Cum a învins Carmen Tănase tumoarea la măduvă. Risca să rămână paralizată!

Ultima actualizare:

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Carmen Tănase a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale, atunci când a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Actrița  a povestit cum a reușit să învingă boala, dar și ce veste cumplită primise din partea doctorilor. Iată declarațiile!

Cum a învins Carmen Tănase tumoare la măduvă Foto: Arhivă
Cum a învins Carmen Tănase tumoare la măduvă Foto: Arhivă

Viața a pus-o la încercare pe Carmen Tănase în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost diagnosticată cu tumoare pe măduvă. Îndrăgita actrița a povestit, în cadrul unei emisiuni, cum a descoperit boala din întâmplare, dar și cum a reușit să o învingă.

Cum a descoperit Carmen Tănase tumoarea la măduvă

Carmen Tănase a fost diagnosticată cu boala cruntă chiar înainte de a începe pandemia de coronavirus. Totul a pornit de la o durere puternică de picior, iar de atunci actrița s-a luptat pentru vindecarea sa, cu ajutorul medicilor. Din fericire, Carmen Tănase a reușut să treacă cu bine peste problema de sănătate, însă nu fără mult curaj și tratamente periodice.

„Mă durea piciorul, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis că e cu siguranță de la coloană. Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult.

Și după ce am stat 45 de minute acolo (..) domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: Se întâmplă că aveți o tumoare pe măduvă. Asta se întâmpla acum trei ani.”, a dezvăluit Carmen Tănase.

Citește și: Carmen Tănase, sinceră ca o carte deschisă: „Îmi pare rău că am apucat vremurile astea. Nu mă vaccinez și nici nu mă feresc!”

Carmen Tănase risca să rămână paralizată de la gât în jos

Actrița a mărturisit că i s-a spus atunci și că ar fi putut rămâne paralizată de la gât în jos, dacă nu descoperea boala la timp, aflându-se la limită. După ce a aflat diagnosticul, Carmen Tănase a acceptat să se opereze de urgență, iar în trei zile i-a fost efectuată intervenția chirurgicală.

Măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat.”, a adăugat actrița.

Citește și: Carmen Tănase: "Am decis să iau o pauză de la seriale. Era obositor, eram rătăcită prin propria viață"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net