Unde ar trebui să mergi în vacanța de vară, în funcție de zodie. Iată destinația perfectă pentru tine

Vă întrebați unde să mergeți în vacanță în această vară? Astroloaga și celebrul psihic Inbaal Honigman a făcut echipă cu agenția de turism Planet Cruise, după ce căutările pentru „unde să merg în vacanță în această vară” au crescut cu 360%, pentru a descoperi ce destinație de vacanță este ideală pentru fiecare zodie, potrivit DailyMail. Curioși?

Unde ar trebui să mergi în vacanța de vară în funcție de zodie. Iată destinația perfectă pentru tine
Unde ar trebui să mergi în vacanța de vară în funcție de zodie. Iată destinația perfectă pentru tine

Berbec

Cele mai fioroase semne zodiacale, Berbecii, adoră locurile călduroase, așa că nu există o destinație de vacanță mai bună pentru ei decât Santorini, Grecia, unde se vor bucura de soare și plajele cu nisip negru.

 Activitatea de vacanță

În ciuda faptului că Santorini găzduiește unele dintre cele mai bune plaje din Grecia, Berbecul are nevoie de activități sportive. Așadar, pregătește-te să te trezești la ora 5 dimineața și bucură-te de o plimbare în jurul insulei înainte de a petrece după-amiaza urcând și admirând cele mai frumoase priveliști.

Băutura de vacanță 

Berbecul se va bucura de un cocktail picant.

Partener de călătorie

 Cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă, care este la fel de activ/ă.

Taur

Rafinată și liniștită, nu există o destinație de vacanță mai bună decât capitala Italiei – Roma - pentru cei care se nasc sub semnul Taurului, deoarece este simbolul clasei și al rafinamentului.

Activitatea de vacanță

Alegerea delicateselor locale va fi extrem de importantă pentru Tauri, așa că pregătiți-vă să aveți o mulțime de paste, pizza și înghețată. Dar, în timp ce Roma are o mulțime de obiective turistice ce le pot vizita, Taurii doresc să includă unele perioade de liniște în vacanțele lor, așa că planul de o după-amiază este de lectură și relaxare.

Băutura de vacanță

Un cocktail cremos răcoros, plin de gheață.

Partener de călătorie

Cel mai vechi prieten/cea mai veche prietenă din copilărie, care știe totul despre ei și va veni fără a îi perturba liniștea

Gemeni

Viața este o petrecere mare pentru Gemeni, așa că nu există într-adevăr o destinație mai bună decât una dintre capitalele cunoscute pentru cele mai bune petreceri ale lumii: New Orleans, SUA.

Activitate de vacanță

Cei aflați sub semnul Gemeni își vor începe vacanța cu o analiză completă al site-ului NOLA, astfel încât să-și poată lua rulmentii și apoi să ceară ghidului lor turistic cunoștințe despre cele mai bune baruri de pe Bourbon Street și Frenchmen Street.

Băutura de vacanță

Un cocktail pe bază de cafea, astfel încât să poată rămâne în modul de petrecere toată săptămâna.

Partener de călătorie 

Un grup mare de prieteni. Deși este garantat că vă veți face prieteni în fiecare zi a escapadei, stând în zona barului hotelului.

Rac

Semnele de apă iubesc marea, evident, astfel încât o excursie în jurul Indiilor de Vest este vacanta perfecta, vizitând locuri precum Saint Martin, și Antigua și Barbuda.

Activitate de vacanță

Racii se vor îndrepta spre o mică cafenea ciudată din apropiere și vor asculta un spectacol live de la o trupă locală.

Băutura de vacanță

Un cocktail fără alcool. La urma urmei, ei nu doresc să devină amețiți în cazul în care cineva are nevoie de îngrijire după.

Partener de călătorie

Racii inviți cât mai mulți membri ai familiei, astfel încât aceștia să să aibă un grup cât mai mare.

Leu

Un city break însorit, cu o mulțime de arhitectură impresionantă, este perfect pentru cei născuți sub semnul LEu, făcând din Barcelona, Spania, destinația ideală pentru o pauză.

Activitate de vacanță 

Vizitarea obiectivelor turistice din jurul palatelor este activitatea perfecta pentru un Leu. Deci, nu există nici o îndoială că veți prinde un acești nativi explorând Palatul Guell și Marele Palat Regal. De asemenea, cei născuți sub semnul Leu își vor petrece timpul la cumpărături și își vor face selfie-uri pentru a publica pe Instagram înainte de a vizita un bar de lux.

Băutura de vacanță

Câteva dintre cele mai scumpe cocktailuri pe care orașul le are de oferit.

Partener de călătorie 

Alături de ei va fi cel mai mare suport al lor: prietenul/prietena lor plin/ă de farmec, cu care împărtășește, de asemenea, o dragoste pentru cumpărături și vizitarea obiectivelor turistice.

Fecioară

Cei născuți sub semnul Fecioarei adoră sa se plimbe cât mai mult în vacanțelele lor, așa că o croazieră pe canalul Panoma este opțiunea perfectă, unde vor ajunge să vadă unele dintre cele mai mari obiective turistice din Mexic, Caraibe și America Centrală.

Activitatea de vacanță

Fecioarele vor veni înarmate cu o listă de verificare a locurilor, experiențelor și evenimentelor la care să participe, toate în timp ce se gândesc și la timpul pentru fitness – ciclismul fiind o modalitate excelentă de a vedea obiectivele turistice cât mai repede posibil.

Băutura de vacanță

Un cocktail puternic, dar simplu, înconjurate de echipajul lor de călătorie.

Partener de călătorie

Organizatoare mândre și meticuloase, Feciorele vor aranja ca întreaga lor familie să călătorească împreună pentru o vacanță pe care nu o vor uita niciodată.

Balanță

Eleganța subevaluată este un mod de viață pentru cei născuți sub semnul Balanței, iar pentru asta, Franța este destinația ideală. Zona din Provence este cunoscută pentru peisajele sale pitorești și câmpurile mari de lavandă, perfecte pentru Balanțe, care se bucură de zile liniștite cu activități lente.

Activitate de vacanță

Degustare de vinuri la o podgorie, urmată de o rundă de golf.

Băutura de vacanță

Un cocktail indulgent, dar ușor, deși, desigur, Balanțele ar putea schimba cocktailul cu un pahar de vin Provence.

 Partener de călătorie

Iubit/ă, care ii va ajuta să se simta în siguranță și calmi.

Scorpion

Cei născuți sub semnul Scorpionului adoră vacanța în locuri neobișnuite, motiv pentru care bijuteria ascunsă a Luxor, Egipt, este destinația perfectă de vacanță.

Activitatea de vacanță

Structurile antice și locurile cu morminte fascinează Scorpionii, alături de piețele prăfuite care sunt de obicei frecventate de localnici.

Băutura de vacanță

O noapte la un bar slab luminat, cu un cocktail.

Partener de călătorie

Scorpionii au tendința să se ascundă și nu le place când oameni știu prea multe despre ei. Așa că, își vor lua în vacanță iubitul/a secretă, fără a spune nimănui.

Săgetător

Gălăgioși, agitați și sinceri, Săgetătorii sunt plecați într-o vacanță unde distracție este pe primul loc, iar cu cluburile și plajele sale de renume mondial, Ibiza, Spania, este într-adevăr locul perfect.

Activitatea de vacanță

Cel mai relaxant lucru pentru un Săgetător este să treacă de extrem, așa că vor petrece până la primele ore ale dimineții înainte de a se îndrepta spre brutărie pentru a lua o îmbucătură de pâine și apoi pentru a se îmbarca într-o excursie cu barca cu fund de sticlă.

Băutura de vacanță

Cel mai dulce lucru din meniu sau cel mai colorat.

Partener de călătorie 

Un prieten sau un membru al familiei, la urma urmei, nu prea contează!

Capricorn

Avangarda luxului și a inovației este raiul pentru cei născuți sub semnul Capriocorn – fie că se îndreaptă într-o scurtă pauză, fie într-o vacanță lungă. De aceea, New York, SUA, este locul perfect pentru acești nativi.

Activitatea de vacanță

Cumpărăturile vor fi cardio și meditația lor, analizând și planificându-și mișcările pentru anul următor.

Băutura de vacanță

Un cocktail clasic care le va aminti de unele dintre cele mai fericite zile ale lor.

Partener de călătorie 

Trei dintre cei mai apropiați prieteni ai lor.

Vărsător

Nu se mulțumește doar cu un oraș sau o țară, Antarctica este destinația ideală de vacanță pentru Vărsători, deoarece le place să descopere mereu ceva nou și neobișnuit.

Activitatea de vacanță

Un semn umanitar, Vărsătorilor le place să audă povești locale oriunde s-ar duce și vor rezerva o mulțime de excursii unde pot afla mai multe despre viața în așa mediu friguros.

Băutura de vacanță

Un cocktail ușor pe care nu l-ar vedea niciodată într-un meniu normal.

Partener de călătorie 

Un vechi prieten pe care îl văd rar, astfel încât să poată prinde din urmă în timp ce se află într-o aventură.

Pești

Un loc cu multă apă este destinația finală pentru cei născuți sub semnul Peștilor. Cu cât apa este mai adâncă și mai mare, cu atât mai bine. Și cu unele dintre cele mai bune plaje și sporturi nautice din lume, nu există nici o îndoială că locul perfect este Hawaii, SUA.

Activitatea de vacanță

Zilele Peștilor vor fi petrecute făcând scufundări și înot: atâta timp cât pot fi în apă, nu îi interesează altceva.

Băutura de vacanță

Orice de culoare albastru și răcoritor, amintindu-le de mare.

Partener de călătorie 

Ca semn romantic, își va lua cealaltă jumătate cu ei pentru a le arăta ce înseamnă aventura.

image
image
image
image
image
image
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net