Efectiv Răzvan Danciu a fost eliminat de la Survivor. Plecarea Războinicului l-a făcut chiar și pe Jorge să plângă!

Răzvan Danciu a fost eliminat ca urmare a voturilor publicului, marți, în ediția Survivor România de pe 25 ianuarie. Plecarea celui mai controversat Războinic i-a adus lacrimi pe față chiar și lui Jorge, în ciuda conflictelor dintre cei doi. 

La 20 de ani, Răzvan Danciu a fost cel mai tânăr concurent din Dominicană și a demonstrat de foarte multe ori că este capabil să aducă puncte echipei, însă în ediția de marți a emisiunii Survivor România, norocul nu a fost deloc de partea lui.

Răzvan Danciu a părăsit competiția din Dominicană

În urma votului publicului, Răzvan Danciu a fost cel care a plecat de la Survivor România, marți, 25 ianuarie. Plecarea lui Răzvan i-a lăsat pe Războinici cu ochii în lacrimi și chiar și Jorge a regretat eliminarea acestuia, indiferent de divergențele care au existat între cei doi.

Deși a fost eliminat, Răzvan Danciu se consideră norocos că a putut avea parte de o asemenea experiență la cei 20 de ani ai săi și că i-a cunoscut pe colegii de echipă, dar și pe vedetele din echipa Faimoșilor.

Nu am niciun regret că plec, mi se pare incredibil ca la 20 de ani să trăiești așa ceva, simt doar recunoștință și mlțumire pentru tot ce am trăit aici, pentru echipa asta minunată. Am cunoscut prietenia adevărată, am avut șansa să cunosc și să concurez alături de persoane faimoase. Sunt foarte recunoscător, sunt lacrimi de fericire“, a spus Răzvan Danciu, după ce a aflat că este eliminat din competiție. 

Val de reacții în mediul online, după plecarea lui Răzvan Danciu

Internauții nu au rămas indiferenți de plecarea lui Răzvan Danciu din Dominicană. Pe grupurile de Facebook destinate fanilor Survivor România, oamenii și-au exprimat regretul cu privire la eliminarea celui mai tânăr concurent din competiție și consideră că nu a fost corectă plecarea lui Răzvan, în contextul în care concurentul a adus foarte multe puncte echipei și i-a ajutat enorm pe Războinici în toate probele concursului.

Citește și - Confesiunile primei „Războinice” care a părăsit Survivor România: „Consider că m-am oprit la timp pentru sănătatea mea”

„Fix cel la care nimeni nu se gândea că va ieşi, acela a ieşit. Eu nu cred că a fost votat mai puţin decât Andrei. Uitați de voturi, e doar «jocul» producătorilor pentru a crea suspans, surpriză... “.

„Se pare că e nevoie de concurenți slab pregătiți pentru a lăsa avantaj Faimoșilor la următoarele confruntări. Tu ai fost un Războinic adevărat“.

„Am judecat greșit ieșirile lui de la începutul concursului, este un tip foarte serios, competitiv și cu o sensibilitate aparte“.

„Răzvan, un copil bun și educat, altcineva trebuia să plece“.

„Penibilul de actor cu un punct pe lună e păstrat în competiție... Cu ce gândesc unii oameni, e greu de înțeles. Drum bun în viață, Răzvan! Felicitări pentru tot“.

„Chiar îmi pare rău că a plecat. Nu merita să plece. Mult deasupra celorlalți doi, mai ales, mult deasupra lui Neagu. Frumoasă ieșire, cu capul sus, aplaudat la unison de ambele tabere. Asta spune tot“, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat, în social media, internauții, după eliminarea lui Răzvan Danciu. 

Răzvan Danciu rămâne unul dintre cei mai haioși concurenți de la Survivor, mai ales pentru ticul verbal cu „efectiv”, lucru ce i-a amuzat teribil atât pe concurneții ceilalți, cât și pe telespectatori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net