E pe bune! Mihai Bendeac a părăsit Antena 1. Adevăratul motiv pentru care nu mai apare la iUmor

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac este unul dintre actorii de succes din în lumea teatrului, mai ales din tânăra generație. Talentul său a depășit scena, ajungând să creeze cele mai de succes producții de pe piața media. Cea mai lungă colaborare pe care Mihai Bendeac a avut-o a fost cu Antena 1, respectiv grupul Intact, colaborare care a luat sfârșit din motive scandaloase. O nedreptate i s-ar fi făcut actorului.

Mihai Bendeac și-a dat demisia de la Antena 1
Mihai Bendeac și-a dat demisia de la Antena 1

Mihai Bendeac a părăsit definitiv Antena 1!

E greu de spus cum va arăta emisiunea „iUmor” fără Mihai Bendeac. De fapt, mai toate producțiile cu audiențe mari de la Antena 1 au fost realizate de celebrul actor. Să faci față unor presiuni atât de mari precum cele din televiziune îți trebuie tărie de caracter, de altfel și să creezi scenarii de succes pe care să le transformi în emisiuni de mare audiență.

Iată și: Bad boy Mihai Bendeac, gest de neegalat pentru o tânără, în fața a mii de oameni!

Acesta este și cazul lui Mihai Bendeac, care a reușit să se facă remarcat prin naturalețea lui, felul lui direct, dar și a minții iscusite. „iUmor” va continua sigur fără actor, căci e pe bune, Mihai Bendeac a părăsit definitiv Antena 1, respectiv grupul Intact.

Click! a aflat că artistul a trecut prin momente scandaloase în timpul filmărilor, motiv pentu care a luat decizia să dispară pentru totdeauna din grila de vedete a trustului.

Mai vezi și: Mihai Bendeac, gata să îmbrace costumul de mire: «Vă așteptăm la nuntă»

Emisiunea „iUmor” are peste 2,5 milioane de abonați pe Youtube și se află la cel de-al 13-lea sezon. Jurații Mihai Bendeac, Delia Matache, Cheloo au făcut mereu audiență, însă ținta principală a glumelor a fost cel dintâi, care a oferit și momente savuroase în timpul show-ului.

Ups: «Monument» în cinstea lui Mihai Bendeac! Unde a fost amplasată o pictură uriașă cu chipul său

Cu toate că e prezent pe social media, Mihai Bendeac nu le mai răspunde producătorilor la telefoane, mai ales că i-a anunțat că nu se va mai întoarce vreodată la Antena 1, respectiv în show-ul „iUmor”. „Ce s-a întâmplat e mult mai grav, dar el nu comentează nimic acum. Pur și simplu nu se mai întoarce, este decis și așa va rămâne. Oamenii îl pot vedea în continuare pe social media și la teatru. Scena teatrului este cea care îl reprezintă cel mai bine.”, au declarat surse apropiate din Antenă pentru Click!.

A mai plecat o dată din Antenă

În 2015, în urma unui alt scandal, Mihai Bendeac a decis să părăsească trustul Intact și să nu mai apară în emisiunea iComedy pe care o prezenta la vremea respectivă. Atunci, vedeta tv a fost dată în judecată de Antena 1, care cerea  o daună în valoare de 1.300.0000 de euro.

Decizia de atunci a lui Mihai Bendeac de a pleca din Antenă a fost după ce producătorii i-ar fi interzis să-l aibă ca invitat în emisiune pe Radu Banciu, prezentatorul de la B1TV, cel cu care Mircea Badea are un război permanent de ani buni. Deranjat de acest lucru, actorul a decis să plece, nesuportând cenzura.

Ulterior, Antena 1 a renunțat la proces, a căzut la pace cu Mihai Bendeac și au urmat producții de maximă audiență precum „Băieți de oraș”, dar și „iUmor”.

Actorul are o experiență vastă în televiziune, fiind ancorat, de-a lungul timpului, în producții precum „În Puii Mei”, pentru care a scris toate cele 6 sezoane, a apărut în „La Bloc” (episodul 377), „Românii au Artiști”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac” și în Teatru Tv. A fost jurat în emisiunea „România dansează”. Ultima dată a fost jurat în emisiunea „iUmor”.

Mihai Bendeac a debutat pentru prima dată pe scena teatrului în anul 1998, în rolul lui Ahile din piesa Pălăria de Eugène Labiche, regia Horațiu Mălăele.

Actorul poate fi văzut pe scena Teatrului Național în piesa de teatru Bani din cer, regizată de Horațiu Mălăele, iar la Teatrul de Comedie puteți vedea: Doi pe o bancăNunta lui Krecinsky. Și, desigur, pe social media.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net