Varujan Vosganian s-a retras din politică în Pădurea Băneasa

Ultima actualizare:

Varujan Vosganian, 63 de ani, a ieșit de câțiva ani din prima linie a scenei politice românești. Fostul ministru al economiei a albit aproape complet, dar a și slăbit, încât hainele i-au rămas mari, semn că îi priește actuala viață!

Varujan Vosganian s-a retras din politică în Pădurea Băneasa
Varujan Vosganian s-a retras din politică în Pădurea Băneasa

Varujan Vosganian a fost zărit, recent, la o ieșire în natură, alături de soția sa, Mihaela, și de câinele familiei, un frumos golden retriever, în locul preferat al acestora, pădurea Băneasa, din nordul Capitalei, unde vin când au mai mult timp liber.

Citește și: Casa moştenită de fiica lui Vosganian, lăsată în paragină

Vi-l mai amintiți pe Varujan Vosganian? Mereu sobru, distins și priceput în ale economiei, armeanul a intrat în politică imediat după Revoluția din 1989. A fost senator timp de 20 de ani, a ocupat fotoliul de ministru al economiei în doua guverne, Tăriceanu și Ponta, a schimbat câteva partide politice și a fost chiar și în atenția procurorilor anticorupție în 2015. De atunci a cam dispărut de pe scena politică și, deși a mai bifat un mandat de deputat până în 2020, prezența sa a fost una foarte discretă. 

Iată-l pe Varujan Vosganian acum, la doi ani după retragerea totală din politică! Fotoreporterii Click! l-au surprins recent, la o ieșire în natură, alături de soția sa, Mihaela, și de câinele familiei, un frumos Golden Retriever, în locul preferat ala acestora, pădurea Băneasa, din nordul Capitalei. Aici, vin adesea la o plimbare în aer liber, departe de ochii curioșilor.

Citește și: Vosganian s-a rugat să scape de procurori

Preferă pădurea Băneasa pentru plimbări prin natură

Familia Vosganian a parcat mașina, în zona poligonului din pădure, iar soția Mihaela a fost cea care a dat jos patrupedul din mașină, semn că simpaticul cățel o ascultă mai mult pe aceasta. De altfel, în primăvara acestui an, presa a relatat un episod petrecut în același loc, când politicianul ar fi lovit câinele cu piciorul, pentru că nu l-ar fi ascultat.

Ei bine, cel care a preluat lesa, până la urmă, a fost chiar prim-vicepreşedintele USR, Varujan Vosganian. Nu, nu vorbim de partidul USR, ci Uniunea Scriitorilor din România.

Faptul că acesta a răcit relațiile cu mediul politic pare să îi prindă bine. Varujan Vosganian a mai slăbit, fiind surprins la intrarea în pădure în timp ce-și trăgea pantalonii, care mai aveau un pic și cădeau de pe el.

După ce și-a dres vestimentația, la adăpostul arborilor, fostul ministru a pornit printre copaci la o plimbare relaxantă, natura ajutându-l să găsească, probabil, inspirație pentru textele și materialele de analiză publicate când și când, în mediul online. 

Luna următoare împlinește 64 de ani

Varujan Vosganian este căsătorit cu Mihaela Vosganian, profesor universitar și compozitoare de muzică simfonică. Cei doi au o fiică, pe Armine, care este actriță și regizor de film. Vosganian este, de altfel, și președinte al Uniunii Armenilor din România. Pe 25 iulie va împlini 64 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net