Ce au făcut concurenții Survivor în avion, pe drumul spre România. Imaginile pe care Ada și Razvan Danciu le-ar vrea șterse!

Imagine de colecție îi înfățișează pe doi foști concurenți de la Survivor, care se întorc din Republica Dominicană! Oboseala pe care au acumulat-o în ultimele luni și-a spus cu adevărat cuvântul, întrucât aceștia nu au mai așteptat să ajungă acasă și au tras un pui zdravăn de somn în avion.

Ada și Răzvan Danciu au adormit în timpul zborului / foto: Captură InstaStory
Ada și Răzvan Danciu au adormit în timpul zborului / foto: Captură InstaStory

Răpuși de oboseală, Ada și Răzvan Danciu s-au făcut comozi și au adormit în timpul zborului către România. Imaginea cu cei doi a ajuns virală în social media.

Concurenții Survivor, sesiune de somn în timpul zborului

Un alt sezon Survivor România 2023 a luat sfârșit pe data de 24 mai, când marele câștigător a fost Dan Ursa, concurentul care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Toți concurenții s-au aflat în Repulica Dominica pentru a fi alături de cei trei concurenți între care s-a dat marea bătălie. Acum, în timpul zborului către România, Ada și Răzvan Stanciu au fost răpuși de oboseală, adormind în avion.

Dan Ursa, primul interviu după ce a câștigat Survivor România 2023

Dan Ursa a câștigat marele premiu / foto: Captură Pro TV
Dan Ursa a câștigat marele premiu / foto: Captură Pro TV

În exclusivitate pentru Click!, marele câștigător ar reality-show-ului din Republica Dominicană - Dan Ursa, cel care a plecat acasă cu marele premiu, ne-a acordat un interviu prin intermediul căruia a vorbit despre ceea ce va face acum, la întoarcerea în țară.

Acesta a mărturisit că o vreme dorește să petreacă timp cu familia lui, abia ca mai apoi să revină la vechiul job care îl împlinește.

„Da, urmează să revin la vechiul job, pentru că sunt norocos să fac ceea ce îmi place.”, ne-a spus Dan Ursa. 

Experiența Survivor și-a lăsat amprenta pe corpul lui Dan Ursa, căci a reușit să slăbească aproximativ 25 de kilograme.

„Nu am apucat să mă cântăresc de la momentul în care s-a încheiat emisiunea, dar cred că am dat jos undeva în jur de 20-25 kilograme. După terminarea reality-showului, mi-am dorit să mănânc un burger și, alături de Alexandra Ciomag, chiar am făcut asta, la aeroport!”, a mai spus el. 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net