medical, dacă nu veți putea să respectați regimul zilnic și, după o muncă obositoare, veți mai petrece și mult timp pe Internet, atunci se vor reactiva bolile cronice. În special este vulnerabil sistemul respirator, așa că nu suprasolicitați și luați măsuri de prevenire adecvate; de asemenea, este posibil să suferiți de afecțiuni ORL. Nu strică să acordați atenție întăririi mușchilor corpului, tonifierii mușchilor faciali, prin masaje și alte proceduri similare eficiente. Să fiți atenți atunci când călătoriți!

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Nu veți fi scutiți de lecții în relații, existând capacitatea de compromis. Nu căutați să stați la conducerea navei familiale, ci mai curând încredințați acest rol celuilalt partener, căci acum aceasta este cea mai înțeleaptă decizie. În general, atenția va fi canalizată spre aspectele de uz casnic, aspecte care nu au fost rezolvate înainte și acum chiar necesită asta. Există lucruri care vă readuc practic cu picioarele pe pământ. Iubiții aflați într-o relație neoficială pot să se certe brusc, iar principala cauză a conflictului va fi gelozia, precum și anumite aspecte ale planului financiar. Diplomația, abilitatea de a face o pauză și de a rămâne tăcuți, chiar dacă inima bate cu nerăbdare, este cel mai bun lucru de făcut. A dovedi că aveți dreptate, nu va reuși, iar orice conflict va agrava situația. Influența părinților este de asemenea nedorită. Ei pot avea propria părere asupra vieții în general și asupra situației voastre în particular, iar acest lucru nu coincide neapărat cu a voastră. Dacă și în mariaje oamenii pot fi adesea dispuși să se certe, principala cauză a conflictului vor fi copiii.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Vă puteţi preocupa de idei de modificare în casă ori chiar vă bate gândul să vă mutaţi, iar la serviciu responsabilităţile vă apasă ori şeful nu vă apreciază meritele la justa valoare. Vă sunt favorabile călătoriile făcute în interes de serviciu, aducând rezultate încurajatoare în special celor care au afaceri. În cuplu vor fi momente în care lipsa de cooperare se va resimţi acut, dar este indicat să nu luaţi nicio măsură radicală pentru că îl iubiți. Natura eventual acum certăreaţă a partenerului vă poate face să vă simţiţi dezamăgiţi şi frustraţi, cel puţin în primele 2 zile ale perioadei. Puteţi avea alte preocupări, cum ar fi cele de schimbare a decorului la domiciliu, iar pe lângă asta vă puteţi face planuri aşa încât visele voastre să poată capătă conturul realităţii. Medical, nu cred că veţi fi ocoliţi de afecţiuni minore, cu excepţia celor hipertensivi care trebuie să acorde o mai mare importanță simptomelor organismului.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

În această săptămână, faceţi bilanţul activităţilor profesionale, concentraţi-vă pe ambiţiile voastre, discutaţi şi cu partenerul şi elaborați planurile de viitor! Mediaţi şi fiţi diplomaţi în rezolvarea conflictelor altora, căci obiecţiile realiste duc la concluzii adevărate. Dacă sunteţi superficiali, riscaţi gafe majore. Din oboseala zilelor trecute, acum vă recuperați și în câteva zile începeţi să vă reveniți complet. Roadele se văd în creativitatea cu care vă susţineţi punctul de vedere în societate. Nu vă descurajaţi dacă idealurile nu corespund realităţii! Studiaţi simplificat situaţia, căci nimic nu e aşa urgent acum! Judecaţi corect şi nu fiţi fixişti în decizii! Siguranţa celor dragi ar trebui să fie prioritatea săptămânii, iar din analiza relaţiilor trecute,trageţi învăţăminte! Decât să vă refugiaţi în fantezii, mai bine v-aţi revizui golurile din portofel.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Distracţia, activităţile creative şi de relaxare, de amuzament sau chiar cele speculative doar de dragul grupului de prieteni ar trebui să fie cap de listă pe agendă. Faceţi pe plac colegilor, partenerului şi încercaţi să aduceţi un plus de armonie în toate relaţionările de acum şi cel mai important faceţi-vă pe plac. Petreceţi timp cu cei dragi şi încercaţi să includeţi partenerul în programul cotidian, să îl faceţi să simtă că e important pentru voi. Poate fi moment favorabil să revizuiţi unele detalii din rutina zilnică, din terapiile urmate, să faceţi mişcare altfel, să discutaţi cu specialişti noi care să vă ofere şi alte viziuni sau să adauge informaţii la ceea ce ştiţi deja. Discutaţi cu cei din jur legat de ce aţi putea să îmbunătăţiţi în propriul comportament şi învăţaţi din critica constructivă. Nu uitaţi să plătiţi la timp facturile!

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

Profitaţi de începutul acestei perioade pentru a vă organiza atât gândurile, cât şi acţiunile legate preponderent de planificarea concediului, dar nu uitaţi de activităţile profesionale care trebuie lăsate în ordine pentru a evita să fiţi întrerupţi din relaxare. Încercaţi să nu lăsaţi prea multe la voia întâmplării, să anticipaţi cât se poate evoluţia unor proiecte şi să aveţi pregătite variante de rezervă. Este bine să jonglaţi şi să iniţiaţi rapid ce vă propuneţi, pentru a nu vă suprapune cu nevoia de sprijin a partenerului care trece prin schimbări importante şi vă solicită atenţia şi răbdarea. Puteţi fi supus şi voi propriilor etape de transformare, locul de muncă fiind cel mai impactat fie în sens pozitiv, fie în sens negativ, cel puţin în faza iniţială. Cel mai bun lucru de făcut este să acceptaţi să reluaţi discuţii, să revedeţi persoane din trecut, să fiţi deschis la compromisuri şi la a asculta punctul de vedere al interlocutorului. Fiţi încrezător în norocul personal, aveţi inspiraţie şi susţinere emoţională şi psihologică, deci faceţi faţă cu brio!

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

În prim plan apar comunicarea, gândirea şi educaţia care provine din procese pe termen scurt. Apar schimbări pe aceste sectoare, vă faceţi planuri dar, dacă nu le şi puteţi implementa rapid, vă puteţi aştepta spre sfârşitul perioadei la răzgândiri sau repoziţionări, informaţii noi care vă modifică schema de acţiune iniţială. Vă decideţi să faceţi specializări de câteva zile sau chiar ore, sunteţi mult mai conştient ori vi se atrage atenţia că ar fi indicat să acordaţi mai multă atenţie vocabularului şi modului cum folosiţi anumite expresii. Aveţi şanse de la partea juridică, de aspecte de etică sau de oameni de la distanţă care vă oferă avantaje din start. E nevoie să nu exploataţi ajutorul primit şi să vă menţineţi integritatea, fără să apelaţi la trucuri din aceste sfere. Perioada e potrivită mai mult pentru odihnă, relaxare.

Horoscop săptămânal Pești: 30 august - 5 septembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Reputaţia depinde foarte mult acum de persoanele cu care vă asociaţi. Protectorii, mentorii sau profesorii sub orice formă vă pot ajuta sau la fel de bine vă pot aduce defavoruri. Va fi nevoie să vă gândiţi cum să gestionaţi aceste avantaje sau dezavantaje, să intraţi în forul interior şi să faceţi liste cu puncte pro şi contra pentru a vedea care sunt paşii următori pe care să îi urmaţi. Sunteţi puşi în faţa unor dileme, vă confruntaţi cu întrebări la care răspunsul e indicat să fie simţit, să ascultaţi părerea celor pe care vă bazaţi de obicei dar răspunsul final să fie dat după propria intuiţie şi simţire. Aveţi de făcut alegeri, sunteţi cumva forţat să vă bazaţi pe primul instinct şi mai mult pe forţele proprii. Revizuiţi atitudini, relaţii, vedeţi pe cine vă bazaţi şi, dacă e nevoie să ajustaţi măsura ajutorului cerut sau aşteptat, poate e momentul să vă desprindeţi şi să mergeţi pe cont propriu mai mult, să folosiţi ce aţi învăţat până acum. Starea de sănătate vă este menţinută de exteriorizarea emoţiilor.

image
image
image
image
image
image
spanac jpeg
horoscop compatibilitate jpg
Cozonac
Inspira Romania1 TVR Info jpg
vitamina C beneficii jpg
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg