Zodia care va pierde o persoană dragă, la finalul lui 2022. Universul i se va prăbuși!

Anul 2022 vine cu surprize de tot felul pentru nativii horoscopului. Unele zodii se bucură de momente frumoase, împliniri și realizări pe toate planurile, iar altele plâng cu lacrimi amare. 

Zodia Balanță va pierde pe cineva drag, la finalul anului 2022
Zodia Balanță va pierde pe cineva drag, la finalul anului 2022

Specialiștii anunță schimbări cumplite în viața unui nativ al horoscopului. În ultimele zile din acest an, va traversa una dintre cele mai dificile perioade din viața lui. Mai exact, va pierde o persoană foarte dragă, de care este extrem de atașat. 

Zodia care va pierde o persoană dragă la finalul anului 2022

Deși a avut noroc pe plan profesional anul acesta, finalul lui 2022 vine cu vești cât se poate de proaste pentru zodia Balanță, căci va pierde una dintre cele mai dragi persoane. Evenimentul dureros îi va lăsa răni adânci în suflet... Se spune că timpul vindecă și ne face să uităm, însă o astfel de durere niciodată nu poate să dispară. 

Sensibili din fire și cu un puternic simț empatic, nativii născuți în zodia Balanță vor experimenta din plin durerea emoțională și sufletească. Din fericire, familia și prietenii pe care îi au în jur îi vor ajuta să depășească drama care le va pune, pentru o perioadă, stop în planurile vieții. 

Specialiștii le recomandă nativilor Balanță să gestioneze totul cu echilibru și, oricât de nebunesc ar suna, cu foarte mult calm. Atunci când vine vorba de cursul vieții, nimic nu poate fi schimbat, ci doar acceptat și depășit. 

Cum pot nativii Balanță să depășească pierderea persoanei dragi

Balanțele, echilibrate din fire, vor avea puterea să accepte cele întâmplate și să-și ducă viața mai departe. Pierderea unei persoane dragi poate însemna mult pentru orice om și poate schimba tot ce a simțit vreodată. 

Dacă se va simți depășit de situație, nativul Balanță trebuie să apeleze, în mod cert, la terapie. Un terapeut îl va face să vadă totul diferit și să accepte pierderea suferită. De asemenea, activitatea socială îl poate ajuta enorm. 

Citește și - Zodia aceasta va fi trădată de cei mai buni prieteni. Fii atent la semnalele acestora

Specialiștii recomandă ca atunci când pierdem pe cineva drag, să socializăm, să păstrăm legăturile cu oamenii din jurul nostru și să putem face pași mici spre vindecare. 

Pe plan financiar, totul le merge bine

Deși în plan personal vor avea parte de această pierdere dureroasă, pe plan financiar, nativii Balanță se bucură de succes. Locul de muncă le aduce numeroase beneficii, iar primele pe care le va primi înainte de Sărbătorile de Iarnă vor fi un mare plus în portofel, desigur. 

De asemenea, în timpul anului, Balanțele au făcut economii pentru vacanța de Sărbători care, dintr-un motiv sau altul, se va anula. Asta înseamnă că toți bănuții pe care i-a adunat îi va putea distribui către alte scopuri: cadouri, cumpărături de tot felul!

Și la capitolul viață amoroasă sunt bune toate pentru Balanțe. Relația/căsnicia cu persoana iubită merge strună, nu există certuri și au fost depășite momentele de tensiune care au mai existat, de-a lungul timpului. Persoana iubită din viața Balanțelor va avea un rol extrem de important pentru acestea, în momentul în care finalul anului le va aduce pierderea unei persoane dragi. Nativii se pot bucura și pot fi recunoscători că au nevoie de sprijin, nu doar în vremurile bune, ci și în cele mai puțin plăcute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
image png
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
zodia singura de sarbatori jpg
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg