La ce alimente a renunțat Denise Rifai? Secretul care o menține în formă

Ultima actualizare:

Denise Rifai continuă să arate impecabil la vârsta de 37 de ani. Vedeta de la Kanal D a mărturisit secretele dietei sale, dar și ce plăcere are în fiecare dimineață.

Secretele dietei lui Denise Rifai
Secretele dietei lui Denise Rifai

Moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” a dezvăluit ce alimente consumă, dar și ce a eliminat complet din viața ei. Vedeta postului Kanal D a mărturisit într-un interviu ce secret are pentru a se menține în formă și cu o siluetă de invidiat. Frumoasa brunetă a declarat că încearcă pe cât posibil să nu consume zahăr și să mănânce cât „mai light”.

„Toată lumea ar trebui să fie atentă atunci când vine vorba de alimentele din dietă. Zahărul nu face bine nimănui. Încerc pe cât posibil să nu mănânc zahăr. Evit zahărul. Deci, eu mă trezesc dimineața spunând că nu mănânc zahăr.

Acum că mai scap la un fruct, asta-i altceva. Aleg să nu mai mănânc zahăr, să mănânc cât mai light, așa. Dar neprivându-mi corpul de tot ce înseamnă alimente esențiale importante”, a declarat Denise Rifai pentru Viva.ro.

Totodată, vedeta spune că simte nevoia să mănânce dulce doar în anumite perioade ale lunii, când este foarte obosită. „Atunci consum multe fructe”, a precizat bruneta.

Denise Rifai: „Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă”

Prezentatoarea de la Kanal D a mai vorbit despre faptul că gătește „foarte curat”, pentru a încerca să păstreze cât mai bine proprietățile alimentelor pe care le consumă. În plus, Denise Rifai se hidratează foarte mult.

„Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile. Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă”, a transmis Denise Rifai.

Vedeta iubește cafeaua neagră, pe care o consumă mereu fără zahăr. De altfel, moderatoarea emisiunii de la Kanal D iubește să-și înceapă diminețile alături de o ceașcă de cafea.

„Cafeaua nu se bea cu zahăr. Cafeaua se bea neagră, așa poți să-i înțelegi gustul. Și așa e rost. Altfel mănânci prăjitură”, a declarat Denise Rifai, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net