Horoscop săptămânal 5-11 iunie. Patru zodii au probleme mari în dragoste. Bani și prosperitate pentru unul dintre nativi

Horoscop săptămânal 5-11 iunie 2023! Vara aduce schimbări importante pentru zodii. Iubirea pare să încurce planurile pentru unii dintre nativi. Sunt însă și vești bune pentru o zodie, care va avea noroc pe plan financiar.

Horoscop săptămânal 5-11 iunie
Horoscop săptămânal 5-11 iunie

Berbec

Vă entuziasmați de planurile vechi pentru petrecerea timpului liber în excursie, dar uitați de aspectele pragmatice sau de cele organizatorice. Activitățile cu familia sunt majoritare în acele planuri și vi se solicită atenție, drumuri, bani și energie. Vă place și vă asumați provocări, dar de la un punct încolo vă simțiți sufocat sau căutați să vă refugiați în muncă.

Nu scăpați de socializare nici acolo, dar se cere și aici atenție pentru a păstra relații diplomatice cu superiorii sau cu cei care sunt în măsură să vă sprijine financiar. Comunicarea e importantă mai ales ca instrument de marketing deoarece acum vă puteți scoate în evidență atuurile și profesionalismul și să prezentați argumente clare asupra modului eficient cu care vă duceți la bun sfârșit responsabilitățile.

Nu așteptați să fiți lăudat, e momentul să vă desfășurați individual. Tensiunea se poate acumula dacă vă împărțiți între prea multe medii sociale și persoane și nu mai aveți grijă de organism. Cereți ajutorul familiei, delegați din sarcini către prieteni sau chiar pur și simplu simțiți-vă bine și la activitățile fără prea multă planificare.

Taur

Perioada vine cu necesitatea unor schimbări de domiciliu, de afaceri imobiliare sau modificări ale casei. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica bani, relații de familie, un contract de inchiriere locuință sau un proiect de mult gândit.

Doriți să faceți în așa fel încât acasă voi să vă restabiliți echilibrul. Iar dacă nu se întâmplă așa, deveniți frustrați și tracasați. Relațiile cu mama sau cu o altă femeie din familie vor fi puse și ele în prim plan. Probleme ori experiențe din trecut ies acum la suprafață sau e posibil să aflați ceva ce nu ați știut, legat de familie.

Unii trebuie să se lase conduși de șefii de la serviciu, nemaiavând timp de cei ai casei. Alții pot accepta, de voie, de nevoie, responsabilități și sarcini mai grele, dar lipsa și îndepărtarea de cei dragi ar putea provoca în timp dezechilibre.

Dacă vă bate gândul să plecați în străinătate, pe lângă faptul că vă sfătuiesc să fiți atenți la acte, vă sugerez și să vă informați din timp de toate.

Gemeni

Sunteți mult mai activ social, indiferent că e vorba de mediul virtual sau de cel real. Vă dezvăluiți celorlalți, povestiți din propriile experiențe și împărtășiți experimentele trăite. Asta poate duce la apariția unor dezacorduri în cadrul unor gupuri din care faceți parte și apar necesare discuții legate de structura și modul de comunicare cu membrii. Voi vă folosiți de tot ce înseamnă socializare și rapiditatea tehnologiei pentru a vă reconecta cu foști colegi sau persoane cu care la un moment dat ați interacționat.

Vi se propun noi modalități de a petrece timpul liber, faceți schimbări de décor și de anturaj, dar nu neglijați totuși relațiile la care ați muncit deja. Familia vă poate cere și ea o porție din atenția voastră întrucât vă confruntați cu unele probleme apărute neașteptat de la rude care vă solicită sprijinul imediat sau pur și simplu intrați în febra schimbărilor și pe teritoriul de acasă și doriți să renovați. Nu luați decizii imediat, faceți un plan și mai ales o listă. Nu ieșiți în secunda următoare la cumpărături fără a lua în considerare impactul deciziilor voastre asupra tututor celor implicați.

Rac

Apar semne de avertizare pe planul profesional. Nu e cazul să vă opriți din activitatea desfășurată, ci să deveniți mai conservator, mai prudent și de ce nu, mai atent la a urma regulile și protocoalele. Luați pauze mai des și folosiți timpul pentru a evalua mai profund proiectele și persoanele spre care vă canalizați energia.

Urmăriți să fiți pe direcția dorită de voi și nu impusă de prieteni sau de partener ori familie. Detașați-vă de figurile autoritare care vin cu propriile scenarii privind viața celor din jur, dar fiți discret și diplomat. Nu refuzați ajutorul sub formă de sfaturi sau chiar consiliere de la mentorii profesionali! Ele vă ajută în punerea în practică a ambițiilor de viitor. Retușați CV-ul, stabiliți noile obiective pe termen mai lung și nu uitați să vă consultați cu familia. E perioada de pregătire mai mult decât de acțiune.

Leu

E indicat să fiți atenți la tot ce presupune investiție la comun sau asociere care implică să puneți bani la un loc cu mai multe persoane. Traversați momente când nu mai sunt optime riscurile, să nu vă mai bazați decât pe ce e oficial sau legalizat. În altă ordine de idei, se pot activa tendințe către gelozie atât în relațiile de cuplu, cât și în cele de prietenie și să cereți dovezi de exclusivitate pe care interlocutorii să le considere puțin exagerate. Faceți în așa fel încât să ajungeți la un nivel de stabilitate nou, să ajutați relația să evolueze și să nu vă concentrați pe discuții neconstructive.

În paralel, planificați și momente de curățenie, atât interioară, cât și exterioară. Optați pentru meditație, tehnici de respirație sau yoga, orice vă ajută să căpătați claritate sporită, să vă înțelegeți mai bine gândurile și să stabiliți obiective corelate cu nevoile și cu resursele financiare disponibile acum.

Fecioara

Resimțiți nevoia de stabilitate și de structură în parteneriate, de a ști pe cine vă bazați și de a cunoaște atitudinea celor din casă față de anumite situații. Vă simțiți presat să dați ultimatumuri, să cereți răspunsuri pentru a vă calma nevoia de claritate și de securitate, iar cei care nu înțeleg despre ce e vorba sau vă amână, pot fi scoși pe banca de rezerve.

Renunțați la comparații cu trecutul, nicio persoană sau relație nu mai poate fi cum a fost. E indicat să nu luați toate deciziile majore relaționale acum, să spuneți ce aveți pe suflet dar să aveți răbdare, să așteptați feedback-ul.

Avertismentul e valabil și pe plan financiar dar din perspectiva faptului că orice lucru ieftin vă poate costa mai scump decât unul și bun de la  început. Nu faceți rabat de la calitatea produselor sau a experților pe care îi consultați acum, sfaturile ieftine vă pot aduce pierderi.

Balanța

Vin momente în care e nevoie să faceți ore suplimentare. În anumite zile petreceți mai mult timp la locul de muncă, în celelalte mergeți direct la sala de sport pentru a descărca tensiunea acumulată. E nevoie să aveți grijă de ambele domenii chiar dacă vă simțiți prinși într-un cerc vicios. Toate eforturile profesionale vor fi observate și apreciate ulterior, iar sistemul osos și articular nu va mai ridica probleme.

Vă puteți ocupa mai profund de problemele de sănătate, puteți merge chiar la diverse terapii care să ușureze stressul și să vă reechilibreze. Vă puteți descoperi noi mentori, persoane care să nu rămână indiferente la străduințele voastre și să vă ofere sprijin și susținere la care nu vă așteptați sau să începeți colaborări noi cu cineva care să capete un rol foarte important fie în viața personală, fie în cea a muncii. Atenție la ideile originale, se pot dovedi doar un foc de paie!

Scorpion

Sunteți tentat să vă petreceți timp mai izolat, dispoziția e meditativă și nu prea aveți chef de ieșiri. Totuși veți fi puși în situații de așa natură încât nu veți avea cum să scăpați de a socializa și atunci e bine să aveți o structură și o strategie în minte. E important să faceți act de prezență pentru că participă persoane care vor deveni importante pentru parcursul profesional și cu care faceți primii pași în a vă cunoaște mai bine. Timpul devine mai prețios tocmai prin asocierea cu respectivele personalități, dar simultan programul devine deodată și mai încărcat.

Nu neglijați organismul, e o idee bună să vreți să faceți impresie dar nu cu costul suprasolicitării și epuizării personale. Lăsați timp în calendar pentru voi, oficializați membrilor familiei nevoia de a sta mai retras și de a vă reîncărca bateriile după cum considerați.

Deși lucrurile nu merg în direcția dorită, veștile nu sunt cele așteptate, e important să nu disperați căci e nevoie de recuperare pentru a pune apoi lucrurile în ordine.

Săgetător

Este activă zona profesională,mai ales ambițiile apar în prim plan iar prietenii sau mentorii pot fi cei care să pună presiune. Fie apar întrebări incomode, fie vă solicită planurile de viitor și vă forțează sub o formă sau alta să vă confruntați cu ce vă doriți cu adevărat încât să vedeți dacă sunteți aproape de imaginea ideală din minte.Echilibrul fizic devine o povocare, vă găsiți cu greu centrul, treceți prin suișuri și coborâșuri energetice și nu prea știți cât puteți duce într-un anume interval de timp.

Meditația, preocuparea față de alimentație vă pot ajuta măcar să păstrați un nivel constant al energiei, chiar dacă mai redus. Benefice se pot dovedi și discuțiile deschise cu prietenii, să vă manifestați dubiile, să nu țineți mocnind în interior speranțe sau proiecte pe care nu aveți curaj să le împărtășiți. Continuați să fiți flexibili, să țineți mintea deschisă și să vă adaptați din mers la modificările care acum, după aceste conversații, încep să pară logice.

Capricorn

Aveți șansa să schimbați locul de muncă, vi se poate oferi o eventuală promovare fără să vă așteptați neapărat la așa ceva. Aveți psihicul puternic, starea interioară vă dă rezistență exterioară și vă oferă intuiția cu care puteți ajuta pe cei din jur. Senzațiile de acum se confirmă în realitatea concretă, cumva știți exact ce să spuneți, cum, când și mai ales cui să adresați acele informații.

Bucuria vă poate fi umbrită de persoane de sex feminin sau cineva care nu prea vă are la inimă, dar asta nu face decât să vă ambiționeze și mai mult. Aici ar trebui să intervină autolimitarea individuală, să nu vă lăsați absorbit de muncă sau de proiectele curente doar pentru a dovedi cuiva că puteți sau că realizările proprii sunt mai mari decât ale celuilalt. Tratați neplăcerile ca atare, mai bine nu reacționați și cercetați ce ați putea modifica la energia investită în anumite relații cu persoane care nu mai sunt sursă de motivație sau inspirație.

Vărsător

Sunteți activ social, treceți prin modificări ale cercului de prieteni, cunoașteți persoane cu altă viziune, posibil din străinătate sau pur și simplu diferiți. Starea emoțională suferă perturbări, o perioadă vă desfătați și nu o să vă mai încăpeți în piele de mândrie, de cât de deschis sunteți, apoi începeți să vă doriți profuzime, să cereți intimitate și să aflați secrete pe care nu toate persoanele nou apărute în cale sunt dispuse să le dezvăluie.

E indicat să nu idealizați persoanele din jur, să nu puneți pe nimeni pe un piedestal, ci doar să vă bucurați de comunicare și stare de bine alături de ceilalți. Similar, puteți găsi adevărați mentori printre ei, dar e nevoie să vă acordați timp să îi cunoașteți mai bine și să le dați ocazia să vă cunoască mai bine. Încercați să nu lăsați să transpară în comunicare lipsa de încredere și vedeți dacă nu e mai bine să modificați ceva în ritm, în rutina personală. Puteți folosi mai mult timp pentru prieteni.

Este interesant și ce se întâmplă sentimental. Unele relații pot trece la o etapă superioară, în timp ce altele se pot finaliza.

Pești

Vă așteaptă o perioadă cu energii care susțin unele sectoare de viață și cu altele care vă oferă provocări din care veți avea lecții de învățat. Iar ca să le abordați temeinic și constructiv, aveți nevoie inclusiv de retragere, meditație, relaxare și odihnă, eventual lucru în izolare sau la proiecte ascunse de ochii curioșilor.

O stare psihoenergetică instabilă nu va împiedica să vă demonstrați calitățile în afaceri, căci veți avea un entuziasm creativ care ajută. De aceea, vă recomand să fiți mai dinamici în problemele profesionale, dar să nu credeți că noi contracte vor fi profitabile și noile proiecte vă vor aștepta. Arătați imaginație, curiozitate și o abordare originală a muncii pentru lucrurile deja pornite, cu ceva zile de concediu presărate din când în când.

Sectorul financiar devine activ și cere dinamism, negocieri, mișcare, documente, bună comunicare, căutare de oameni potriviți.

image
image
image
image
image
image
echinoctiu de primavara jpeg
EvoGo jpg
19 03 Click jpg
stevie romaneasca jpg
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net