Ce se întâmplă la Survivor cu concurenții care fumează. Primesc sau nu țigări în Dominicană?

Deja ediția din acest an a „Survivor România” a ajuns la final, însă asta nu înseamnă că interestul românilor pentru aventurile din Republica Dominicană a scăzut. Iar dacă vă întrebați cum s-au descurcat fumătorii în timpul concursului, Ștefania Stănilă a răspuns la întrebare.

După un sezon intens, plin de noi provocări și nervi întinși la maxim, „Survivor România” a mai bifat o nouă finală, câștigată în acest an de către Dan Ursa. Însă doar pentru că reality show-ul a ajuns la sfârșit nu înseamnă și că interesul românilor pentru aventurile concurenților din Republica Dominicană s-a diminuat! Dimpotrivă, românii sunt dornici să afle mai multe detalii despre viața de zi cu zi, din spatele camerelor de luat vederi.

Iar una dintre cele mai interesante întrebări este ce se întâmplă, mai exact, cu cei care obișnuiesc să fumeze? Li se dau țigări din partea organizatorilor? Li se permite să vină cu ele de acasă? Ei bine, fosta concurentă de la „Survivor România”, Ștefania Stănilă a răspuns la această întrebare pe contul ei de Tik Tok. Iar realitatea s-ar putea să îi surprindă pe mulți dintre fanii emisiunii!

Ce pățesc fumătorii în timpul emisiunii

Ei bine, potrivit Ștefaniei Stănilă, niciunul dintre concurenți nu a fumat în timpul petrecut la „Survivor România”! Da, deși pentru mulți dintre noi pare un gând incredibil să renunțăm chiar și la o singură pauză de țigară, se pare că șansa la marele premiu a reușit să fie îndeajuns de puternică pentru concurenți încât să îi facă să uite de pachetele de țigări pe care le-au lăsat acasă.

De altfel, Ștefania Stănilă spune că toată lumea avea cu totul altă prioritate în minte! Fosta gimnastă a recunoscut pentru urmăritorii paginii ei de Tik Tok că singurul lucru la care se gândeau concurenții era mâncarea. „În contextul în care ești acolo, nu ai nevoie. Creierul tău se gândește doar la mâncare”, a spus Ștefania Stănilă.

Ei bine, dacă încercați să vă lăsați de fumat și tot nu reușiți, se pare că „Survivor România” vă oferă „tratamentul” perfect.

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net