Filmul de pe Netflix care bate record după record. E clar, este un real succes

Ultima actualizare:

„The Great Wall", pare a fi producția momentului. În film este vorba despre povestea unor forțe de elită care se luptă pentru soarta omenirii într-unul din cele mai legendare locuri din lume. „The Great Wall" este o mega producție cu un buget amețitor pus la dispoziție de China, cu scenariști americani, cu regizor chinez, cu o distribuție majoritar chinezească, însă printre care regăsim si câțiva actori occidentali, vedeta principală fiind Matt Damon. 

netflix 4011345 1280 jpg

Acțiunea filmului 

Acțiunea, care este o fantezie, se desfășoară în timpul dinastiei Song și are în centrul poveștii construirea Marelui Zid Chinezesc. În film Marele Zid este construit pentru a fi un stăvilar împotriva unor hoarde de monștri însetați de sânge care atacă la fiecare 60 de ani. De fiecare dată când apar, aceștia sunt din ce in ce mai inteligenți.

Matt Damon este William, un soldat plecat în China, pentru a face rost despre pulberea neagră despre care tot vestul a auzit, dar nimeni nu a apucat să o vadă și să o aducă în vest. În timpul călătoriei sale și mai ales după ce va fi luat prizonier de armata chineză, William va trece prin multe momente de cumpănă care îi va pune la încercare curajul.

„Marele Zid”, cel mai scump film chinez

Regizorul chinez Zhang Yimou a adus pe marele ecran povestea unui loc istoric, legendar, cunoscut ca Marele Zid. Un grup de luptători neînfricați trebuie să lupte contra unor invadatori de neînfrânt, care pot distruge omenirea.

„Marele Zid” este cel mai scump film chinez de până acum, un parteneriat de co-producție cu SUA, nemaivăzut între cele două țări. În America, filmul a intrat în februarie 2017, la fel ca și în Rusia, Norvegia, Israel și Italia.

În Franța, a intrat și mai târziu, în martie 2017. Premiera mondială a fost în China, pe 16 decembrie 2016. România a fost una dintre primele țări unde s-a lansat„Marele Zid”.

Cine este regizorul Zhang Yimou

Este unul din cei mai reputaţi regizori chinezi din toate timpurile. A realizat primul film în 1987, „Sorgul roșu/Hong gao liang”, cu care a luat Ursul de Aur la Berlinale. La Cannes a fost cu „A trăi” (1994) cu care a obținut Premiul Special al Juriului și Premiul Juriului Ecumenic, iar în 1995 a câștigat și Premiul Tehnic pentru „Triadele din Shanghai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net