Motivele care l-au împins la sinucidere pe judecătorul Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef : „Bunica mă lega de pat / Din cauza meseriei de magistrat înnebunești”

Ultima actualizare:

Judecătorul Gabriel Apostol a crescut fără părinți, fiind în grija bunicii paterne de mic copil. În ediția Masterchef din 2014, pe când avea doar 37 de ani, magistratul a făcut mărturisiri tulburătoare despre viața sa, cuprinzând copilăria, meseria de judecător, dar și divorțul de soție. Emoționat, fostul concurent a vorbit și despre cele două fete ale sale, pe care le-a numit lumina ochilor lui.

Judecătorul Gabriel Apostol, denunțat de soția sa, de profesie tot magistrat

Viața judecătorului Gabriel Apostol a fost plină de scandaluri, cel puțin în ultimii ani. Magistratul era considerat om cu probleme de către soția sa, care a și depus plângere la poliție pe numele lui. Fosta parteneră de viață, cu care ex concurentul de la Masterchef avea și două fetițe, a căzut cu el la pace după ce acesta a acceptat să meargă la psihiatru.

Citește și: Fostul concurent Masterchef, judecătorul Gabriel Apostol, a murit după ce și-a injectat benzină în vene

Gabriela Apostol, de meserie tot judecător, în Pitești, lucra împreună cu soțul ei, iar certurile dintre ei au apărut în 2013. După ce a început să ia tratamentul psihiatric, Gabriel Apostol s-a întors în căminul conjugal, astfel că magistrații au renunțat la măsurile de supraveghere impuse cu două luni înainte de plângerea soției.

„Am două fete care sunt lumina ochilor mei, Adina Andreea, de 7 ani, și Alexandra Amalia, de 10 luni. Noi am urmărit edițiile Masterchef de la A la Z. Fetița mea îmi zicea mereu: tati, de ce nu te duci? Soția îmi spunea că n-am nicio șansă. Mă credeau nebun. Nu fata mea, soția mea mă crede dus cu capul. N-aș vrea să spun aici povești triste, cert este că la momentul ăsta suntem despărțiți în fapt. Este un subiect nu tocmai vesel al existenței mele și sper să-l repar cu venirea mea la Masterchef.”, a declarat Gabriel Apostol, la Masterchef, în 2014.

Copilăria, marcată de lipsa părinților. A fost crescut de bunică, care îl lega

Din peisajul copilăriei lui Gabriel Apostol au lipsit părinții, acesta fiind crescut doar de bunica din partea tatălui. Ca orice copil, fostul concurent de la Masterchef era zburdalnic, însă pentru că nu avea cum să se descurce singură cu el, bunica lui îl lega de pat cât timp își făcea treburile prin casă. Se pare că acest lucru a contribuit la destabilizarea lui emoțională.

„Sunt Gabriel Apostol, am 37 de ani, sunt din Pitești, sunt judecător. Am fost copil problemă, m-a crescut bunica paternă. Ca să-și facă treburile prin curte, bunica mă lega de pat. Dacă o prindea acum Asistența Socială o băga la pârnaie. Dacă nu mă lega, însemna să nu mă găsească în următoarele 10 minute. Mie îmi trebuia acțiune. La cutremurul din 86, am sărit de la etajul doi. Și au mai sărit doi după mine. Încă sunt un copil problemă.”, spunea magistratul, la Masterchef.

Presiunea de la serviciu l-a făcut să reacționeze dur și în viața de zi cu zi

Tot la Masterchef, Gabriel Apostol a mărturisit că nu îi era ușor să fie judecător, mai ales că intra în contact cu tot felul de persoane, mulți chiar îl amenințau și trebuia să dea verdicte dure. Și acest lucru pare că l-a afectat pe judecătorul care și-a injectat benzină în vene.

„Dacă n-ar fi veselia asta, am lua-o pe brăila (n.r. a lua-o razna, a înnebuni). Și nu doar eu, toți colegii mei. Munca de judecător este o muncă foarte grea, uite, mi-a albit părul la treizeci și ceva de ani. Eu sunt și președinte de secție. Munca de judecător mai e și muncă de uzură, de asta judecătorii ies la pensie după 25 de ani de activitate neîntreruptă. După 25 de ani de muncă s-ar putea să nu mai fii întreg la minte. ”, spunea judecătorul Gabriel Apostol, la Masterchef.

A participat la Masterchef pentru a demonstra că e un om bun

Implicat în mai multe scandaluri, printre care bătăile cu polițiștii, cu agenții de pază, dar și cu soția, Gabriel Apostol a hotărât să participe la Masterchef, pentru a demonstra că există și părți bune la el. Judecătorul a încercat să se schimbe, însă nici mediul nu a fost chiar favorabil cu el

„Până acum, televiziunile au vrut să arate cât de nenorocit este judecătorul Apostol. Au ținut să arate că judecătorul s-a bătut cu doi polițiști în benzinărie, ceea ce nu este adevărat, am fost bătut, nu am bătut. Au ținut să arate că a avut o problemă în familie. Numai din astea au arătat, acum vreau să vadă că Gabriel Apostol este în stare să facă și ceva bun. Adică să gătească pentru familia lui, așa cum a gătit toată viața, de altfel. Și gătesc de toate, în special paste. Am un principiu în viață: nimeni și nimic nu mă poate opri.”, a spus Gabriel Apostol, la Masterchef, despre incidentul cu polițiștii, dar și despre scandalul cu familia.

În 2014, Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat din funcţia de judecător până în februarie 2016 pe motiv că suferea de o boală psihică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net