Monica Tatoiu a fugit la două zile de la nuntă cu alt bărbat: „ I-am zis că plec undeva, venea iubitul meu din străinătate...”

Monica Tatoiu este una dintre cele mai influente și respectate personalități din România, cu un parcurs profesional și personal care face vâlvă, însă mulți o și admiră pentru curajul și bucuria cu care și-a trăit viașa. Invitată recent în podcastul „Viața bate filmul”, moderat de Bursucul, Monica Tatoiu a dezvăluit cum a plecat cu alt bărbat la două zile de la nuntă.

Monica Tatoiu a fugit la două zile de la nuntă cu alt bărbat
Monica Tatoiu a fugit la două zile de la nuntă cu alt bărbat

Monica Tatoiu a fugit la două zile de la nuntă cu alt bărbat

Pe plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de 41 de ani cu Victor Tatoiu, alături de care a construit o viață de familie solidă și fericită. Împreună, cei doi au un fiu, iar relația lor a fost întotdeauna un pilon de sprijin în viața Monicăi.

Un aspect mai puțin cunoscut despre Monica Tatoiu, dezvăluit în podcastul „Viața bate filmul”, este că s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 22 de ani, în urma unui pariu cu tatăl ei. Ei bine, ceea ce nu știu mulți este faptul că femeia de afaceri a fugit la doar două zile după nuntă cu un alt bărbat și a petrecut o noapte pasională cu el.

„Da, a fost un pariu. Mi-a zis că ești nebună, că nu te mai ia nimeni, că ești o zuză. Nebuna îmi spunea. Și după trei luni am fugit cu iubitul dinainte, cu care tata nu mă lăsase să mă căsătoresc. Și acuma îmi amintesc. Apropo de al doilea soț. Ne-am căsătorit pe 3 ianuarie și pe 5 ianuarie i-am spus soțului că plec undeva. I-am zis că plec undeva, venea iubitul meu din străinătate. L-am așteptat la aeroport și ne-am dus în Gara de Nord. El mai trăiește încă.

Și am rămas prieteni. Era pasiune mare… Am plecat în Gara de Nord și ne-am uitat la mersul trenurilor care pleacă. Trebuia să fie personal ca să fie cale lungă. Dar nici nu știam unde să mergem, înțelegi? Era un personal care pleca la Baia Mare. Nici nu știam unde o să dormim, eram în comunism, era în 1981 ianuarie… Mi-ai adus aminte de o vreme frumoasă din viața mea. El venise cu vodcă și cu grapefruit și noaptea a fost… S-au aburit geamurile de la clasa a doua… Țin minte preludiul, a fost superb, am băut vodcă și am mâncat grepfruit.”, își amintește femeia de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
image png
marcel insula iubirii jpg
banner Diana Dumitrescu png
banner Leonard Doroftei
index (31) jpg
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net