Zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali în serie: „Este uluitor! Pe toată această lungă listă apar doar 4 nativi din horoscop”

Ultima actualizare:

Deși sunt subiectul unor studii de zeci de ani, elementele constitutive ale unui criminal în serie rămân evazive chiar și pentru cei mai perspicace și mai educați psihiatri, academicieni și criminologi din lume. Potrivit astrologilor însă, înclinațiile criminale ale celor mai cunoscuți criminali din istorie au fost date și de influența semnelor zodiacale sub care s-au născut. Care să fie zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali în serie?

Zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali în serie / Foto: Colaj Shutterstock - Pexels
Zodiile în care se nasc cei mai mulți criminali în serie / Foto: Colaj Shutterstock - Pexels

Lauren Elaine Skirvin, o femeie în vârstă de 38 de ani din Los Angeles, a devenit celebră pe platforma de socializare TikTok, după ce a făcut publică legătura dintre astrologie și criminalitate, și a dezvăluit care este zodia sub care se nasc cei mai mulți criminali în serie.

Mai exact, Lauren a analizat care sunt zodiile în care se nasc cei mai mulți asasini în serie și a întocmit o liste cu cei mai faimoși criminali, cât și semnul astral sub care s-au născut. Astfel, a ajuns la concluzia că majoritatea sunt născuți sub o zodie din fiecare element. Dintre zodiile de Foc, este Săgetătorul, pentru zodiile de Aer - este Gemenii, pentru semnele de apă - Peștii, iar pentru semnele de Pământ – Fecioară.

„Pentru toți cei care nu cred în astrologie, cum puteți explica faptul că pe toată această lungă listă de criminali apar doar patru zodii? Este șocant. Partea și mai ciudată este că există câte o zodie din fiecare element. Dintre zodiile de Foc, este Săgetătorul, pentru zodiile de Aer – este Gemenii, pentru semnele de apă – Peștii, iar pentru semnele de Pământ – Fecioara”, a declarat Lauren Elaine Skirvin, într-un videoclip publicat pe TikTok.

Fecioara, în fruntea clasamentului

Așadar, în fruntea clasamentului se află cei născuți sub zodia Fecioară. Acești nativi sunt extrem de atenți la detalii, ceea ce îi ajută să acopere foarte bine urmele de la locul crimei, limitând posibilitatea de a fi prinși. În lista lui Lauren au fost incluși acești criminali în serie: Ed Gein, Richard Biegenwald, Terry Blair, Dean Carter, Andrew Cunanan, Albert DeSalvo, Henry Lee Lucas, Paul Bernardo, Gerald Stano, Marybeth Tinning, Rodney Alcala, precum și „Grim Sleeper” Lonnie Franklin Jr, potrivit lifestyleasia.com.

Pe locul doi sunt cei din zodia Gemeni, al treilea loc în top este ocupat de Pești, iar pe ultimul se află Săgetătorii, despre care Lauren spune că sunt „haotici și impulsivi. Dacă mai adaugi și problemele de sănătate mentală, poți vedea lesne ce se întâmplă”.

De asemenea, ceea ce a surprins-o este faptul că: „Cel mai surprinzător lucru la această listă este faptul că Scorpionii nu se regăsesc pe ea”, a mai adăugat Lauren.

image
image
image
image
image
image
image png
1 horoscop 2020 zodii noroc jpg jpeg
eduard agachi jpg
cub horoscop 2 gif
“Nu sunt o victimă a aspectelor mai grele…”, spune astroloaga Sanda Ionescu
produse cosmetice coreene jpg
curs management jpg
image
actualitate.net