Cel mai mare scandal de la Survivor România: „Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease?”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Pare că a trecut o eternitate de când toată lumea zâmbea la Survivor România. Acum, fiecare zi aduce conflicte și scântei fără precedent. Cel mai recent episod al show-ului de la Pro TV a creat unul dintre cele tensionate momente. S-a lăsat cu înjurături, jigniri și acuzații uriașe.

Cel mai mare scandal de la Survivor România. Foto: Pro TV
Cel mai mare scandal de la Survivor România. Foto: Pro TV

În tribul vedetelor a izbucnit un nou conflict. Vica Blochina și Bianca Patrichi s-au aflat în centrul atenției, după ce Ada Dumitru i-a spus fostei balerine că Bia o vorbește pe la spate. 

După ce a auzit ce spune despre ea coregrafa, Vica a luat foc și a atacat-o fulgerător pe coechipiera sa. „Maria Magadelena, bârfele la noi în echipă se plătesc. (...) Dacă mă mai bârfești o dată la lume, toată țara o să afle că ești o… și o…

Eu cu ce ți-am greșit să mă bârfești așa? Nu ți-e rușine? Ți-am mâncat eu orezul? Îți dau acum cu orezul în cap”, a spus fosta amanta a lui Pițurcă. 

Acestea au fost doar o parte dintre acuzațiile și jignirile pe care Vica i le-a adus Biancăi. Momentul a fost presărat cu multe „beep-uri” pe care producătorii show-ului au fost nevoiți să le așeze peste cuvintele vulgare rostite de blondină.

Biancăi Patrichi a reacționat imediat. Ce i-a transmis Vicăi

Faimoasa a fost luată prin surprindere de reacția dură a Vicăi. Bianca s-a regrupat, însă, repede și i-a răspuns pe același ton coechipierei sale.

„De unde știi că sunt o t***ă. Vica, taci din gură în momentul ăsta! Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease? Nu-ți mai permit să folosești numele meu în propoziții! Ori ea, ori eu, ies din această emisiune”, a spus Bianca.

Imediat după acest moment, Faimoasa a plecat în pădure. Ulterior, aceasta a avut un atac de panică. Vica nu a crezut, însă, că Bianca are cu adevărat probleme de sănătate. Mai mult, fosta balerină a acuzat-o că joacă teatru.

„Mă întorc și văd că i s-a făcut rău. Era leșinată. A apărut Jorge: Bie, ți-e rău? Deodată m-am trezit într-o scenetă Nașterea lui Hristos. Ală o mângâia, ea era toată plânsă”, a spus Vica.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net