Câte kilograme a slăbit, de fapt, Cătălin Scărlătescu? Doina Teodoru l-a certat în finala America Express

#America Express
Ultima actualizare:

Tensiunea a fost dusă la extrem în ediția 39 a emisiunii America Express. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat chiar în timpul unei probe. Cei doi și-au reproșat reciproc lipsa de implicare în probă, iar chef-ul a făcut o mărturisire surprinzătoare.

Cătălin Scărlătescu și Doina s-au certat în timpul unei probe Foto: Facebook
Cătălin Scărlătescu și Doina s-au certat în timpul unei probe Foto: Facebook

America Express a continuat, cu ediția 39, în care cele trei echipe s-au aflat în cea mai amplă misiune de până acum, organizând un carnaval ca la carte, în orașul Barranquilla, scrie a1.ro.

Aflați pe utima sută de metri, concurenții și-au făcut bilanțul și au conștientizat cât de mult efort au depus ca să ajungă până în ultima etapă, dar și cât de solicitante au fost probelel din săptămâna mega-finalei. Miza premiului cel mare își spune cuvântul, iar tensiunea a atins cote maxime între membri celor trei care luptă pentru trofeu.

Cătălin Scărlătescu, discuție aprinsă în finala America Express

După ce au petrecut aproape o oră pentru a învăța coregrafia, în timp ce încercau să decoreze autocarul, Scărlătescu și Doina au cedat presiunii. Concurenții au răbufnit și și-au făcut reproșuri reciproc, chiar în timpul misiunii. „Păi nu ai făcut nimic”, i-a spus reproșat chef-ul iubitei sale, în timp ce acesta umfla baloane. „Dacă sunt umflate, pune-le înăutru”, a încercat aceasta să îi sugereze și de aici a pornit discuția aprinsă între cei doi.

„Dar pune-le tu! Pune-le! Pune-le! Stai linștită și ia-ți un băț și spune-mi...Hai să facem! Dar pune tu mână și fă”, a răfunit el. „Asta a fost diferența între noi. Că tu ai vrut să pleci de acolo, nefăcând proba cum trebuia și eu voiam să plec de acolo, făcând proba pentru că știam că dacă nu o facem cum trebuie, nu vom pleca de acolo”, a explicat Doina.

„Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, a mărturisit Scărlătescu.

Finala America Express. Sezonul 5 e pe ultima sută de metri

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului a dus 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care a început aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian au povestit telespectatorilor despre specificul zonelor în care  concurenții au ajuns, despre obiceiurile și ineditul lor și le-au arătat Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net