Eliminare cu scântei la America Express. Încă o echipă părăsește concursul

Ultima actualizare:

După o etapă palpitantă, America Express a avut parte de o nouă eliminare. La căpătul unei zile epuizante, doi dintre concurenți s-au trezit în cea mai nefericită ipostază.

Eliminare cu scântei. Încă o echipă părăsește concursul. Foto: colaj/Facebook America Express
Eliminare cu scântei. Încă o echipă părăsește concursul. Foto: colaj/Facebook America Express

Trei echipei s-au duelat în episodul de miercuri, 1 februarie, pentru a rămâne în joc. Bie și Mikey, care au obținut imunitatea și s-au bucurat de cazare la hotel, dar și Nelu Cortea și Cătălin Bordea, deținătorii primii imunități au scăpat de chinurile voturilor.

După o serie de stragegii și voturi schimbate, concurenții i-au trimis pe traseu pe Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, dar și pe Andreea Antonescu și Andreea Bălan. 

După o serie de probe dificile și momente tensionate, ultimii care au ajuns în dreptul Irinei Fodor au fost Bruja și Pufeh. Cei doi au ajuns astfel la mâna destinului. Din păcate, soarta nu le-a zâmbit, prezentatoara emisiunii de la Antena 1 dezvăluind faptul că în cutie se află dragonul roșu, simbolul care indică eliminarea din competiție.

Primele plecări de la America Express

Vă reamintim că, în urmă cu o săptămână, Larisa Iordache și Diana Bulimar fost, de asemenea, eliminate. Gimnastele au intrat atunci în cursa pentru ultima șansă în urma nominalizării de către colegi.

Deși s-au descurcat admirabil până în acea zi și reprezentau o mare amenințare la victoria finală, Larisa și Diana au avut o evoluție slabă în cursa pentru eliminare, ajungând ultimele la Irina Fodor.

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales pe noi în această cursă, eu deja voi pleca”, a precizat Diana Bulimar, după eliminare.

7 au rămas în cursă pentru premiul cel mare 

Astfel, după o nouă săptămână de foc, în concurs au rămas șapte echipe. Aceste formații se bat pentru premiul de 30.000 de euro. Următorul stage va fi tot în Mexic, iar apoi Drumul Aurului va continua în Guatemala și Columbia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net