Viorica de la Clejani, probleme de sănătate de când a slăbit! Se topește pe picioare, la soare!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Clejanii nu mai scapă de probleme. Pleacă o belea, vine alta în familia lor, mult încercată în ultima vreme! Ba Fulgy cu drogurile, ba Margherita e înjunghiată în piept, și acum nici Viorica nu se simte prea bine! Clejanii au fost surprinși, de paparazzii Click!, după o vizită fulger la clinică, de unde au ieșit supărați tare. Analizele Vioricăi ar fi cauza, din ce se pare!

Citește și: Viorica din Clejani, dans pe mese, înconjurată de mii de fani!

Viorica de la Clejani, supărată din cauza rezultatelor medicale!

La Clejani în familie e mereu deranj! Nici nu a terminat bine Fulgy scandalul cu substanțele interzise, că Margherita a fost înjunghiată în piept, în plină stradă. Viorica și Ioniță nu mai fac nici ei față la atâtea probleme. Nu stau nici ei pe roze, când vine vorba de sănătate. Viorica, mai ales, de când a început și să slăbească foarte tare.

Viorica de la Clejani a topit mai multe kilograme, a ținut diete drastice și chiar s-a înfometat. Asta i-a cam distrus, însă, sănătatea. Așa se face că Viorica și Ioniță au fost surprinși, de paparazzii Click!, ieșind dintr-o clinică privată din zona Baneasa, cu un set de analize medicale în mână.

Ups: Viorica şi Ioniţa de la Clejani, afectaţi serios de pandemie: «Am cheltuit toate economiile»

Rezultatele din buletinul de analize nu păreau a fi deloc îmbucurătoare, căci aceștia păreau a fi vizibil dărâmați. Ioniță se plimba, îngrijorat, ca un leu în cușcă pe stradă, sudând țigară de la țigară.

Viorica era și ea agitată la maxim și suna disperată la telefon, citind de pe foaia de analize. Cel mai probabil, cântăreața se conversa cu un medic, pentru a-i descifra rezultatul. Îmbrăcată lejer, în negru, și o pălărie de soare galbenă pe cap, Viorica a lăsat la vedere, pentru un moment, atunci când cămașa i s-a ridicat din greșeală, o burtică lăsată, semn că a dat jos șunculițele proeminente de pe abdomen.

Mai vezi și: Viorica și Ioniță de la Clejani, super concert în Belgia. Vor cânta pe aceeași scenă cu Goran Bregović

Cântăreața Viorica de la Clejani: „Am fost bolnăvioară! Mă cam doare ficatul!”

Viorica de la Clejani a fost dintotdeauna o femeie cu forme generoase. În urmă cu patru ani, însă, soția lui Ioniță de la Clejani a decis să slăbească! A urmat diete drastice, a băut sucuri din legume și s-a înfometat. A dat jos kilogramele, dar săntatea i s-a deteriorat.

Iată și: Viorica de la Clejani, traumatizată după Covid! Mărturii de coșmar din spital! “Mi-au găsit ficatul vraiște!”

Nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. Am făcut foamea la greu. Am fost și bolnăvioară, nu prea am de ce să mă laud.

Mă cam doare ficatul. Singura mea legumă preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Mă culcam nemâncată! Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a mărturisit Viorica de la Clejani, recent, într-o emisiune tv.

Din păcate: Viorica de la Clejani, prima reacție de pe patul de spital, după ce s-a aflat că are coronavirus

Vrea să slăbească neapărat!

Viorica de la Clejani a recunoscut că a slăbit destul de mult în ultima perioadă, însă nu se oprește aici. Mai nou, solista dorește să facă o noua intervenție estetică de înlăturare a gușei. Pentru asta, însă, medicul i-a recomandat să mai slăbească încă 10-15 kilograme.

Iată și: Viorica de la Clejani, criză de nervi în direct, din cauza lui Fulgy: "Eu nu am nici o vină ca părinte". Ioniță a venit cu explicații

Oglinda cred că se sperie de mine. Nu știu ce sentiment are ea. Se zice că omul frumos întotdeauna când se uită în oglindă este nemulțumit. Deci cu oglinda sunt certată pe undeva, nu știu cum e la ea.

Aș vrea să-mi fac gușa, dar trebuie să slăbesc. Ador mâncarea, am zis, când m-oi duce, să mor sătulă!”, a povestit Viorica de la Clejani, la Antena Stars.

Viorica de la Clejani are 49 de ani și cântărește acum în jur de 88 de kilograme. Viorica şi Ioniţă de la Clejani sunt unii dintre cei mai îndrăgiți și mai scumpi lăutari din România. Ei cer 10.000 de euro pentru o oră de program artistic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner roxana dobre salam png
banner tristan tate png
image
actualitate.net
image
actualitate.net