Eliminare la Survivor România! Un concurent apreciat a plecat acasă. Ce gest surprinzător a făcut la final

#Survivor România
Ultima actualizare:

O nouă eliminare la Survivor România. Unul dintre cei mai importanți concurenți a părăsit competiția, iar concurenții au amuțit în momentul în care prezentatorul show-ului de la Pro TV a anunțat numele celui care va pleca acasă. 

banner survivor png

Jocul de la Survivor România  a devenit tot mai greu de dus pentru jucători, iar presiunea pare că a atins alte niveluri, mai ales după momentele în care jucătorii au stat cu sufletul la gură pentru a afla cine a fost eliminat. Din partea Faimoșilor, patru concurenți au fost propuși pentru eliminare printre care Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu, în timp ce din celălalt trib au fost propuși Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti. 

În ediția din 22 martie a show-ului Survivor 2023, Dan Pavel a făcut anunțul de care se temea toată lumea. Acesta a pronunțat numele eliminatului, ce face parte din echipa Războinicilor. Eliminarea vine după ce tensiunile și intrigile tot mai mari au atinse cote maxime una dintre cele mai provocatoare competiții televizate din România.

Cine a fost eliminat la Survivor România 

Lucianna a fost eliminată de la Survivor
Lucianna a fost eliminată de la Survivor

În cele din urmă, după ediția din 22 martie, concurentul eliminat de la Survivor este Lucianna de la Războinici!

„Sunt foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și despre strategie, despre cum să te porți cu niște persoane despre care habar nu ai cine sunt. Mi-am dat seama pe parcurs că eu nu sunt atât de tare pe cât trebuie să fie o persoană pentru Survivor.

Se spune că aici vii singur și pleci singur. Eu nu simt așa. Am ajuns singură și nu simt că plec singură. Sunt niște persoane care au intrat în sufletul meu și le las aici”, a spus Lucianna.

La final, Războinica și-a emoționat colegii, după ce le-a oferit un cadou neașteptat. Lucianna le-a dat concurenților brățări făcute de ea.

Probă încinsă la Survivor

Proba de comunicare a fost câștigată chiar de cei care se aflau în dezavantaj în ceea ce privea propunerile pentru eliminare. Mai exact, Faimoșii au reușit o victorie nesperată la această probă de la Survivor, aducând o mare bucurie întregii echipe.

Fericirea a fost atât de copleșitoare pentru că recompensa a constat în posibilitatea de a comunica prin mesaje pe Whatsapp cu un membru al familiei lor! După conflictele ținute în lanț, acum au parte de alinare!

Avem o comunicare avută de Faimoși. Mergeți să vă bucurați de conversația pe Whatsapp cu un membru al familiei”, le-a spus Daniel Pavel Faimoșilor.

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net