Nativul care va avea o primăvară de coșmar. Mercur retrogradează în zodia lui!

Taurul este un semn de pământ. Acesta guvernează stabilitatea și chestiunile financiare. Mercur retrograd în Taur semnifică o instabilitate generalizată în toate domeniile. Nu numai atât, dar orice înțelegeri, în persoană sau pe hârtie pe care le veți face vor fi dezavantajoase. Perioada în care Taurii trebuie să fie foarte atenți la viața lor este în lunile aprilie și mai, între 23 și, respectiv, 15. 

horoscop 26 martie jpg

Mercur retrogradează în zodia Taur

Taurul evită și urăște schimbările. Este, de când lumea și pământul, o zodie radicală și încăpățânată. Din cauza lui Mercur retrograd în Taur, pentru mulți dintre Tauri se anunță schimbări majore. Acestea pot fi bune sau rele, în funcție de situație.

Mai mult, v-ați putea confrunta cu atitudini încăpățânate și iraționale din partea partenerului, a familiei sau a prietenilor.

Taurul este despre zonele de confort, lux, cine la lumina lumânărilor, vin bun și petreceri de seară. Cu acest retrograd în Taur, v-ați simți iritat dacă ați fi în prezența lor. Taurii trebuie să evite 100% să viziteze în perioada retrogradă a lui Mercur saloane și spa-uri, pentru a nu ajunge într-o situație dificilă.

De asemenea, s-ar putea simți leneși și relaxați. S-ar putea să își vadă planurile perturbate. Comunicarea ar fi dificilă în această perioadă. De asemenea, Taurii și-ar pierde din vedere obiectivele.

Ce trebuie și ce nu trebuie să faci

- Rămâneți răbdători.

- Nu încercați să vă opuneți schimbării, pentru că oricum nu puteți.

- Rămâneți calm atunci când sunteți împinși în afara zonei de confort și îmbrățișați cu grație orice vă oferă viața.

- Faceți exerciții fizice pentru a face față lenei.

- Nu încheiați acorduri și nu cumpărați proprietăți.

- Țineți-vă finanțele sub control.

- Abordați cu calm comportamentul irațional al celor dragi.

- Încercați să vă concentrați asupra obiectivelor pe termen lung.

- Reprogramați-vă întâlnirile.

- Purtați culoarea albastră pentru a îmbunătăți comunicarea și păstrați-vă calmul.

Aprilie 2023 Mercur - retrograd: Efecte asupra semnelor zodiacale

Efecte asupra Berbecului

Berbeci, evitați să vă certați cu șefii, altfel aceștia v-ar putea reține din salariul. De asemenea, evitați jocurile de noroc, pentru că ați putea pierde finanțele. O schimbare profesională s-ar putea să vă fie rezervată. S-ar putea să vă schimbați locul de muncă. Evitați călătoriile, deoarece v-ați putea confrunta cu accidente.

Efecte asupra Taurului

Taur, vă veți confrunta cu probleme de sănătate, în special probleme dentare și nervozitate. De asemenea, v-ați confrunta cu probleme cu cei mai în vârstă. Nu numai atât, finanțele tale ar fi proaste. Studenții de la inginerie și medicină vor trebui să muncească extrem de mult pentru a culege rezultate. Cu toate acestea, această retrogradare va fi favorabilă pentru călătoriile tale. Mulți dintre voi vor călători în locuri sfinte. Faceți exerciții fizice mai des, aveți grijă de sănătatea voastră și țineți-vă temperamentul sub control.

Efecte asupra Gemenilor

Ați obține câștiguri financiare, Gemeni. Chiar și cele mai mici oportunități ar putea aduce beneficii mai mari. Cu toate acestea, această perioadă retrogradă se dovedește a fi nefavorabilă pentru perspectivele voastre profesionale. Rămâneți vigilenți și bine dispuși. Evitați luarea rapidă a deciziilor.

Efecte asupra Racului

Racilor, această perioadă retrogradă va fi foarte utilă dacă doriți să slăbiți sau să vă puneți în formă. Scoateți covorașele pentru exerciții fizice și începeți! Pozițiile voastre financiare și profesionale vor avansa și ele. Cu toate acestea, nu veți putea călători prea mult. Studenților Rac le va fi greu să se concentreze.

Citește și - Cum să-i «supraviețuiești» lui Mercur Retrograd în perioada următoare! Cele mai bune sfaturi

Efecte asupra Leului

Leilor, dacă suferiți de vreo boală, această retrogradare vă va ușura. Totul va fi bine și în carieră. Cu toate acestea, vă veți simți nesiguri și ați putea să vă schimbați locul de muncă. Călătoriile și demersurile educaționale vor fi favorabile. Evitați certurile cu partenerii de viață. Relația voastră ar putea fi în ape tulburi.

Efecte asupra Fecioarei

Cei afectați de hemoroizi vor fi atenți la regimul alimentar. De asemenea, orice răceală banală s-ar putea transforma în ceva serios. Fiți prudenți, dragi nativi Fecioare! Familia voastră s-ar putea confrunta cu unele situații negative. Păstrați-vă calmul. Nu intrați în panică!

Efecte asupra Balanței

Balanțelor, sănătatea voastră va fi bună, doar dacă nu vă veți suprasolicita. De asemenea, evitați să faci investiții financiare, deoarece ași putea fi predispuși la unele pierderi serioase. S-ar putea să vă schimbați locuința. Călătoriile în străinătate ar putea fi favorabile, indiferent de scopul în care veți face deplasarea!

Efecte asupra Scorpionului

Scorpionilor, această fază retrogradă a lui Mercur ar putea determina deteriorarea relațiilor voastre cu partenerii, prietenii și familia. Țineți-vă sub control firea investigativă și evitați orice confruntare. De asemenea, cei dintre voi care aveți copii ați putea fi tulburați din cauza lor. Copiii dvs. s-ar putea să se bage în certuri. Vorbiți cu ei cu răbdare.

Efecte asupra Săgetătorilor

Săgetătorilor, aveți grijă de ochii voștri. Ați putea dezvolta unele infecții oculare. De asemenea, problemele financiare nu vor fi în favoarea voastră. Dacă sunteți implicați în vreun litigiu sau dispută legală, s-ar putea să se decidă împotriva voastră. Perspectivele voastre de carieră ar fi în joc. Cea mai bună direcție pentru voi este vestul, dacă intenționați să schimbați vreun loc de muncă.

Efecte asupra Capricornului

Capricornilor, veți fi strălucitori în această perioadă retrogradă. Mâncați mai multe fructe și legume pentru a vă îmbunătăți sănătatea. Vă veți simți activi. Cu toate acestea, în ceea ce privește finanțele, cele care au de-a face cu asociații interstatale sau cu țări străine, s-ar putea confrunta cu unele probleme. În rest, totul va fi în regulă pentru voi, nativii Capricornului. Petreceți mai mult timp cu partenerii de viață.

Efecte asupra Vărsătorului

Studenții Vărsător din domeniul artelor, jurnalismului și contabilității vor trebui să depună un efort suplimentar pentru a reuși. Nici nativii Vărsător profesioniști nu vor câștiga prea multe resurse. Cu toate acestea, pentru Vărsătorii de toate vârstele, perspectivele de călătorie vor fi favorabile. Veți face deplasări cu trenul sau pe calea aerului!

Efecte asupra Peștilor

Pentru Peștii emoționali, această retrogradare nu va afecta sănătatea și averea. Totuși, s-ar putea să vă confruntați cu un disconfort profesional. Nici contactele voastre preferate nu vă vor fi de folos. Rămâneți calmi și nu vă gândiți prea mult. De asemenea, evitați călătoriile, deoarece nu vor fi favorabile. Cu toate acestea, veți naviga fără probleme cu prietenii, familia și partenerul de viață. Faceți dragoste cu partenerii!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net