O echipă de la America Express și-a bătut joc de întreaga producție. Scărlătescu, mesaj tranșant: „Eram vreo 80 de proști și-au apărut ăștia doi, ca două franzeluțe”

Ultima actualizare:

Bruja și Pufeh, concurenți la America Express, au reușit să enerveze pe toată lumea. Cei doi au ajuns la linia de finish mai târziu decât toți ceilalți concurenți, spre disperarea acestora și a echipei de producție, care a stat în soare pentru a-i aștepta.

Concurenții de la America Express
Concurenții de la America Express

Motivul nu a fost nici pe departe unul legat de competiție, ci mai degrabă de confortul lor personal. 

Irina Fodor a izbucnit în fața tuturor

Se pare că cei doi concurenți au făcut o pauză mult visată pentru a mânca. Mai mult, nici la autostop nu prea și-au dat silința, pesemne că nu se grăbeau absolut deloc să ajungă în punctul de întâlnire cu Irina Fodor și cu ceilalți participanți. Văzând acestea, Irina nu a mai putut suporta și a răbufnit.

Prezentatoarea emisiunii a trebuit să stea sub soarele arzător, alături de celelalte echipe, până la sosirea celor doi...rătăciți. Cu toții au fost vizibil deranjați de gestul lor, iar prezentatoarea le-a mărturisit că nu au fost nicidecum obligați să vină în această competiție, ci și-au asumat singuri acest lucru, așa că nu trebuie să uite de regulile ei. 

„Cred că nu vă străduiți suficient. Stând pe marginea drumului nu înseamnă că faci autostopul, nu se pot opri mașinile așa. Și atunci când ți se face foame și te oprești să mănânci, pui stop întregii producții. Voi faceți asta în timp ce sunt probe de făcut. Înțeleg că poate nu simțiți adrenalina. Înțeleg că poate nu sunteți competitivi, dar nu înțeleg să nu vă respectați colegii, producția, acest format. Nimeni n-a obligat pe nimeni să vină cu forța aici. Toată lumea și-a dorit. Voi ați fost aleși dintre mulți alții, care-și doreau la fel de mult sau poate mai mult“, a spus Irina Fodor.  

„Tuturor li se întâmplă lucruri. Și asta înseamnă maturizare, să ții cont și de ceilalți, iar problemele personale să nu afecteze viața profesională, până la urmă“, a mai spus Irina Fodor.

Citește și - Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine i-a dat de gol

Pe de altă parte, Bruja a ținut să se apere, motivând faptul că nu s-a simțit bine din punct de vedere fizic, motiv pentru care nu a fost atât de activă pe cât trebuia. 

„Eu nu sunt deloc de acord cu ce a spus Irina, pentru că sunt o fire foarte competitivă. Doar că a apărut ceva în viața mea care m-a dezechilibrat foarte tare. Este mult stres aici și acum, adăugându-se această problemă de acasă, am clacat. Nu mă simt bine din punct de vedere psihic și fizic. S-au întâmplat niște lucruri în familia mea. Am crezut că ați înțeles din prima asta”, a spus aceasta. 

Cătălin Scărlătescu nu s-a mai abținut

Nemulțumit de faptul că a trebuit să aștepte o grămadă de timp alături de ceilalți participanți, Scărlătescu a taxat și el dur gestul celor doi de a întârzia. 

„Li s-a rupt de noi total. Noi eram toți acolo: cameramani, concurenți, reporteri, localnici, îi așteptam pe ei. Eram vreo 80 de proști și-au apărut ăștia doi, ca două franzeluțe”, a spus celebrul chef. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net