Filmul de pe Netflix care te va face să plângi în hohote. Durează două ore și are la bază o poveste reală

Ultima actualizare:

Există mai multe producții din diferite țări care au triumfat datorită platformelor de streaming, precum acest film mexican care a captivat milioane de oameni.

netflix 4011345 1280 jpg

O producție mexicană a revoluționat platforma Netflix. Filmul, care a fost lansat în mai și este inspirat dintr-o poveste adevărată, durează mai puțin de două ore și a emoționat milioane de oameni. Povestea acestuia te va face și pe tine să plângi, așa că ar trebui să ai niște batiste la îndemână.

„Ultimul vagon”, filmul inspirat dintr-o poveste adevărată care te va face să plângi

„El último vagón” este una dintre cele mai recente producții mexicane de pe Netflix, care nu numai că a avut succes în țară de origine, ci în întreaga lume și, pe lângă faptul că durează mai puțin de 2 ore, pelicula te va face să plângi așa cum nu ai mai făcut-o niciodată, deoarece este inspirat dintr-o poveste adevărată. Așa că, ar trebui să fii pregătit să o vezi, deoarece se concentrează pe o realitate dură.

Povestea peliculei

Regizat de Ernesto Contreras, filmul Netflix intitulat „El último vagón” se concentrează pe o zonă rurală a Mexicului, care o are în centrul acțiunii pe profesoara Georgina. Aceasta este hotărâtă să facă o diferență în viața tinerilor ei cu resurse, studenți, pe care îi educă în o școală de căruțe, o situație care este o reflectare a educației din țară care atrage atenția în întreaga lume și de aceea filmul respectiv a devenit popular.

De menționat că acest film Netflix, care este inspirat dintr-o poveste adevărată și durează mai puțin de 2 ore, este un omagiu clar adus tuturor acelor profesori care își desfășoară munca în mediul rural, fiind una dintre cele mai emoționante producții din cinema. și că a devenit unul dintre locurile de văzut, așa că este un moment bun să-l adaugi la lista ta de redare, scriu cei de la terra.com.mx.

image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net