Comedia de pe Netflix care îți dă viața peste cap. Are un actor de top și o poveste fabuloasă

Dacă aveţi chef să urmăriţi pe Netflix o comedie spumoasă cu unii dintre cei mai apreciaţi actori ai lumii, noi avem recomandarea perfectă! Filmul „The Intern" vorbeşte despre diferenţele de generaţii, curaj şi chiar prietenie, aducându-i în prim plan pe celebrii Robert De Niro şi Anne Hathaway! Dacă putem rezuma cumva filmul atunci am folosi sintagma: „În spatele unei femei puternice, stă un bărbat mai în vârstă şi mai înţelept."

netflix jfif

Comedia poate fi vizionată pe Netflix

Filmul The Intern" a fost produs și regizat de Nancy Meyers în 2015 și se învârte în jurul a două personaje principale: Ben Whittaker (Robert DeNiro), un văduv pensionar în vârstă de 70 de ani, și Jules Ostin (Anne Hathaway), fondatoarea unui retailer de îmbrăcăminte pe internet numită  About the fit". Simţindu-se plictist de viaţa de pensionar, Ben decide să candideze pentru rolul de stagiar senior în compania lui Jules prin intermediul unui CV video, lucru pe care nu l-a mai făcut niciodată până atunci şi care denotă spontaneitate, fiind angajat ulterior.

Ben este un un profesionist, cu o experienţă de 40 în spate ce se pricepe la afaceri. Simultan este un om direct şi competitiv, iar în ciuda faptului că nu știe nimic despre internet sau despre noile tehnologii, Ben, cu ajutorul celorlalți colegi ai săi, reușește să dobândească abilităţile necesare pentru a se descurca. Pe de altă parte, Jules este o femeie de afaceri inteligentă şi workaholică care nu are timp nici măcar să ia prânzul. Este o fire căreia îi place să deţină controlul, nu degeaba este fondatoarea companiei, așa că se simte inconfortabil atunci când Ben îi este desemnat stagiar, acesta având mult mai multă experinţă decât ea. Se simte ameninţată, însă în ciuda acestui fapt, Ben continuă să fie un om binevoitor şi blând. 

oscar2020 robert deniro 0 jpeg

Lucrurile totuşi, se complică atunci când investitorii îi pun cariera lui Jules în pericol în momentul în care decid că e nevoie de alt CEO în cadrul companiei. În acelaşi timp, situaţia tinerei devine şi mai complicată după ce căsnicia sa începe să scârţâie, şi se vede pusă în faţa unei decizii importante. Ce rol va juca Ben în toată această poveste, vedeţi chiar voi! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net