Zodia care va fi năpădită de suferință! O lecție Karmică o va face să-și plătească datoriile morale

,,Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face” – cam așa sună cel mai cunoscut proverb românesc, iar ideea pe care o transmite este aceea că atât binele, cât și răul revin, la un moment dat, la persoana care le-a provocat. Desigur, cine crede că va scăpa basma curată și va reuși să rămână neatins de consecințele faptelor sale ar trebui să înceteze să mai creadă asta, întrucât Karma acționează atunci când te aștepți mai puțin.

O zodie va primi o lecție karmică importantă (Foto: Colaj Pixabay)
O zodie va primi o lecție karmică importantă (Foto: Colaj Pixabay)

Totuși, un rău mai mic sau mai mare continuă să fie un rău produs cuiva, iar o zodie din întreg horoscopul trebuie să-și plătească datoria față de o fostă mare iubire, cineva apropiat sau o cunoștință din trecut, căreia i-a produs multă suferință. Rămâi în continuare pentru a afla dacă te afli pe lista nativilor care vor da socoteală în fața celor cărora le-au greșit, voit sau nu.

Zodia care va rezolva problemele din trecut, odată cu lecția karmică pe care o va plăti

Vărsătorul (20 ianuarie – 20 februarie) este zodia care se va vedea pusă în fața faptului împlinit. Nativii acestei zodii se diferențiază de restul nativilor din zodiac datorită personalității extrem de nonconformiste și libertatea de gândire. Din acest motiv, Vărsătorii tind să rănească persoanele din jurul lor la aceiași intensitate în care le fac bine.

Dorința de a acționa conform propriilor sale nevoi, credințe și valori i-au determinat pe majoritatea dintre ei să rănească persoanele dragi, însă acum a venit momentul să dea socoteală pentru lacrimile acestora.

Astrologii avertizează că un nou capitol în viața lor este pe cale să înceapă, însă nimic nu se va schimba atât timp cât nu plătesc pentru faptele lor. Indiferent de faptele din trecutul lor, cel mai bun sfat este să îndrepte răul făcut și să facă pace cu ceilalți. Dacă încăpățânarea își va spune cuvântul, Vărsătorii nu vor face altceva decât să forțeze mâna destinului.

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net