Da, e adevărat, Andreea Mantea l-a iertat! Împreună după 8 ani

Cu o inimă mare, mareeee, Andreea Mantea l-a iertat și acum au fost din nou împreună. Stați așa...vă gândeați la vreun fost partener? Nu, nu! Este vorba de nimeni altul decât Adiță Voicu, celebrul prezentator al emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Andreea Mantea l-a iertat pe Adiță Voicu, după 8 ani în care n-au vorbit

Nu, Andreea Mantea nu s-a împăcat cu nimeni și nici nu a mai dat vreo șansă vreunui partener din trecutul său. În schimb, a dat a doua șansă unui prieten. Frumoasa brunetă și Adiță Voicu s-au împăcat și totul s-a întâmplat după cei 8 ani în care nu și-au vorbit deloc. Nu se cunosc motivele, dar cu siguranță se vor afla în emisiunea prezentată chiar de către acesta, pe Kanal D.

Totul a pornit de la un teaser lansat pe canalul de Youtube theXclusive, care prezintă câteva imagini din cadrul emisiunii de mâine „Fiță cu Adiță” în care este invitată, ce să vedeți, Andreea Mantea. După 8 ani în care n-au vorbit, cei doi s-au împăcat și se pare că lucrurile au intrat din nou pe făgașul normal al prieteniei. 

„Hai, ia bradul și hai să mergem. Stai, că sunt noul Adiță. Iartă-mă, te rog eu iartă-mă. Ultima, nu mai greșesc. De câte ori îți scriu numele, îmi vine să cânt de fericire” a spus Adiță, în teaserul emisiunii. 

Telespectatorii de-abia așteaptă să vadă despre ce este vorba în emisiunea lui Adiță, mai ales numeroșii fani ai Andreei Mantea, care îi urmăresc moderatoarei toate mișcările. Emisiunea se va difuza astăzi, 9 decembrie, pe Kanal D. 

Citește și - Scandalurile din showbiz. Imagini cu Bianca Drăgușanu snopită în bătaie. Cum o înjura Bădălău pe Andreea Mantea

Cu cine s-ar iubi în secret Andreea Mantea, de mai bine de 5 ani 

De-a lungul timpului, Andreea Mantea a fost cuplată de multe ori cu Victor Slav. Chimia pe care o au cei doi nu a rămas indiferentă în fața publicului și nici în fața fanilor lor. Cu toate acestea, au existat numeroase speculații cu privire la bărbatul cu care aceasta se iubește. 

Se pare că ar fi vorba de un bărbat care lucrează tot în televiziune, pe care vedeta Kanal D vrea să-l țină cât mai ascuns. Cei doi ar avea o relație de mai bine de 5 ani, în ciuda faptului că nu prea se afișează în social media. Spunem nu prea, pentru că la un moment dat au existat câteva imagini cu ei, iar prezentatoarea a recunoscut că iubește și este iubită. 

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea.

Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, a spus un apropiat din anturajul Andreei Mantea, potrivit ciao.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
www.antena3.ro
Robert Negoiţă FOTO Inquam Photos / Liviu Albei
image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net