Florica Boboi a câștigat Chefi la cuțite! Scene dramatice în finala sezonului 10: „Nu mai pot. Îmi bate inima de mor”

Ultima actualizare:

Florica Boboi a câștigat sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite! De Ziua Națională a României, cei trei finaliști au dus o bătălie de zile mari. Plină de nervi, emoții, dar și de preparate delicioase, finala celebrului show culinar a ridicat pulsul telespectatorilor. Ultimul act a fost trăit intens și de cei trei jurați: chef Sorin Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu.

Florica Boboi a câștigat Chefi la cuțite. Foto: colaj Antena 1
Florica Boboi a câștigat Chefi la cuțite. Foto: colaj Antena 1

Chefi la cuțite, câștigător sezon 10! Florica Boboi: „N-am câștigat nimic în viața mea”

După un parcurs plin de obstacole, Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi au dat cea din urmă bătălie culinară a sezonului 10 Chefi la cuțite pentru marele premiu de 30.000 de euro.

După o finală palpitantă, Gina Pistol a anunțat că Florina Boboi este marele câștigător al sezonului 10 al emisiunii de la Antena 3.

„Visul meu. Nu mai pot. Îmi bate inima de mor. Mi se pare că-i un vis. (...)N-am câștigat în viața mea nimic. Asta-i marea mea realizare”, a exclamat Florina Boboi în momentul în care Gina Pistol a anunțat că este marea câștigătoare a sezonului 10.

„Experiența asta m-a făcut mai puternică”, precizase concurenta lui chef Bontea, chiar înainte să se anunțe verdictul din marea finală.

„N-am crezut vreodată că Flori va câștiga acest sezon”, a spus Sorin Bontea, după ce Florina Boboi a primit premiul cel mare.

Cine este Florica Boboi,câștigătoarea sezonului 10 din Chefi la cuțite

Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea are o poveste de viață impresionantă. Câștigătoarea de la Chefi la cuțite este bucătăreasă și organizatoare de evenimente la Paris.

Florica a plecat din țară acum 20 de ani și a ajuns la Viena, unde a muncit din greu în agricultură. Ulterior și-a încercat șansa în Italia, iar apoi a ajuns în capitala Franței. După ce s-a angajat inițial ca femeie de serviciu, Florica Boboi a ajuns până la urmă să lucreze într-un restaurant francez, unde în doar o lună a reușit să devină șefă.

„Acolo am început să lucrez iar ca femeie de serviciu, pentru că nu știam limba franceză ca să mă angajez într-un restaurant. Dar nu era locul meu la curățenie, gândul meu tot la munca în bucătăria unui restaurant era. Soțul meu se opunea însă, pentru că voia să stau acasă sâmbăta și duminica.(...)

Timp de doi ani, eu nu mi-am petrecut weekendurile cu familia. Dar după doar o lună la un restaurant francez, am ajuns șefa angajaților din bucătărie”, a povestit aceasta la Antena 1.

După 5 ani de muncă în Franța, Florica Boboi și soțul ei și-au deschis propria afacere, o firmă de catering și organizare de evenimente pentru comunitatea românilor din Paris.

Câștigător Chefi la cuțite, sezon 10. Trei concurenți s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro

Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro
Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro

În ultimul act al sezonului 10, Florica Boboi a învins doi adversari foarte puternici. Chef Scărlătescu intrat în lupta pentru trofeu cu deținătorul cuțitului de aur, Adrian Stroe, în timp ce Chef Dumitrescu a sperat că Raluca Todea îi va aduce marele trofeu. 

În ultimul act de la Chefi la cutițe, cei trei finaliști au fost nevoiți să aleagă cu cine vor găti dintre concurenții care au părăsit competiția. 

De partea cealaltă, concurenții trebuiau să lase orgoliile deoparte și să dea dovadă cu adevărat de spirit de echipă. Aceasta s-a dovedit a fi o provocare foarte complicată, plină de stres și tensiune.

Cel mai tensionat moment al finalei 

Unul dintre cele mai palpitante momente din finală l-a reprezentat conflictul dintre dintre Oxy și Raluca Todea. Spiritele s-au încins din cauza unui sos.

„Ți-am spus cu unt la final. Deja încep să mă enervez”, a spus finalista show-ului de la Antena 1, care ulterior a început să țipe în platoul Chefi la Cuțite. 

Oxi s-a supărat atât de tare încât a aruncat cu untul către Florin Dragomir. „A făcut niște gesturi copilărești, de un copil răsfățat de 12 ani.”, a precizat Dan Manciu.

Finalista Raluca Todea a încercat să calmeze situația, dar cuvintele lui Oxi au scos-o din sărite: „A început să mă enerveze asta. Zici că e nebună! Cred că o bat azi!”

„Mi s-a părut un copil râzgâiat căruia i s-a luat luat jucăria de către prietenei ei și acum a vrut și ea jucăria. (…) A făcut niște gesturi copilărești, de un copil răsfățat de 12 ani.”, a comentat Adrian Stroe, concurentul lui Chef Scărlătescu.

„Fără niciun fel de deranj o spun că Oxi astăzi a vrut să o saboteze pe Raluca. Invidie, ură!”, a declarat Dan Manciu cu privire la gesturile lui Oxy.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net