Cătălin Bordea nu ascunde nimic! Ce crede despre infidelitate: „În momentul în care înșeli pe cineva...”

Ultima actualizare:

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai iubiți comedianți din România și finalistul America Express, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Lavinia, de mai bine de 10 ani. Se știe că faimosul comediant își iubește soția nespus de mult și niciodată nu s-a pus problema între ei de despărțire. Ce a afirmat, însă, Bordea despre înșelat, aflați acum!

Catalin Bordea jpg

Cătălin și Livia s-au cunoscut în 2012 chiar la un spectacol de-al comediantului, moment în care acesta s-a îndrăgostit instant de frumoasa sa soție. Iar în 2019 au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit.

18 Mai 2012. Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față. Eu îl știam. El mă știa. Eu l-am intuit. El mă cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând că astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămână bujori. Stăteam într-o garsoniera în Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Gabita. Gala Premiilor Stand-Up. 

El vorbise de niște locuri, pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot. Conversații diverse. Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața.

Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce să plec. Și nu vreau…”, a povestit Livia, într-o postare adresată soțului ei." a spus într-o postare acum ceva timp soția lui Cătălin despre momentul în care s-au cunoscut.

Ce crede Cătălin Bordea despre înșelat

Cei doi sunt pur și simplu de nedespărțit, iar Cătălin nu ratează nicio ocazie în care să își exprime în mod public iubirea față de soția sa. Ei bine, având toate acestea în vedere, Cătălin se pare că este și un bărbat foarte fidel, dovadă fiind declarația sa din cadrul podcastului lui Alex Morar în care a fost invitat.

Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală.

Dacă eu îți sparg casa tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit... în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie!"

Vă reamintim că recent Cătălin Bordea a declarat că el și soția sa nu își doresc să facă copii, însă iau în considerare adopția la un moment dat. 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net