Zodia care va avea un weekend de coșmar. Toate planurile îi vor fi date peste cap!

Ultima actualizare:

Știm cu toții că toată lumea așteaptă weekendul. După o săptămână de muncă, 2 zile libere sunt mai mult decât perfecte, însă nu întotdeauna ni se potrivesc planurile de acasă, cu cele din târg. Așa se face că una dintre zodii va avea parte de un weekend de coșmar!

Zodia care va avea un weekend de coșmar
Zodia care va avea un weekend de coșmar

Una dintre zodiile horoscopului va avea parte de un weekend de coșmar. Aceasta și-a făcut planuri încă din timpul săptămânii, însă nimic nu îi va merge așa cum își dorea. 

Zodia care va avea un weekend de coșmar - Gemeni

Gemenii sunt persoane organizate, care caută mereu ca totul în viața lor să meargă după reguli stricte, ca la carte. Din păcate, nu mereu se întâmplă asta, ceea ce duce la dezamăgirea nativului. 

Pentru weekendul acesta, nativul Gemeni avea planuri colosale, dar nimic nu îi va merge așa cum a „bătut el în cuie”. 

Pe plan sentimental, nativul Gemeni va fi extrem de dezamăgit în acest weekend. Deși planificase o ieșire cu partenerul de viață, aceasta nu se va mai concretiza din diverse motive. Asta va reprezenta, pentru nativ, o primă dezamăgire. 

Pentru că planurile sale cu partenerul de viață eșuează, nativul Gemeni se reorientează rapid și încearcă să schimbe lucrurile, organizând o întâlnire cu prietenii. Nici de această dată nu va fi cu noroc! Planurile oamenilor apropiați lui nu vor corespunde deloc cu cele ale sale, așa că nici planul B nu va avea sorți de izbândă.

Citește și - Top 3 cele mai dotate zodii masculine. Se laudă cu o bărbăție impresionantă!

Nici planurile cu familia nu se vor concretiza pentru nativul Gemeni, așa că va fi nevoit să petreacă weekendul de unul singur sau în compania animalului din locuință, dacă are unul. 

Asta nu este tot, căci problemele celor aflați în zodia Gemeni nu se vor termina doar la niște planuri eșuate. Gemenii vor primi, în acest weekend, o veste foarte proastă de la locul de muncă, ceea ce le va accentua anxietatea. Specialiștii le recomandă să trateze lucrurile cu răbdare și foarte mult calm în aceste zile, pentru că altfel s-ar putea să aibă un weekend de coșmar și din cauza problemelor de sănătate. 

Totul va merge strună pentru un nativ al horoscopului

Dacă Gemenii vor avea parte de un weekend de coșmar, nu același lucru îl putem spune despre nativii Vărsător. Aceștia se vor reuni cu cei dragi și vor trăi momente extrem de emoționante. De asemenea, este posibil să primească o surpriză de zile mari din partea partenerului de viață. 

Dacă este vorba de o relație lungă, poate se pune problema chiar unei cereri în căsătorie, cine știe!

Vărsătorii vor fi extrem de fericiți în acest weekend și din alte cauze. O rudă foarte îndepărtată, de care nu mai știau nimic de foarte mult timp, le va da un semn de viață după multă vreme. 

De asemenea, este posibil ca Vărsătorii să primească o veste bună și de la locul de muncă. O primă de sărbători sau o avansare, cam acestea sunt evenimentele care-l vor bucura pe nativ, în acest weekend. La fel de norocos este și nativul Pești în acest weekend, căci și pentru el se anunță numeroase activități plăcute, în compania tuturor celor dragi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
iubire
horoscop 17 martie webp
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net