Prodanca și-a scos bolidul de 450.000 de euro prin oraș. Ce detaliu inedit au observat trecătorii

#Exclusiv Click!

Anamaria Prodan e pe cai mari! Pe cai putere, nu așa! Impresara face paradă prin oraș cu bolidul de 450.000 de euro care a rămas în posesia ei, după divorț! Mașina e râvnită și de fiica impresarei, Sarah, așa că cele două fac cu rândul la volan! Ana a schimbat și numerele de înmatriculare din REG în PRD, ca să uite de fostul soț pe vecie!

E subțirică ca un fulg, dar conduce... „monștrii” pe patru roți, cu mii de cai putere la bord! Anamaria Prodan a slăbit atât de mult în ultima vreme, încât ajuns la greutatea pe care o avea de dinainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.

Acum, impresara arată ce o puștoaică, este fâșneață tare și face furori când iese în oraș cu bolidul marca Ferrari, în valoare de 450 000 de euro, rămas la ea, după divorț.

Paparazii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe impresară într-o formă de zile mari, tocmai când se pregătea să dea o tură prin oraș cu luxosul bolid, de culoare neagră. Îmbrăcată într-o ținută primăvăratecă, cu o salopetă neagră ce țipa pe trupul de gazelă, impresara a atras toate privirile în jurul ei.

Pe lângă faptul că era asortată cu mașina, vedeta a uimit și în momentul în care a dat o roată pe lângă bolidul de fițe. A căutat, în grabă, ceva din portbagaj, după care s-a urcat la volan, demarând în trombă.

I-a schimbat numerele din REG în PRD!

Boldul de lux, în valoare de 450 000 de euro, fusese făcut cadou lui Reghe de ziua lui chiar de către impresară. Însă, Anamaria a luat înapoi mașina de fițe după divorț. I-a schimbat până și numărul de înmatriculare.

Acum pe plăcuța de înmatriculare a mașinii tronează cu litere de o șchioapă numele PRD, în locul celui vechi REG.

banner sarah Prodan png

„Poștește” aceeași mașină cu fiica ei, Sarah!

Bolidul de lux este atât preferatul Anei, dar și al fiicei sale, Sarah, care reușește să-l mai ia și ea din când în când și să-l conducă prin București.

Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine că pot să iau de la ea…dar eu, personal, vreau un I8. După ce semnez cu noua echipă, ăsta e primul lucru pe care mi-l cumpăr”, a declarat Sarah Prodan, zilele trecute, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg