Cel mai dur film de pe Netflix. E locul 1 în top, iar acțiunea îți face pielea de găină. Ai curaj să-l vezi?

Click! îți prezintă filmul care te va ține în suspans, lansat recent pe Netflix. Thrillerul, regizat de Jamie Payne și scris de Neil Cross, servește ca o continuare a seriei de televiziune britanice cu același nume (2010 – 2019) și îl are ca protagonist pe actorul Idris Elba.

Cel mai dur film de pe Netflix. E locul 1 în top
Cel mai dur film de pe Netflix. E locul 1 în top

Filmul ce se află pe locul 1 în top pe Netflix

Filmul care te va ține în suspans de la început până la final este „Luther: The Fallen Sun”, o continuare de la sfârșitul sezonului cinci al celebrului serial psihologic cu același nume - „Luther”.

De ce este considerat însă cel mai dur film de pe Netflix? Ei bine, filmul spune povestea unui detectiv din Londra, Luther - jucat de Idris Elba (50 de ani) - care devine obsedat de prinderea unui ucigaș în serie până în punctul în care este dispus să estompeze unele linii morale și etice. De la ce a început totul?

Filmul începe cu dispariția unui tânăr, Callum Aldrich, o victimă a lui David Robey - un psihopat sadic cu planuri îngrozitoare, ce își filmează victimele în ipostaze indecente pentru a le șantaja.

În acel moment, Luther îi promite mamei bărbatului răpit că-l va găsi cu orice preț – așa că ticălosul criminal, îngrijorat, oferă presei un dosar cu informații incrimitoare despre detectiv pentru a-l aresta și a-l băga în închisoare. 

Acum, după gratii, Luther este batjocorit de un criminal în serie pe care se pare că nu a reușit să-l prindă, așa că iese din închisoare pentru a-și termina treaba. Dar, bineînțeles că nu este chiar atât de ușor. David Robey nu este singurul său dușman care vrea să-l vadă după gratii, ci și detectiva Odette Raine (Cynthia Erivo) își dorește același lucru.

Cei doi se întâlnesc în sfârșit

Singurul care îi oferă ajutor din interiorul departamentului de poliție la început este vechiul său șef, Martin Schenk (Dermot Crowley), care se întoarce la birou în calitate de consultant după ce s-a pensionat. Și, după cum v-ați putea imagina, odată ce detectiva Odette asistă la amploarea faptelor rele de care Robey este capabil, ea trebuie să intre într-o alianță incomodă cu Luther.   

Cei doi călătoresc la conacul lui Robey din Norvegia, unde descoperă că torturează victimele răpite în direct pe un canal numit "Buncărul roșu" pentru adepții săi.

Luther și Robey în sfârșit se întălnesc. După o luptă brutală, criminalul se aruncă într-un lac înghețat încercând să scape, însă se îneacă - acesta fiindu-i sfârșitul. După ce moare în punctul culminant al filmului, Luther este găsit și arestat din nou de detectiva Odette Raine, dar în loc să se întoarcă la închisoare, aceasta îi propune în schimb un loc de muncă.

Filmul are, bineînțeles, multe scene culminante ce te vor ține în suspans, ce nu sunt menționate. Dar, dacă te-am făcut curios, te poți relaxa urmărind „Luther: The Fallen Sun” pe Netflix.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
netflix unsplash jpeg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
Juriul Românii au talent (1) Foto Pro TV jpg
index webp
Netflix Pixabay jpg
halit ergenc jpg