Circ total la Survivor! Bianca Patrichi și Vica Blochina, valuri de jigniri: „Eu nu am făcut videochat. De unde știi că sunt o t***ă?”

Tensiunile au ajuns la cote maxime marți seara, în tabăra Faimoșilor de la Survivor România. Deși au câștigat 2 recompense substanțiale care le-au potolit foamea și care ar fi trebuit să stabilească un echilibru, acest lucru nu s-a întâmplat. Din contră! Concurenții din echipa roșie sunt din ce în ce mai destrămați. 

Bianca Patrichi și Vica Blochina
Bianca Patrichi și Vica Blochina

Marți seara, între Vica Blochina și Bianca Patrichi a izbucnit un scandal monstru. De la o simplă porție de orez s-a ajuns la un adevărat circ. Aflate în tabăra lor, au început să se jignească în fața tuturor celorlalți colegi, însă lucrurile nu au fost mai bune nici în cadrul consiliului de eliminare. 

Vica și Bianca Patrichi, schimb acid de replici

Cele două concurente și-au aruncat vorbe de tot felul una alteia: Bianca Patrichi a spus că nu-i permite Vicăi să vorbească despre ea și a făcut aluzii la faptul că Vica nu a muncit niciodată și că a fost toată viața o femeie întreținută de bărbați, pe când Vica a spus că măcar pe ea nu au văzut-o oamenii în emisiuni deocheate, la care se uită și copiii. 

„Dacă mă mai bârfești o dată la lume toată țara o să afle că ești o… și o… Eu cu ce ți-am greșit să mă bârfești așa? Nu ți-e rușine? Ți-am mâncat eu orezul? Îți dau acum cu orezul în cap”, a spus Vica Blochina, către Bianca Patrichi.  

„De unde p**a mea știi că sunt o t***ă. Vica, taci din gură în momentul ăsta! Ce meserie ai tu să zici de mine? Ce ai făcut tu, striptease? Nu-ți mai permit să folosești numele meu în propoziții! Ori ea, ori eu, ies din această emisiune”, a spus și Bianca. 

„Lucrurile nu pot merge foarte bine decât dacă le spunem în față. Pentru mine a fost o surpriză când o persoană lângă care dormeam, cu care mă pupam dimineață… pentru mine a fost foarte dureros când am văzut că această Maria Magdalena are această mască. Eu sunt foarte colerică. Pe la spate m-a ars non stop și m-a enervat atât de tare și i-am spus părerea mea susținută, probată. Îmi pare foarte rău că trebuia să fiu mai temperată și să-i spun între patru ochi.

Citește și - Detalii neștiute despre Ștefania Stănilă de la Survivor România 2023. De ce e celebră la 26 de ani

Pentru mine Survivorul este ceva foarte greu, nu mai pot să fac față. M-a deranjat cum a vorbit, cum a încercat să convingă pe toată lumea să nu mă voteze, pentru că mă urăște atât de mult încât voia să mă voteze doar ea. Știu ce grad poartă. Eu aș fi vrut să voteze asumat. A fost făcută o șmecherie pe la spate și a suferit Ada. Șerpăria merge mai departe la noi la Survivor

Eu nu trebuie să fac nici videochat, nici postările… Am bani pentru că am muncit și eu, poate că am fost mai deșteaptă ca ea”, a mai spus Vica, la consiliul de eliminare. 

Bianca Patrichi: „Am muncit pentru fiecare leuț pe care îl am”

„I-am dat într-o zi din orezul meu, ea spunându-mi că-mi dă din orezul ei când ajungem în camp, a fost mâncat doar de ea. Mătură doar în spațiul ei de dormit. Astea au fost la baza acestui scandal ca la mahala. Pe mine m-a afectat foarte tare pentru că nu consider niciun motiv real să mă jignești în ultimul hal.

Eu, spre deosebire de ea, am muncit pentru fiecare leuț pe care îl am, mi-am rupt câte o gleznuță, câte un degețel, pe poante. Nici nu vreau și nici nu accept vreodată ca cineva care nu știe să spună nimic despre mine să mă dărâme într-o secundă. Vica vorbește fix despre ea când se referă la mine”, a conchis Bianca Patrichi, supărată și făcută foc și pară pe Vica. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net