Tânăra care a rupt sufletele tuturor la Românii au talent: „E un înger!” Nimeni nu se aștepta la așa ceva

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Jurații de la Românii au talent, oamenii din public și telespectatorii au rămas muți de uimire în fața Sofiei Corona, o fetiță de doar 11 ani, provenită dintr-o familie mixtă româno-italiană. Vocea ei de aur a înmuiat inimile oamenilor, iar povestea ei este una emoționantă.

Sofia Corona, pe scena Românii au talent. Sursă foto: Captură Pro TV
Sofia Corona, pe scena Românii au talent. Sursă foto: Captură Pro TV

În ediția de astăzi a emisiunii Românii au talent, Sofia Corona a pășit în fața unei țări întregi interpretând melodia The Prayer, cântată de Andrea Bocelli și Celine Dion. A avut o interpretare excepțională, iar jurații au înghețat în fața vocii ei.

Cine este Sofia Corona, fetița care a impresionat o întreagă Românie

Sofia are 11 ani și o voce de excepție. S-a născut în Italia și a participat la mai multe concursuri, însă niciunul de o mare anvergură precum Românii au talent. Tânăra s-a făcut remarcată și în fața Papei Francisc, căruia a ajuns să-i cânte. Își amintește și acum emoțiile și trăirile de atunci, pe care nu le-a putut exprima în cuvinte.

Deși s-a născut în Italia, Sofia și-a petrecut toate vacanțele pe meleaguri românești, la bunici și la unchiul ei care este preot. Acesta i-a cultivat pasiunea pentru muzică, îndemnându-i pe părinții ei să o ajute în această privință, astfel că la vârsta de 5 ani a fost înscrisă într-un cor muzical.

Dragostea pentru țara natală a mamei sale a determinat-o să participe la Românii au talent

„Mama și-a dorit întotdeauna ca eu să vorbesc limba română. Am venit la «Românii au talent» pentru că aici este țara mamei mele, pentru că iubesc foarte mult România, pentru că bunicii mei au dorit și ei să vin aici“, a mărturisit Sofia, potrivit protv.

Jurații Românii au talent, cuvinte de laudă la adresa Sofiei

Andra, unul dintre jurații Românii au talent, și-a exprimat admirația față de momentul excepțional al Sofiei, căreia i-a complimentat prestația de pe scenă.

„Sofia are 11 ani. De fiecare dată mă mir când văd un copil cântând melodii atât de grele. Doamne, a fost foarte frumos momentul tău. Sunt bucuroasă că ai venit și că am auzit o voce atât de curtă. Ești abia la început de drum, dar sună atât de bine“, a spus Andra, potrivit sursei amintite.

„E ceva la tine și cred că ține doar de talent: reușești să creezi atmosferă. Dincolo de muzică, felul în care tu transmiți muzica «îmbracă» sala. Nu toți cântăreții au talentul ăsta. E ceva deosebit“, a completat Dragoș Bucur.

„Vocea ta are o candoare ieșită din comun, m-a dus într-o poveste. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău din seara asta“, și-a exprimat Mihai Bobonete admirația.

„Sofia, trebuie să te reîntorci în România, pentru că tocmai ai trecut în etapa următoare cu patru de «Da»“, a transmis Andi Moisescu.

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net