Fostul concurent Masterchef, judecătorul Gabriel Apostol, a murit după ce și-a injectat benzină în vene

Ultima actualizare:

Judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef, a murit după ce și-a injectat benzină în vene. El a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, însă medicii nu au putut să-i salveze viața.

Gabriel Apostol a participat la Masterchef în 2014. Avea 37 de ani și destule probleme
Gabriel Apostol a participat la Masterchef în 2014. Avea 37 de ani și destule probleme

Judecătorul Gabriel Apostol, fostul concurent Masterchef, moarte violentă! 

Gabriel Apostol, fost concurent la Masterchef și de meserie magistrat, a fost adus în stare critică la spitalul din provincie, a fost stabilizat pentru o perioadă scurtă de timp, după care starea lui s-a înrăutățit. Medicii Spitalului Județean de Urgență din Pitești au vrut să-l transfere la București, însă Gabriel Apostol a murit în ambulanță, în drum spre Capitală.

Nu se cunosc detalii despre actul de sinucidere al fostului concurent de la Masterchef, însă anchetatorii adună probe pentru a afla ce l-a determinat să facă un astfel de gest. 

Judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent la Masterchef

Magistratul care și-a injectat benzină în vene a participat la Masterchef, în sezonul 4. El spunea, încrezător, că „judecă bărboși și îi bagă la închisoare”.

„Anul acesta, Masterchef va fi cel mai tare show de până acum. Știți de ce? Pentru că sunt eu aici.”, spunea, în glumă, judecătorul din Pitești, mort în urma complicațiilor date de benzina băgată în sânge.

„Sunt Gabriel Apostol, am 37 de ani, sunt din Pitești, sunt judecător. Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Ca să-și facă treburile prin curte, bunica mă lega de pat. Dacă o prindea acum Asistența Socială o băga la pârnaie. Dacă nu mă lega, însemna să nu mă găsească în următoarele 10 minute. Mie îmi trebuia acțiune.

La cutremurul din 86, am sărit de la etajul doi. Și au mai sărit doi după mine. Încă sunt un copil problemă. Dacă n-ar fi veselia asta, am lua-o pe brăila (n.r. a lua-o razna, a înnebuni). Și nu doar eu, toți colegii mei. Munca de judecător este o muncă foarte grea, uite, mi-a albit părul la treizeci și ceva de ani. Eu sunt și președinte de secție.

Munca de judecător mai e și muncă de uzură, de asta judecătorii ies la pensie după 25 de ani de activitate neîntreruptă. După 25 de ani de muncă s-ar putea să nu mai fii întreg la minte. ”, spunea judecătorul Gabriel Apostol, la Masterchef.

Fostul concurent Masterchef, Gabriel Apostol, poveste tristă de viață!

„Am două fete care sunt lumina ochilor mei, Adina Andreea, de 7 ani, și Alexandra Amalia, de 10 luni. Noi am urmărit edițiile Masterchef de la A la Z. Fetița mea îmi zicea mereu: tati, de ce nu te duci?

Soția îmi spunea că n-am nicio șansă. Mă credeau nebun. Nu fata mea, soția mea mă crede dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert este că la momentul ăsta suntem despărțiți în fapt. Este un subiect nu tocmai vesel al existenței mele și sper să-l repar cu venirea mea la Masterchef.”, a declarat Gabriel Apostol, la Masterchef.

Judecătorul Gabriel Apostol, implicat în mai multe scandaluri

Fostul concurent Masterchef a avut mai multe altercații, de-a lungul vremii, cea mai scandaloasă fiind cu cea cu doi polițiști, într-o benzinărie de pe Autostrada Piteşti - Bucureşti.

Oamenii legii l-au arestat, după ce Gabriel Apostol le-a adresat mai multe injurii, după care a sunat la 112 să declare că a fost agresat fizic de doi polițiști. După întreaga tavatură, fostul concurent de la Masterchef a fost suspendat din magistratură pe 7 mai 2014.

La nici o lună după acest incident, judecătorul Gabriel Apostol a fost implicat într-un alt scandal, de această dată într-un magazin de bricolaj din orașul său natal, Pitești. La fel ca și în cazul polițiștilor, fostul concurent Masterchef a început să se certe cu agenții de pază, cu care a făcut schimb de replici jignitoare. La fața locului a fost chemată și poliția. La plecare, Gabriel Apostol a lovit un angajat al magazinului, pe care l-a urcat pe capota mașinii.

„Până acum, televiziunile au vrut să arate cât de nenorocit este judecătorul Apostol. Au ținut să arate că judecătorul s-a bătut cu doi polițiști în benzinărie, ceea ce nu este adevărat, am fost bătut, nu am bătut. Au ținut să arate că a avut o problemă în familie. Numai din astea au arătat, acum vreau să vadă că Gabriel Apostol este în stare să facă și ceva bun.

Adică să gătească pentru familia lui, așa cum a gătit toată viața, de altfel. Și gătesc de toate, în special paste. Am un principiu în viață: nimeni și nimic nu mă poate opri.”, a spus Gabriel Apostol, la Masterchef, despre incidentul cu polițiștii, dar și scandalul cu familia.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net