Filmul de pe Netflix care te va face să plângi în hohote. Durează două ore și are la bază o poveste reală

Ultima actualizare:

Există mai multe producții din diferite țări care au triumfat datorită platformelor de streaming, precum acest film mexican care a captivat milioane de oameni.

netflix 4011345 1280 jpg

O producție mexicană a revoluționat platforma Netflix. Filmul, care a fost lansat în mai și este inspirat dintr-o poveste adevărată, durează mai puțin de două ore și a emoționat milioane de oameni. Povestea acestuia te va face și pe tine să plângi, așa că ar trebui să ai niște batiste la îndemână.

„Ultimul vagon”, filmul inspirat dintr-o poveste adevărată care te va face să plângi

„El último vagón” este una dintre cele mai recente producții mexicane de pe Netflix, care nu numai că a avut succes în țară de origine, ci în întreaga lume și, pe lângă faptul că durează mai puțin de 2 ore, pelicula te va face să plângi așa cum nu ai mai făcut-o niciodată, deoarece este inspirat dintr-o poveste adevărată. Așa că, ar trebui să fii pregătit să o vezi, deoarece se concentrează pe o realitate dură.

Povestea peliculei

Regizat de Ernesto Contreras, filmul Netflix intitulat „El último vagón” se concentrează pe o zonă rurală a Mexicului, care o are în centrul acțiunii pe profesoara Georgina. Aceasta este hotărâtă să facă o diferență în viața tinerilor ei cu resurse, studenți, pe care îi educă în o școală de căruțe, o situație care este o reflectare a educației din țară care atrage atenția în întreaga lume și de aceea filmul respectiv a devenit popular.

De menționat că acest film Netflix, care este inspirat dintr-o poveste adevărată și durează mai puțin de 2 ore, este un omagiu clar adus tuturor acelor profesori care își desfășoară munca în mediul rural, fiind una dintre cele mai emoționante producții din cinema. și că a devenit unul dintre locurile de văzut, așa că este un moment bun să-l adaugi la lista ta de redare, scriu cei de la terra.com.mx.

image
image
image
image
image
image
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
cub adela popescu png
netflix jpg
mircea radu jpg
image
actualitate.net