Filmul de top de pe Netflix care i-a speriat pe români. Puțini au curajul să vadă această peliculă

Ultima actualizare:

Un film foarte apreciat a luat cu asalt topul Netflix. Puțină lume are curajul să se uite la această peliculă care face parte din genul horror. Românii adoră aceste filme, iar producția care poate fi vizionată acum pe celebra platformă de streaming este una dintre cele mai apreciate povești de groază din ultimii 15 ani.

Filmul de top, de pe Netflix, care i-a speriat pe români
Filmul de top, de pe Netflix, care i-a speriat pe români

Filmul care îi sperie pe români este pe locul 10, la finalul lunii ianuarie, în topul celor mai vizionate pelicule pe plaforma de streaming Netflix.

Deși a fost lansat în cinematografe în 2007, filmul 30 Days of Night, în traducere „30 de zile de noapte”, se bucură de un succes uriaș chiar și în prezent.

Filmul este regizat David Slade, iardin distribuție fac parte câțiva actori foarte apreciați: Melissa George, Josh Hartnett și Ben Foster. De altfel, la acea vreme, Josh Harnett era una dintre cei mai în vogă vedete de la Hollywood.

Povestea filmului de groază care a cucerit topul Netflix

Acțiunea filmului 30 Days of Night se petrece în orășelul Barrow. Aflat în Alaska, în extrema emisferei nordice, orașelul este cufundat în noapte, în fiecare an, timp de o lună.

În timp ce majoritatea locuitorilor se îndreaptă către sud în timpul iernii, un misterios grup de străini își face apariția, dorind să profite de întunericul neîntrerupt.

Pe măsură ce noaptea pune stăpânire pe orașul Barrow, oamenii rămași se chinuie să supraviețuiască până când lumina își va face din nou apariția după 30 de zile. Tonul filmului este unul care rezonează cu cele mai celebre filme de groază.

Starul din 30 Days of Night era unul dintre cei mai populari actori la vremea lansării filmului

Acum 15 ani, Josh Hartnett avea o carieră de succes în Cetatea Filmului. Cunoscut din filme, precum ca The Virgin Suicides, Black Hawk Down, Pearl Harbour sau Lucky Number Slevin, starul filmului care face ravagii acum pe Netflix a dispărut subit din prima linie a actorilor de la Hollywood.

Acum doi ani, starul de cinema a explicat, într-un interviu, ce s-a întâmplat cu cariera sa. „Oamenii cu care lucram au vrut să creeze un anumit brand Hartnett, care nu avea legătură cu mine. Voiau să fiu un personaj accesibil şi popular, însă nu mi-a plăcut ideea de a juca acelaşi tip de personaj mereu. Nu asta îmi doream de la cariera mea, aşa că m-am retras", a declarat actorul în vârstă de 44 de ani, într-un interviu pentru The Guardian.

„Atunci am încercat să găsesc mici filme independente în care să mă manifest artistic aşa cum vreau eu şi unde să am parte de roluri mai interesante, dar în acest proces, mi-am tăiat singur craca - mi-am ars podurile de legătură cu producătorii hollywoodieni, care deveniseră deranjaţi că nu participam la orice proiect dorit de ei şi nu făceam ce voiau ei de la mine. Dar eu şi ei nu aveam aceleaşi scopuri", a adăugat Josh Hartnett.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net