Andreea Perju s-a despărțit de soț de mai bine de un an de zile! De ce a ascuns ruptura?!

Ultima actualizare:

Andreea Perju s-a despărțit de Cristi Donciu, tatăl celor două fetițe ale sale, după 13 ani de relație! Vedeta a tot încercat să ascundă, în ultima vreme, gunoiul sub preș. Contactată de Click!, în urmă cu două săptămâni, aceasta a negat informația. Miercuri, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Perju a recunoscut, într-un final, ruptura, fără a da, însă, prea multe detalii.

Andreea Perju a divorțat
Andreea Perju a divorțat

Andreea Perju (37 de ani) a încercat să ascundă divorțul sub preș, dar nu prea i-a ieșit, până la urmă! Contactată, chiar în urmă cu două săptămâni de Click! si chestionată în privința divorțului, Perju a negat cu dezinvoltură! „Nu, nu am divorțat!”, ne-a spus actrița!

Invitată însă, miercuri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a fost încolțită de acesta și s-a văzut nevoită să recunoască că s-a despărțit de tatăl fetițelor sale. A făcut-o, însă, doar cu jumătate de gură și s-a ferit să dea prea multe detalii, mărginindu-se să declare doar că relația nu a mai funcționat.

Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers”, a fost declarația succintă a Andreei Perju, la Pro TV.

Din informațiile intrate în posesia Click!, ruptura dintre Andreea și soțul ei este destul de veche, dar actrița a tot încercat să pozeze, totuși, în familia fericită cât a putut, ascunzând gunoiul sub preș. Se pare că soțul vedetei, Cristi Donciu, nici nici macar nu mai locuiește în România și s-ar fi mutat în Italia, după cum ne-au dezvăluit surse din anturajul Andreei Perju. Acesta vine, însă, și mai ia fetițele în vacanțe.

Andreea Perju și Cristi Donciu s-au căsătorit în 2009. Cei doi au împreună două fetițe superbe, care s-au mutat, recent, împreună cu mama lor în casă nouă.

M-am mutat singură în casa cea nouă. Doar eu cu fetițele”, a mai spus Perju, confirmând ruptura de soțul ei, în emisiunea de la Pro TV.

„Nu am mai pus deloc atenție pe relație!”

Andreea Perju a mai vorbit și în trecut public despre problemele apărute în cuplu. Atunci, vedeta a recunoscut chiar că a fost pe punctul să piardă căsnicia, însă a tot încercat din răsputeri să o repare. Fără sorți de izbândă, iată!

„Noi, din cauza faptului că, la un moment dat, nu am mai pus deloc atenție pe relație era să o cam pierdem. Lucru care era destul de trist și mi-am dat seama că e momentul să ne recucerim și să facem lucruri pentru celălalt. Să îl surprindem. Nu mai știam să ne surprindem. Totul era despre copii sau erau probleme la serviciu. Au tot trecut zilele așa”, dezvăluia Andreea Preju, la un moment dat.

S-a mutat în casă nouă cu cele două fetițe!

Andreea și-a mai revenit, însă, acum după despărțire, mai ales că a reușit să-și îndeplinească, în luna octombrie, visul vieții ei: acela de a-și achiziționa o casă a ei.

„Viața mea, ca oricare altă viață e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă.

O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”, a mai declarat actrița, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

S-a operat de adenom la sân!

Andreea a avut în ultima vreme de înfruntat mai multe drame. Nici cu sănătatea nu a stat bine deloc.

Chiar în vara acestui an, în luna iulie, actrița făcut un anunț șocant, pe pagina de Instagram, privind o serie de probleme de sănătate grave cu care s-a confruntat. Vedeta a dezvoltat un adenom la unul dintre sâni și s-a operat.

Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.

De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat doi «frați».

În octombrie am zis că trebuie să fac ceva dar, româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate. Nu-s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea? Așa că au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu doi doctori.

Mai e un hop, aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe pentru că viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei. Gânduri bune și aveți grijă de sănătatea voastră, în esență de la ea ar trebui să pornească prioritățile, restul vine pe lângă!”, a dezvăluit actrița pe reșele de socializare, împărtășind unul din cele mai grele momente din viața ei.

Andreea Perju are 37 de ani, este actriță, dar, în prezent, este și patroană de restaurant. Se ocupă de o osterie italienească, situată în Nordul Bucureștiului. Andreea a pozat și în celebra revistă cu Iepurași, în anul 2008.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net