Două vedete s-au luat la ceartă la America Express: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?”

Ultima actualizare:

Spiritele se încing tot mai mult la America Express. Aflați pe Drumul Aurului, concurenții se lovesc de tot mai multe probleme, iar tensiunea a început să fie tot mai apăsătoare. În cel mai recent episod, doi concurenți au intrat în conflict. S-a lăsat cu jingiri mari între două personaje foarte apropiate.

Două vedete s-au luat la ceartă la America Express
Două vedete s-au luat la ceartă la America Express

După o nouă zi lungă și obositoare la America Express, concurenții au început să-și caute cazare. Presați de timp, foame și întunericul tot mai apăsător, Dinu și Jean Gavril au început să fie tot mai stresați de faptul că s-ar putea să rămână sub cerul liber.

Șansele celor doi frați din Constanța au început să scadă pentru că nu găseau oameni care să vorbească limba engleză.

Deranjat de faptul că Dinu nu încerca suficient să discute cu străinii pentru a găsi un acoperiș, Jean Gavril a început să-l critice.

„Eu măcar încerc. Ai venit tu cu apartamentul ală de lux de care tot zici? Eu încerc să găsim, nu așa”, a spus cântărețul.

Dinu și Jean Gavril s-au certat la America Express: „Nu o să găsești apartament de lux aici”

Jean Gavril și Dinu au avut destule momente încinse la America Express. Foto: Antena 1
Jean Gavril și Dinu au avut destule momente încinse la America Express. Foto: Antena 1

Tensiunea a continuat între cei doi, iar dialogul a devenit savuros pentru românii care stăteau liniștiti, marți seară, în fața televizorului.

„Ne-am dat seama că ne învârtim în cerc. Ne-am dus spre dreapta, pe strada principală, nu am găsit nimic”, a declarat fratele mai mic.

„Stai să te saluți cu toți. Hai că e târziu. E clar că nu o să găsești apartament de lux aici?”, a spus Jean Gavril, reușind astfel să-l scoată din minți pe Dinu.

„Nu vreau apartament de lux, ești retardat? Nu poți să înțelegi? Nu vreau să stau cu toți cei de”, a spus fratele mai mic al lui Jean Gavril.

Frații Gavril s-au salvat în ultimul moment

În cele din urmă Jean și Dinu au întâlnit o persoană dornică să-i primească. Cei doi au fost nevoiți, însă, să-l aștepte pe localnic. Acesta era puțin ocupat cu băuturile pe care le cumpărase deja. 

După mai multe minute și după câteva ocolișuri făcute de mexican, Jean Gavril și Dinu au reușit să ajungă în cele din urmă într-o casă pentru a se odihni înainte de o nouă zi obositoare.

„Omul nu merge direct la el acasă, mai vrea să facă niște drumuri prin oraș și practic îmi dădea un sentiment că parcă s-ar suci așa un pic”, a povestit Jean Gavril.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net