Cel mai mare scandal de la Survivor România: „Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease?”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Pare că a trecut o eternitate de când toată lumea zâmbea la Survivor România. Acum, fiecare zi aduce conflicte și scântei fără precedent. Cel mai recent episod al show-ului de la Pro TV a creat unul dintre cele tensionate momente. S-a lăsat cu înjurături, jigniri și acuzații uriașe.

Cel mai mare scandal de la Survivor România. Foto: Pro TV
Cel mai mare scandal de la Survivor România. Foto: Pro TV

În tribul vedetelor a izbucnit un nou conflict. Vica Blochina și Bianca Patrichi s-au aflat în centrul atenției, după ce Ada Dumitru i-a spus fostei balerine că Bia o vorbește pe la spate. 

După ce a auzit ce spune despre ea coregrafa, Vica a luat foc și a atacat-o fulgerător pe coechipiera sa. „Maria Magadelena, bârfele la noi în echipă se plătesc. (...) Dacă mă mai bârfești o dată la lume, toată țara o să afle că ești o… și o…

Eu cu ce ți-am greșit să mă bârfești așa? Nu ți-e rușine? Ți-am mâncat eu orezul? Îți dau acum cu orezul în cap”, a spus fosta amanta a lui Pițurcă. 

Acestea au fost doar o parte dintre acuzațiile și jignirile pe care Vica i le-a adus Biancăi. Momentul a fost presărat cu multe „beep-uri” pe care producătorii show-ului au fost nevoiți să le așeze peste cuvintele vulgare rostite de blondină.

Biancăi Patrichi a reacționat imediat. Ce i-a transmis Vicăi

Faimoasa a fost luată prin surprindere de reacția dură a Vicăi. Bianca s-a regrupat, însă, repede și i-a răspuns pe același ton coechipierei sale.

„De unde știi că sunt o t***ă. Vica, taci din gură în momentul ăsta! Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease? Nu-ți mai permit să folosești numele meu în propoziții! Ori ea, ori eu, ies din această emisiune”, a spus Bianca.

Imediat după acest moment, Faimoasa a plecat în pădure. Ulterior, aceasta a avut un atac de panică. Vica nu a crezut, însă, că Bianca are cu adevărat probleme de sănătate. Mai mult, fosta balerină a acuzat-o că joacă teatru.

„Mă întorc și văd că i s-a făcut rău. Era leșinată. A apărut Jorge: Bie, ți-e rău? Deodată m-am trezit într-o scenetă Nașterea lui Hristos. Ală o mângâia, ea era toată plânsă”, a spus Vica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix unsplash jpeg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
Juriul Românii au talent (1) Foto Pro TV jpg
index webp
Netflix Pixabay jpg
halit ergenc jpg