Dan Negru, culisele mutării la Kanal D. Cum au decurs negocierile cu șefii din Turcia

Ultima actualizare:

Începutul de an vine cu o mutare bombă în televiziune. Dan Negru părăsește Antena 1, după 22 de ani, și se mută la Kanal D, televiziunea care se luptă de la egal la egal cu granzii din audiovizual. Iată cum au decurs negocierile cu șefii din Turcia!

Dan Negru
Dan Negru

Paginademedia.ro a anunțat luni, 24 ianuarie, mutarea lui Dan Negru la Kanal D. Potrivit sursei citate, "regele Revelioanelor" de la Antena 1 nu a comentat informația, despre care ies la iveală tot mai multe dedesubturi. Cancan.ro scrie că negocierile cu turcii de la Dogan Media, compania care deține Kanal D, nu au fost deloc simple, ba chiar s-au desfășurat în mai multe runde.

Dan Negru, 4 runde de negocieri cu patronii turci

De Crăciun, Dan Negru ar fi fost la Istanbul împreună cu toată familia, îmbinând plăcerea cu afacerile. Soția și copiii s-ar fi relaxat la plimbare, în timp ce el ar fi negociat intens, față în față cu patronii turci. Însă tratativele ar fi eșuat la acel moment.

Anul 2022 a venit însă cu trei vizite la Istanbul, pentru Dan Negru, scrie sursa citată, ultima pe 2 ianuarie, atunci când vedeta ar fi și semnat cu Dogan Media International SA, companie înființată în 2006.

Într-un interviu pentru Click!, pe care Dan Negru ni l-a acordat recent, acesta a făcut o radiografie a televiziunilor autohtone și, spre surprinderea noastră, a spus că nu ar mai face același lucru dacă, într-o bună zi, ar fi să o ia de la capăt. "N-aș mai lua-o pe același drum. Ar însemna să nu-mi iau în seama regretele. Nu a fost un drum rău, dimpotrivă, dar dacă aș lua-o de la capăt, mi-aș păstra doar familia și câinele. Atât", declara Dan Negru, pentru Click!

Dan Negru lucrează la Antena 1 din 1999 și, de-a lungul celor 22 de ani și-a pus amprenta asupra unor formate care au făcut istorie: Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România, Academia Vedetelor, Ciao, Darwin! A fost lider de audiență cu 21 de programe de Revelion, până anul acesta, când a fost devansat de PRO TV.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net