Chef Florin Dumitrescu dezvăluie motivele de la care pornesc certurile lui cu ceilalți colegi, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce se întâmplă la filmările„MasterChef”

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au îmbucurat inimile telespectatorilor români la scurt timp de la aflarea veștii că au revenit la cârma emisiunii „MasterChef”, după 12 ani de la debutul show-ului. Cu toate că formează o echipă de zile mari la masa juraților, și îi leagă o strânsă prietenie, micile clinciuri nu sunt nelipsite. 

Jurații „MasterChef” / foto: Pro TV
Jurații „MasterChef” / foto: Pro TV

Recent, într-un interviu acordat presei, Chef Florin Dumitrescu a mărturisit care este mărul discordiei dintre el și colegii lui. Motivele pentru care cei trei faimoși jurați ajung la mici neînțelegeri atunci când jurizează concurenții. 

De la ce pornesc contrazicerile celor trei jurați „MasterChef”

Contrazicerile dintre cei trei jurați sunt la ordinea zilei chiar și acum, de când s-au întors la cârma emisiunii de la Pro TV, alături de Gina Pistol, formula fiind completă ca acum 12 ani. 

Faptul că îi leagă o bună prietenie le permite să fie sinceri și transparenți unul cu celălalt, chiar și atunci când nu împărtășesc aceeași opinie și de multe ori au clinciuri când se află la masa juriului. 

„Ca și jurați, da, da, există, bineînțeles, clinciuri există. Și dacă nu ar exista, nu am evolua, pentru că părerile diferite ne fac pe fiecare să luptăm mai mult pentru dreptatea lui. Dar una e una, alta e alta, noi ca echipă nu avem clinciuri între noi.

La noi funcționează foarte mult democrația, doi votează pro și unul se așează și el la aceeași masă, pentru că majoritatea câștigă întotdeauna.

În general mă simt bine, foarte responsabil cu alegerile mele și acum mă simt mai emoționat decât mă așteptam să fiu. De ce așa? Am văzut concurenții astăzi pentru prima oară și am avut… așa… un sentiment din ăsta de speranță, cumva în ochii lor așteptări. Eu am așteptări de la ei. Și când am văzut sigla și platoul gata…. și noi astăzi am intrat prima oară în platou. Ne-au năpădit emoțiile că e practic vorba despre întoarcerea acasă” - a declarat Florin Dumitrescu pentru ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
banner Vali Vijelie
image png
man 5545037 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net