Când se căsătorește Domnul Dan, de la „Survivor România: „Când revenim vom…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dan Pavel (45 de ani) sau mai bine zis „domnul Dan”, cum este cunoscut de fanii reality-show-ului „Survivor România” 2023, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu o tânără superbă care îl adoră. Ana Maria Pop, partenera de viață a simpaticului prezentator de la PRO TV, a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Click! Și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre iubirea lor pătimașă, dar și despre planurile lor...

Click!: Ana ai revenit în Republica Dominicană? Cât o să stai acum?

Ana Maria Pop: Oh, da! O lună departe de Daniel a părut o veșnicie! Însă, ce dulce a fost revederea, nici nu știi. Voi sta până la final acum. Lucrez de aici pe două fronturi, partea de legal - munca mea de zi cu zi - și ceea ce ține de managementul imaginii lui Daniel.

„Domnul Dan” ce mai face?

Daniel este total dedicat proiectului. Este în elementul lui ca explorator și spirit aventuros în junglă și pe țărmul Mării Caraibilor. Dan este, ca de obicei, în compania unor oameni minunați… alături de frumoasa echipă multinațională de profesioniști care îi sunt ca o familie. Când m-am reîntors l-am găsit zâmbind larg, la aeroport.

Se vede că vă iubiți / vă sclipesc ochii de fericire și împlinire...pe când nunta? Aveți în plan?

Da, ne iubim și este atât de minunat! Ce și dacă vă fi, se vă vedea la momentul potrivit. Suntem două persoane extrem de deschise și transparente în ceea ce privește mesajele transmise către oamenii și publicul care îi indrăgește.

Ana Maria: „Muncesc din Paradis!”

Iubita lui “domnu’ Dan” ne-a mărturisit și cu ce se ocupă, în prezent, din Republica Dominicană.

Cât Dan filmează cu ce îți ocupi timpul?

Muncesc din Paradis! Ce poți să îți dorești mai mult de atât? El este foarte ocupat cu tot ceea ce ține de Survivor. Am văzut multe proiecte mari la viața mea, însă acesta mi se pare cel mai greu și complex dintre toate. Trebuie să ai o capacitate imensă de muncă, răbdare și good vibe să reziști cinci luni în ritmul în care face el lucrurile. În timpul în care filmează, eu mă ocup de contractele de consultanță, gestionez cât pot de bine tot ceea ce ține de imaginea lui Daniel și sper că îmi voi face puțin timp și pentru a sta la soare, acasă, unde locuim aici. În pauzele de muncă citesc, meditez, vorbesc cu familiile noastre. Mă simt o norocoasă și asta mă încarcă, de aici și zâmbetul cu care îl aștept când vine acasă, pe care i-l transmit și lui și pe care îl vedeți și voi.

Ce planuri de viitor aveți împreună?

În primul rând, focusul lui Daniel este ceea ce se întâmplă aici, în cadrul show-ului Survivor. Au promis cel mai tare show din istorie și asta livrează, iar acest rezultat se obține cu enorm de multă muncă, dedicare și focus. Însă, când revenim, vom lua o binemeritată gura de aer înainte de a ne concntra pe proiectele din țară. Când ne vă permite timpul, vom fugi într-o vacanță, departe de ochii lumii, apoi Daniel vă pleca și cu fiul său Antoniu și mama lui, undeva la soare, ne vom vizita familiile în țară. Pe termen scurt, asta se vă întâmpla deocamdată. Nu avem cum să planificăm lucruri pe timp îndelungat pentru că avem niște angajamente. Dacă apar surprize sau noutăți, le veți afla și voi.

Click! spune

Daniel Pavel are un băiat, pe Antoniu Constantin, pe care vedeta îl adoră. Tânărul are 18 ani și locuiește împreună cu mama sa la Viena.