Acuzații grave în tabăra Faimoșilor. Cine este „perversel” la Survivor România

#Survivor România
Ultima actualizare:

O nouă zi, un nou scandal la Survivor România 2023. Echipa Faimoșilor are nervii întinși la maxim după consiliul în care s-au făcut nominalizările pentru eliminare. 

Acuzații grave la Survivor România. Unul dintre Faimoși a fost numit „perversel”
Acuzații grave la Survivor România. Unul dintre Faimoși a fost numit „perversel”

În cele mai recent episod al show-ului de la Pro TV, vedetele au comentat deciziile luate marți, 31 ianuarie, atunci când jocurile au fost făcute astfel încât DOC, Vica Blochina și Ada Dumitru să fie propuși pentru eliminarea de la Survivor România.

DOC, pe numele său real Vlad Munteanu, a fost acuzat de jocuri murdare după ce Kamara susține că a fost pus într-o postură ingrată în ultimul consiliu. „Manevrele care s-au făcut în ultimul moment au schimbat toată joaca, încât eu să ajung în situația asta. E foarte urât”, a afirmat Kamara.

Vica, care a mărturisit că era convinsă de faptul că o să fie propusă spre eliminare în cazul în care ar fi pierdut imunitatea, n-a ratat nici ea momentul de a-l taxa pe rapper și de a-l acuza de manevre. „DOC, perversel, că a jucat la cazino”, a afirmat blondina, în episodul difuzat miercuri, 1 februarie.

Totuși, fosta amantă a lui Victor Pițurcă are și motive de bucurie. Vedeta este fericită că Bianca Patrichi, cu care a intrat des în conflict, a ajuns, la rândul ei, în mijlocul evenimentelor tensionate care agită tabăra Faimoșilor.

Vica l-a acuzat pe DOC că este „perversel”

Cunoscutul rapper a reacționat după valul de acuzații făcut de unii dintre colegii săi. „Eu sunt diavolul. Sunt împăcat cu asta. Dacă asta considerați voi. (…) Unul dintre cei trei nominalizați pentru a doua oară. Am avut două consilii și sunt a doua oară pe listă. Urma să mă nominalizeze Kamara și am ales să o rog pe Bia să o facă”, a afirmat DOC.

Cântărețul a avut, ulterior, pe parcursul episodului de miercuri un moment în care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Acesta cedat emoțional și a plâns în fața prezentatorului emisiunii de la Pro TV.

Vica și Bianca, un nou schimb de replici

La doar câteva ore după ce s-au jignit ca la ușa cortului, Vica Blochina și Bianca Patrichi au avut parte de o nouă rundă de acuzații. Cele două Faimoase și-au continuat disputa.

„Încetează să mai scuipi venin. Ea face ce vrea cu toată lumea. Nu știu dacă observați, nu observă nimeni”, a spus Bianca Patrichi.

„Te-am făcut ca pe mașinuțele americane. Bine că ești tu deșteaptă. Și când….tot așa deșteaptă ești?”, a reacționat, ironică, Vica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net