Filmul anului 2023 vine pe Netflix. Are actori de top, suspans total și cele mai tari scene de acțiune

Ultima actualizare:

Este filmul anului 2023 și vine pe Netflix. Toți fanii filmelor de suspsans și de acțiune așteaptă cu sufletul la gura pelicula care promite să rupă topurile din întreaga lume. În urmă cu trei ani, prima parte a acestui film a dărâmat recorduri, așa că ne așteptam ca și continuarea să fie pe măsură.

Filmul anului 2023 vine pe Netflix
Filmul anului 2023 vine pe Netflix

Filmul Netflix pe care nu ai voie să-l ratezi în vara lui 2023

Protagonistul filmului de pe Netflix așteptat cu sufletul la gură de cinefili este unul dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood. Pe lângă rolurile de excepție, starul din această peliculă este adorat de reprezentatele sexului frumos.

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake, în filmul „Extraction 2”, partea a doua a poveștii din 2020. Peste 90 de milioane de abonați Netflix au urmărit filmul din 2020 în primele patru săptămâni de la lansare. Pelicula a fost un adevărat hit, iar partea a doua se anunță și mai spectaculoasă.

Cu un stil exuberant și plin de inovații, Extraction a rupt norii din punct de vedere al modului în care este trăită acțiunea la cote maxime. Mulți fani au numit acest film Netflix unul dintre cele mai bune realizate vreodată de celebra platformă de streaming.

Un rol decisiv în captarea totală a publicului l-a avut regizorul Sam Hargrave, care se afla atunci la debutul în această funcție. De profesie cascador, Hargrave a adus inovație în modul în care sunt realizate și filmate scenele de acțiune, iar spectatorii au simțit din plin adrenalina. Povestea plină de suspsans a fost presarată cu scene de acțiune fabuloase. Iată că după trei ani, Extraction vine cu partea a doua.

Extraction 2 poate fi filmul anului 2023 pe Netflix

După ce a supraviețuit miraculos în prima parte, Tyler Rake, personajul interpretat de Chris Hemsworth, se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. De această dată, misiunea sa este să salveze din închisoare o familie supusă abuzurilor unui gangster nemilos din Georgia.

Pe lângă apreciatul Chris Hemsworth, din distribuție mai fac parte actorii Golshifteh Farahani, care își reia rolul din prima parte, Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili. Scenariul este semnat de Joe Russo.

Regizorul Sam Hargrave promite din nou focuri de artificii și scântei în filmul care va rupe topurile Netflix în 2023. Acest lucru este vizibil încă din trailer, unde câteva secvențe au atras atenția cinefililor. Cel mai impresionant moment îl reprezintă scena de acțiune din închisoare.

Filmul anului pe Netflix va avea premiera pe 16 iunie 2023

Probabil că nu putea fi găsit un actor mai potrivit pentru filmul Extraction, care va avea premiera pe 16 iunie 2023 pe platforma Netflix. Chris Hemsworth este foarte apreciat în rândul fanilor. Starul în vârstă de 40 de ani a devenit cunoscut în 2011, când a fost ales să joace rolul principal în filmul Marvel „Thor”.

Hemsworth s-a remarcat de-a lungul timpului pentru fizicul său, carismă, dar și pentru capacitatea de a juca o mare varietate de personaje. Actorul are trei copii, India, în vârstă de 10 ani, și gemenii Tristan și Sasha, în vârstă de 9 ani. Este căsătorit cu Elsa Pataky.

Nu rata producția cu Chris Hemsworth. Extraction 2: „Operațiunea de salvare 2” promite să fie cel mai vizionat film de pe Netflix în această vară și probabil pe toată durata anului 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net